Najljepše čestitke za godišnjicu veze

Čestitke za godišnjicu veze

Bez ljubavi nema života, ljubav je pojava koja veseli srca svih nas, ljubav je deo naše prirode i ona nas povezuje u jedinstvenu celinu. Da nije ljubavi ne bi postojali ljudi, ne bi postojao svet, ljubav je zaslužna za sve što nas okružuje, ljubav je razlog našeg postojanja. Lepo je kada kraj sebe imamo voljenu osobu sa kojom provodimo vreme i koja je veoma draga našem srcu. Taj osećaj zaljubljenosti je neopisiv i neponovljiv, kada je čovek zaljubljen onda je sve oko njega savršeno. Ulepšajte godišnjicu veze vašoj dragoj osobi, napišite čestitku u kojoj ćete rečima izraziti vašu ljubav prema njoj. Ukoliko želite da vašoj dragoj osobi čestitate godišnjicu veze možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

Poruke za godišnjicu veze

1) Dragi moji, lepo je gledati vas kako zaljubljeni zajedno koračate kroz život, vaša veza je čarobna i bajkovita, između vas su samo nežne emocije koje govore poljupcima. Budite uvek zajedno i volite se svim srcem, neka ljubav bude centralna tačka vašeg života. Zaboravite na sve brige i probleme, neka pred vama bude samo ljubav i njene staze koje vode ka sreći. Želim vam srećnu zajedničku budućnost, neka vaša veza bude uvek jaka i stabilna. Srećna vam godišnjica veze!

2) Život je poput putovanja koje nas može navesti na bezbroj različitih puteva, ali u tom putovanju u svakom trenutku treba pronaći pravi put. Da bi pronašli pravi put tu je naše srce, ono nam pomaže da odredimo šta je to najbolje za nas i naše biće. Za te potrebe srce koristi osećanje koje se naziva ljubav, ljubav nas svim svojim silama vodi i ukazuje nam kako treba ići kroz život. Ljubav nam pokazuje koliko zaista možemo biti srećni, ljubav budi našu lepšu i pozitivniju stranu. Dragi moji, neka vaša veza bude srećna i dugovečna, od sveg srca vam želim sve najbolje. Neka vam je srećna godišnjica veze!

3) Kada vas vidim kako ste srećni, u mom srcu se javi osećaj topline i moja duša je zadovoljna što je vaša ljubav uspela u svakom pogledu. Vas dvoje ste mi veoma dragi i neka vaša veza potraje večno i neka vam donese puno radosti. Vas dvoje ste jako mladi i pred vama je život, trudite sa da uvek uživate u onome što radite. Želim vam reći da uvek birate stvari koje vas čine ispunjenim, uvek budite na strani osećanja i emocija. Ljubav će znati to da ceni i nagradiće vas tako što će vam pokazati sve njene lepote. Mili moji, neka vam današnji dan bude srećan i veseo, želim vam lep i bezbrižan život. Neka vam je srećna godišnjica veze!

4) Ljubavna veza je najlepši sklad dve osobe koje se vole i međusobno privlače i koje su spremne da zajednički život ispune samo lepim trenucima nežnosti. Vaša veza je nešto najlepše što sam ikada video, emocija među vama su tako moćne i jake da im ceo svet može zavideti. Volite se i cenite vašu ljubav, ona je deo vas, vaša lepša polovina. Neka vaša ljubav uvek bude savršena i snažna, želim vam puno strasti u vašoj ljubavnoj romasni. Pre svega, neka vam je srećna godišnjica veze.

5) Najdraži moji, život vas je spojio i učinio da budete najsrećniji ljudi na svetu. Uživajte u toj privilegiji, uživajte u čarima vaše ljubavi, budite zahvalni sudbini što vam je dala razloga za radost i sreću. Kada ste zajedno niko vam ništa ne može i vaša ljubav vas brani od svega. Ne dozvolite nikome da stane na put vašoj ljubavi, poljupcima i nežnim zagrljajima dokažite svima da ste nedodirljivi. Neka sreća uvek bude na strani vaše ljubavi, želim vam sve najlepše u vašoj vezi. Neka vam je srećna godišnjica veze!

Poruke za godišnjicu veze dečku

1) Dragi moj, kada sam te prvi put srela znala sam da si ti onaj pravi, znala sam da ti si princ koga sam dugo čekala. Ti si to zaista dokazao, ti si moja najveća ljubav, sa tobom je svaki dan poseban i naša sreća nema granica. Želim da ti se zahvalim što postojiš, što si tu kraj mene i što zajedno uživamo u svemu što ovaj život nosi. Kada sam kraj tebe osećam se ponosno i zaštićeno i znam da je moja budućnost u sigurnim rukama. Od sveg srca ti želim puno srećnih i ispunjenih trenutaka u životu, neka tvoje srce zna samo za nežnost i toplinu. Srećna ti godišnjica veze!

2) Kada pomislim da kraj sebe imam osobu kao što si tu, moje srce počne jako da lupa i u tom trenutku osetim snagu koja me može uzdići do neba i najsjajnijh zvezda. Ti si moja uteha i moja životna inspiracija, ti si moj slatki dečko koji u moj život donosi samo lepo raspoloženje. Najdraži moj, želim ti da uvek budeš bezbrižan i neka te ljubav nežno ušuška u svom beskrajnom zagrljaju. Najboljem dečku na svetu želim srećnu godišnjicu veze!

3) Sve je lepše kada zagrljeni čekamo da svane novi dan i kada poljupcima slavimo svaku sekundu koja je iza nas. Tada čitav svet dobija čarobnu i magičnu boju koja svojim sjajem zasenjuje poglede svih onih koji uživaju u njenom prizoru. Mili moj dragi, naša veza unela je radost u moj život i iz njega zauvek iselila sve razloge za tugu i očaj. Ti si meni podario nov život, život koji delim sa tobom, život pun blagodeti. Neka ti sve u životu bude savršeno, želim ti puno uspeha u svemu. Neka ti je srećna godišnjica veze!

4) Lepoto moja jedina, naša ljubav je moj svakodnevni povod za osmeh i lepo raspoloženje. Ništa mi nije važnije od naše ljubavi i znaj da ćeš u mom srcu uvek biti na visokom prvom mestu. Ti si osoba mog života, ti si ostvario sve moje snove i ispunio sva moja očekivanja, ti si moj dečko i ja te volim najviše na svetu. Želim da ti poklonim sebe, želim da sa tobom provedem čitav život u miru i ljubavi. Mili moj, želim ti pregršt ispunjenih životnih momenata, neka ti je srećna godišnjica veze!

5) Kraj tebe mi je veoma lepo i imam osećaj da kada smo zajedno imamo sve na svetu. U tom trenutku osim nas nam ništa više ne treba, sve ostalo gubi smisao i značaj. Ljubav nas svojim nežnim vibracijama odvodi u svoju najdivnije odaje i pokazuje nam kako je lepo voleti i maštati o beskrajnoj ljubavi. Ljubav pobeđuje sve naše želje, naša tela jedino znaju za ljubav i čitav naš život opisuje samo jedna reč, a to je ljubav. Dragi moj, neka ti ova godišnjica veze donese puno radosnih trenutaka koje ćeš provesti sa svojim dragim osobama, želim ti sve najlepše u budućnosti. Neka ti je srećna godišnjica veze!

Ljubavne poruke za godišnjicu veze

1) Mili moji, vreme prolazi i korača neumitnim korakom, čovek luta kako bi pronašao svoju sreću i u tom lutanju ne želi da bude sam. Naravno, mnogo je lepše kada čovek nije sam i kada kraj sebe ima dragu osobu koja mu pomaže u svemu. Vaša veza je pravo oličenje prave i čiste ljubavi, vi ste par koji je osuđen na uspeh u zajedničkom životu. Budite mi uvek ovako srećni i nasmejani, pred vama je puno lepih trenutaka i iskoristite ih za uživanje. Želim vam sve najbolje, neka vam je srećna godišnjica veze!

2) Kada vas gledam kako u zanosu ljubavi između vas pršte poljupci, tada znam da ste vi stvoreni da budete zajedno i da je vaša veza prava blagodet. Zajedničkim snagama se borite za vašu bolju budućnost, neka vas vaša ljubav nauči šta je najbolje za vas i vašu sreću. Branite i čuvajte vašu ljubav, verujte mi da je to najvrednije što imate, vaša ljubav je vaše skriveno kraljevstvo koje vas čuva od svega. Neka svaka vaša reč počinje poljupcem, želim vam puno zdravlja, sreće i veselja. Dragi moji, od srca vam čestitam godišnjicu veze!

3) Život se može posmatrati kao san u kome želimo da dostignemo ono što najviše želimo i ono o čemu maštamo čitavog života. Vaša ljubav je vaša želja i vaša veza je vaš san koji je sada ostvaren. Zagrlite se i osetite kako vaše telo miluje nečujni šapat poljupca, volite se i sanjajte snove otvorenih očiju. Iskreno vam želim da zajedno postignete sve ono što potajno želite, neka vam ljubav obezbedi miran i spokojan život. Dragi moji, neka vaša veza bude ogledalo ljubavi, želim vam srećnu godišnjicu veze!

4) Najmiliji moji, nikada ne odustajte od vaših vizija, uvek imajte na umu da su vrata sreća vama otvorena i da možete dobiti sve. Znajte da ništa nije nemoguće i da je sve dostižno, potrebno je samo malo dobre volje i čvrste vere. Kada se dvoje vole čitav svet je u njihovim rukama i čitava planeta može stati u jednom zagrljaju. Vas dvoje ste najlepše i najsrećniji par koji sam ikada upoznao, pred vama je uzbudljiva i uzburkana zajednička budućnost. Neka vašu svakodnevnicu krasi samo ljubav i nežni osećaji, želim vam svu sreću ovoga sveta. Neka vam je srećna godišnjica veze!

5) Vi ste moji golubovi, nežne ptičice koje u svom ljubavnom gnezdu dele sa čitavim svetom poruku u kojoj je samo ljubav i romantične emocije. Zagrlite se čvrsto i ne dopustite da vaša ljubav izgubi svoju moć, neka svakoga dan vaša ljubav bude sve jača. Držite je kao malo vode na dlanu i ona će svaki vaš znak pažnje pretvoriti u zlato. Neka vaša ljubav pomeri sve granice, želim vam da u ljubavnom zanosu upoznate najlepšu stranu života. Dragi moji, neka vam je srećna godišnjica veze!

6) Mili moji, kada ste tužni i kada se nemir ušunja u vaša srca, utehu možete pronaći u nežnim dodirima i slatkim poljupcima. Ljubav uvek pobeđuje tugu, poljupci će brzinom svetlosti oterati tugu i bol. Neka to bude misao koja će vas voditi u životu, znajte da u ljubavi leži rešenje za svaki životni problem. Ljubav je savršena i kao takva čini nas srećnim i ispunjenim ljudima i zbog toga vam želim da vaše zajedničko vreme provedete isključivo u njoj. Srećna vam godišnjica veze!

7) Osetite na vašim usnama kako je lepo voleti i sanjariti o ljubavi i lepotama koje poput najsjajnijih zvezda padaju sa neba. Neka se u vaše živote useli osećaj zadovoljstva, voleti znači uživati, a uživati znači živeti život na pravi način. Izuzetno mi je drago što ste srećni i što ste uspeli u vašoj ljubavnoj vezi. Neka vaša veza napreduje svakoga dana, želim da vaša veza bude simbol ljubavi i strasti. Dragi moji, neka vam je srećna godišnjica veze!

Poklon za godišnjicu veze

1) Ruže

Ruže su simbol ljubavi i one govore koliko su jaka vaša osećanja prema osobi koju volite. Njima preovladava crvena boja koja je dominantna boja ljubavi i romanitčne atmosfere. Za godišnjicu vaše veze poklonite par ruža vašoj devojci i neka to bude mali znak pažnje koji govori više od hiljadu reči. Lepota vaše devojke je poput ruže koja svojim cvetom svima stavlja do znanja da je ona veličanstvena i nežna i to je još jedan razlog da odaberete baš ovaj poklon. Ružama možete pridodati nekoliko ljubavnih poruka u kojima ćete nežno reći koliko volite vašu devojku.

2) Stihovi

Ljubavna pesma je pravi način da saopštite vašoj devojci koliko je volite i koliko vam ona zaista znači. Stil pisanja vam omogućava da poetičnim slikama opišite koliko je vaša ljubav jaka i ovo je idealni način da iskažete svoje emocije. Stihovi su kao stvoreni za ljubav, stihovima se može reći sve, stihovi su uvek na strani ljubavi i kao takvi predstavljaju perfektan poklon za godišnjicu veze. Na vama je samo da svoje emocije pretočite u reči koje će predstavljati savršen sklad. Poželjno je da vaši stihovi budu vedri i puni entuzijazma i vaš uspeh je zagarantovan!

3) Srce napravljeno od tkanine

Budite kreativni i snalažljivi, pokažite svojoj voljenoj osobi kako imate vešte ruke koje mogu da naprave jedinstven i poseban poklon. Od nekoliko starih parčeta tkanine napravite srce koje će predstavljati dokaz vaše ljubavi. Ovaj poklon je veoma romantičan i može izazvati oduševljenje kod vaše voljene osobe. Ovaj poklon joj govori da je ona vaša jedina ljubav i da je ona vaše srce. Zbog toga ovo je jedno od najboljih rešenja kada je u pitanju poklon za godišnjicu veze.

Takodje mozete procitati:

Leave a Reply