Najlepše rođendanske čestitke za decu

Rođendan je dan koga dugo iščekujemo i koji uvek iznova unese radost u naš život. To je dan koji je poseban i koji ima veliki značaj za nas i naše raspoloženje, rođendan je dan kada zaboravimo na sve i kada smo potpuno prepušteni lepoj atmosferi. Deca su naše najveće blago i njihovi rođendani su nešto najlepše što postoji na ovome svetu. Ukoliko želite da svojim dragim mališanima čestitate rođendan, možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

Rođendanske čestitke za dečaka

 • Mili moj dečače, sada si u godinama u kojima treba da gledaš na život kao na jednu beskrajnu avanturu u kojoj su samo smeh i dobro raspoloženje poželjni. Veruj mi na reč, detinjstvo je zlatni period u svakom životu, detinjstvo odiše spokojem i sinonim je za uzbudljiv i bezbrižan život. Neka ti se ovog prelepog dana ispune sve želje koje si zamislio, želim ti puno uspeha u daljem životu. Neka ti je srećan rođendan!
 • Svaka svećica na torti tvoj je san koji će ti se uskoro ostvariti, tvoja rođendanska torta je tvoja radost i tvoja volja. Želim ti najsrećniji rođendan na svetu, sve svoje dao bih tebi, jer ti si taj koji to itekako zaslužuje. Veoma si blizak mome srcu, ti si moj najmiliji dečak i uvek možeš računati na mene i moju podršku. Šta god ti bude potrebno u životu, obrati se meni i sa zadovoljstvom ću ti pomoći u svemu. Želim ti reći da mi jako značiš, bez tebe bi moj život bio tmuran. Neka ti ovaj rođendan donese puno radosti, sreće i veselja, od sveg srca ti čestitam rođendan!

 • Za lep život potrebno je puno zabave i smeha, želim ti da kroz igru shvatiš poentu života koja će ti pomoći da odabereš pravi životni put. Ti si moj mali i nežni dečak i želim ti svetlu karijeru puno uspona. Sve najlepše želje sačuvao sam za tebe, danas na tvoj rođendan želim da ti ih poklonim i poželim svu sreću. Dragi moj dečače, pogledaj na svet očima deteta, udahni duboko i oseti miris lepote življenja, želim ti da u zanosu radosti doživih apsolutni uspeh na svim životnim poljima. Najdražem mom dečaku želim srećan rođendan!
 • Za mene je najvažnija činjenica da si ti srećan i zadovoljan svojim životom, sve ostalo se sa time ne može porediti. Ukoliko je čovek srećan, svi u njegovoj okolini su takođe srećni. Tako da želim ti da budeš uvek ovako srećan i nasmejan i neka ti svaki novi dan bude radostan poput ovoga. Uvek veruj u sebe i nikada nemoj da odustaješ od onoga što želiš. Budi hrabar i bori se pošteni, želim ti savršen život, bez ikakvih briga i problema. Dragi moj dečače neka ti je srećan rođendan!

 • Najdraži moj, nemoj nikada da budeš zabrinut, život nas možda ponekad povredi, ali uvek postoji način da se uzdignute glave izađe iz svega toga. Želim ti da uvek budeš sanjar koji će u svojim mislima imati samo lepote koje su bliske njegovom srcu i koje u njegovoj duši izazivaju eksploziju nežnih i dirljivih emocija. Želim ti puno ljubavi, mira i spokoja, neka ti svaki novi dan bude interesantan na svoj način. Najboljem mom dečaku želim srećan rođendan!
 • Svet je velika pozornica u kojoj učestvujemo tako što imamo svoju ulogu. U toj ulozi trudimo se da maksimalno damo sve od sebe, pokušavamo da prevaziđemo sve poteškoće koje nam staju na putu ka uspehu i sreći. Mili moj, iskreno ti želim svu sreću u daljem životu, želim ti da pronađeš sebe u nečemu što te raduje i veseli. Neka ti ovaj rođendan donese mnogo zabave i lepog raspoloženja, želim ti sve najbolje u budućnosti. Neka ti je srećan rođendan!
 • Trudi se da uvek misliš na stvari koje te čine srećnim i koje te uzbuđuju i daju snage za svaki novi početak. Ne dozvoli nikome da ruši tvoje snove, veruj u sebe i svoje želje i neka tvoj put ka sreći bude sačinjen od najsjajnijih zvezda. Uvek ću biti tu uz tebe da te podržim u svemu, ti si moj najbolji dečak i ne postoji stvar koju ne bih uradio za tebe. Za tebe ću poskidati sve zvezde sa neba i pretvoriću ih u kosmičku prašinu koja će ti doneti samo radost i sreću. Najmiliji moj, neka ti je srećan rođendan!
 • Ti si taj koji oplemenjuje moj život i koji mu daje smisla i značaja. Želim ti reći da si ti razlog za moju sreću, ti brišeš sve tmurne oblake u mom srcu i umesto njih crtaš beskrajno svetlo i toplo sunce. Želim ti da u svom životnom putu iskusiš samo ono što je najbolje za tebe i tvoju ličnost, želim ti puno uspeha u svemu što budeš radio. Neka vrata sreće budu uvek otvorena za tebe, želim ti mnogo lepih trenutaka provedenih sa bliskim osoboma. Dragi moj dečače, neka ti je srećan rođendan!
 • Mili moj, želim da znaš da je ljubav nešto najlepše što može da sleti na tvoje srce. Ljubav će ti dati krila i učiniće te najsrećnijom osobom na svetu. Veruj u ljubav i njenu moć i oseti kako svojim grudima dodiruješ nebeske visine u kojima vlada beskrajna radost. Želim ti da pronađeš osobu svoga života i da sa njom provedeš najlepše trenutke svog života. Neka ti se ovog prelepog dana ostvare svi tvoji snovi, želim ti srećan rođendan!
 • Iskoristi svaku priliku koju ti život pruža, ne dozvoli da te bilo šta razočara, na sve odgovaraj samo osmehom i ne brini ni zbog čega. Ništa nije vredno tvoje sreće, važno je samo da uživaš u svome životu. Neka sve u tvom životu bude po tvojoj volji i želji, želim ti puno ispunjenih i radosnih dana u tvojoj daljoj budućnosti. Neka ti današnja predivna rođendanska atmosfera donese puno razloga za radost i sreću, želim ti lep i uzbudljiv život. Najdražem mom dečaku želim srećan rođendan!

Rođendanske čestitke za devojčicu

 • Najleša moja devojčice, želim ti reći da si odrasla u pravu devojku, tvoja lepota je nešto neopisivo, pod uticajem tvoje lepote drhti tlo i sa neba padaju zvezde. Pored toga, ti si moja najpametnija devojčica i želim ti puno uspeha u daljem školovanju. Iskreno verujem u tebe i siguran sam da ćeš svojom marljivošću uspeti u svemu. Na meni je samo da ti poželim puno sreće, zdravlja i veselja, neka ti ovaj rođendan bude najsrećniji dan u životu. Draga moja, neka ti je srećan rođendan!
 • Ti si sve u mome životu, ti si moja najdraža devojčica i ti si za mene pravo bogatstvo. Svaki tvoj osmeh je zlata vredan, svaka tvoja reč je melem za moju dušu. Želim ti reći da češ uvek biti u mom srcu i mojoj duši, između nas je čvrsta i neraskidiva veza. Želim ti da u budućnosti osetiš svu sreću koju može život da ti donese na svojim krilima, neka ti svaki novi dan bude poseban i nezaboravan. Od srca ti želim srećan rođendan!
Rođendanske čestitke za devojčicu
 • Mila moja, sanjaj samo lepe snove u kojima je sve što želiš u tvojim rukama. Ti si moja princeza, moja slatka mala devojčica i zaslužuješ sve najbolje i najlepše. Uvek ću se truditi da ispunim svaku tvoju želju, jer kada si ti srećna moje srce je zadovoljno i mirno. Danas je tvoj rođendan, budi vesela i čila, neka te talas radosti nosi kuda god poželiš. Neka se svi tvoji snovi ostvare ovog dana, želim ti predivan život pun ljubavi i zadovoljstva. Neka ti je srećan rođendan!
 • Ti si moja nežna devojčica, ti si pahulja snega koja se topi u mojim rukama, ti si moja lepota, moja radost i moja sreća. Za tebe bih preplivao sve okeane i pregazio najstrmije vrhove, sve bih učinio samo da izmamim osmeh na tvom licu. Mila moja, znaj da si ti nešto najvrednije u mom životu, moje srce kuca za tvoje, ti si moj život, ti si moja mala devojčica i želim ti svu sreću ovoga sveta. Najlepšoj mojoj devojčici želim srećan rođendan!
 • Nikada nemoj biti tužna, svaka tvoja suza me boli, samo se osmehni i pred tobom će se pojaviti put ka sreći posut najlepšim cvetovima. Život nas dovodi u razne situacije, ali najvažnije je da iz svega toga izvučemo ono što je najbolje za nas, tačnije ono što godi našem srcu i našoj duši. Pred tobom su brojni lepi dani i želim ti da ih iskoristiš za sve što voliš i što ti prija. Draga moja, želim ti život lep poput današnjeg rođendana, neka ti sve bude poput najlepše i najnežnije pesme. Srećan ti rođendan!

Najlepše rođendanske čestitke za decu

 • Mali moj, želim ti da otkriješ koliko je život zasita lep, uživaj u svakom danu koji je pred tobom, neka te bujica osećaja i emocija odnese do nečega što će usrećiti tebe i tvoje srce. Danas je tvoj rođendan, zamisli najlepšu želju i sačekaj da vreme učini svoje. Ukoliko budeš dovoljno želeo pitanje je vremena kada će se to ostvariti. Pre svega, želim ti puno sreće i mira, neka ti se život pretvori u beskrajno uživanje. Srećan ti rođendan!
 • Neka plamen rođendanskih svećica obasja lica svih onih koji su kraj tebe i koji ti žele sve najbolje i najlepše. Danas je tvoj rođendan i veoma mi je drago što danas slavimo u tvoje ime. Prepusti se rođendanskoj atmosferi i uživaj u druženju i zabavi. Oseti miris uzbuđenja i dopusti da te ono odvede u svoj mistični i skriveni svet. Najdraži moj, neka se svi tvoji snovi ostvare ovoga časa, od sveg srca ti želim srećan rođendan!
 • Lepoto moja, živote moj, ti si moja životna svetlost, ti si nešto najlepše u mom životu. Dečače moj jedini, želim da znaš koliko mi značiš, moja ljubav prema tebi će uvek biti neopisivo jaka. Drago mi je što sa tobom delim ovaj život, ti si moj mali princ i neka se tvoj život pretvori u bezbrižnu i bajkovitu priču. Danas je dan kada treba da budeš srećan i nasmejan i zato osmeh na lice, otvori svoje srce i poželi samo najlepše želje. Najdražem mom dečaku želim srećan rođendan!
 • Neopisivo sam srećan što kraj sebe imam tebe, ti ulepšaš svaki moj dan dajući mu vesele i razdragane note. Pred tobom su dani u kojima ćeš se susresti sa puno problema i nedoumica, ali znaj da kada rešiš sve to čeka te beskrajno uživanje. Ne brini, sve će brzo i lako proći, važno je da uradiš ono što je najbolje za tebe i tvoju budućnost. Iskreno ti želim puno uspeha u svemu, želim ti temeljit i kvalitetan život u svakom pogledu. Dragi moj, neka ti je srećan rođendan!
 • Ljubav, radost i uživanje, neka ove reči opisuju tvoj život. Želim ti da u ovoj surovoj današnjici pronađeš svoju sreću, put ka njoj nije nimalo lak, ali sam siguran da ćeš ti u tome uspeti. Neka najlepša osećanja krase tvoj život, dečače moj želim ti srećan rođendan!

Rođendanske čestitke za decu – kratke

 • Mili moj dečače, oseti snagu u tvojim rukama, oseti ljubav u tvome srcu, neka te želja vodi do ostvarenja svih tvojih želja. Od srca ti želim sve najbolje u daljem životu, neka ti je srećan rođendan!
 • Zažmuri i oseti nežne dodire, neka te nežne vibracije povedu u čarobni svet radosti. Neka se svi tvoji snovi ostvare, želim ti srećan rođendan!
 • Ne dozvoli da ti iko sreću kvari, gledaj na svet srećnim pogledom, neka se u tvojim očima vidi želja. Danas je tvoj rođendan i želim ti lep provod sa dragim i voljenim osoboma. Najdražem mom dečaku želim srećan rođendan!
 • Dragi moj, neka tvoja budućnost bude čista i sjajna kao blistava kap vode, iskreno ti sve najbolje što čovek može da doživi. Neka tvoje srce zna samo za radost i veselje, želim ti srećan rođendan!
 • Pogledaj svet oko tebe, na svakom koraku se nalazi nešto što te raduje i što te čini srećnim. Važno je samo da otkriješ šta je to što je blisko tvome srcu i onda je tvoja sreća zagarantovana. Najmiliji moj, želim ti bezbrižan i spokojan život pun radosnih i emotivnih trenutaka. Najboljem mom dečaku želim srećan rođendan!

No Responses

Leave a Reply