Najlepše poruke za muža

Poruke za muža

Život je mnogo lepši i bolji kada kraj sebe imamo dragu osobu koja nas prati svuda i koja ulepšava sve oko nas. Kada smo sami naš život je jednoličan i sve ima neku čudnu i tmurnu notu koja u nama budi tugu i izaziva bol. Zato je bolje kada kraj sebe imamo nekoga ko nas voli i štiti, čovek je stvoren da svoj život deli sa nekim i zbog toga je poželjno da svako ima svoju bolju polovinu. Ukoliko želite da vašem mužu napišete nežnu i dirljivu poruku možete iskoristiti neku od navedenih poruka:

Rođendanske poruke za muža

 •  Mili moj, presrećna sam što danas slavimo tvoj rođendan, ti si čovek mog života i tvoj rođendan za mene je najvažniji dan u životu. Ovaj dan je za mene jako važan i sa velikom radošću uvek dočekujem svaki tvoj rođendan. Želim ti reći da si ti najvažnija osoba u mom životu, volim te puno i uvek ću te voleti svim svojim srcem. Drago mi je što sa tobom provodim vreme i od sveg srca želim da večno ostanem kraj tebe. Neka ti ovaj rođendan donese puno razloga za radost i veselje, želim ti sve najlepše u životu. Neka ti je srećan rođendan!
 •  Ti si čovek koji zna tajnu ljubavi, ti si najbolji suprug na svetu i želim da ti se zahvalim na svemu što si učinio za mene. Na tvojim usnama nalaze se najslađe ljubavne reči, dovoljno je samo da te zagrlim i u tom trenutku mogu da poletim do najvećih visina koje postoje. Želim da sa tobom izgradim svoju porodicu i da zajedno svi uživamo u lepoti ovoga životi. Neka ti sve u životu bude divno i prelepo, želim ti svne najbolje. Mili moj, neka ti je srećan rođendan!

Rođendanske poruke za muža

 •  Najmiliji moj, da te nisam upoznala nikada ne bih saznala šta je to sreća i lepota uživanja. Ti si me naučio kako treba živeti, ti si taj koji je moj život učinio lepim i posebnim. Sva moja radost potiče od tebe, ti si moja zvezda vodilja, sa tobom sve dobija smisla i sve je posebno. Velika mi je čast što si ti moj suprug i sve ove godine provedene sa tobom za mene su od neprocenjivog značaja. Želim ti puno sreće, zdravlja i lepog raspoloženja, neka ti je srećan rođendan!
 •  Najdraži moj, kada me zagrliš svojim čvrstim rukama i kada umorna zaspim na tvojim rukama, tada znam da sam kraj tebe sigurna i da sa tobom mogu da provedem čitavu večnost. Ti mi pružaš sve što je neophodno za radost i sreću, toplina tvoje ljubavi uvek mi iznova stavi do znanja da si ti sve što imam na ovome svetu. Svaki poljubac je još jedna najlepša želja za tvoj rođendan, neka ti ovaj dan prođe u najlepšem raspoloženju, želim ti da uživaš u svemu što je kraj tebe. Najboljem mužu na svetu želim srećan rođendan!
 •  Lepi moj, bez tebe ne bih znala šta ću da radim sa svojim životom, ti si taj koji mi daje snage za sve, ti si moj kosmički pozitiv. Znaj da ću te uvek beskrajno voleti, jer bez tebe ništa ne postoji, bez tebe moj život je uzaludan, bez tebe moje vreme zauvek staje. Budi uvek srećan i nikada nemoj da dozvoliš da ti iko kvari sreću i utiče na tebe i tvoj život. Budi uvek svoj i neka ti život podari sve što je drago tvome srcu i tvojoj duši. Dragi moj, neka ti je srećan rođendan!

Stihovi za godišnjicu braka mužu

 •  Mili moj, naš brak je nešto najlepše što se dogodilo u mom životu, naš brak mi je omogućio da svojim rukama dodirnem sreću i uživam u svim njenim lepotama. Kada sam kraj tebe, godine veoma brzo prolaze i svaka naša godišnjica braka nam govori da je naša ljubav jaka i da za nju ne postoje prepreke. Danas je godišnjica našeg braka i moje srce je presrećno što sam kraj tebe i što mogu zajedno sa tobom da proslavim ovaj dan. Za ovu godišnjicu braka želim da ti poklonim ove stihove:

Ti si muž koga želi svaka žena,

Znaj da te volim srcem celim,

Želim da sam kraj tebe svakog trena,

Srećnu godišnjicu braka ti želim!

Poruke za muža

 •  Najdraži moj, kada sam upoznala tebe istog trenutka sam znala da tada počinje moj život. Moj život do tada zaista nije imao nikakvog smisla i sve je bilo beznačajno. Ti si u moj život uneo nežnu dozu romantičnosti, ti ulepšavaš svaki moj dan. Veoma sam ponosna što sam tvoja žena i prava je čast imati muža poput tebe, u svakom pogledu ti si najbolji muž na svetu. Za mene ćeš uvek biti najvoljeniji dragi, želim da plamen naše ljubavi zauvek sija. Želim da raznežim tvoje srce i zbog toga ću ti čestitati godišnjicu veze ovim stihovima:

Ljubavi moja, živote moj,

Želim sve svoje da ti dam,

Na rukama ti predajem život svoj,

Godišnjicu braka ti od srca čestitam!

 •  Ljubavi moja, sa tobom sam upoznala najlepše sitnice koje život čine posebnim, godine provedene sa tobom za mene su prava blagodet. Hvala ti što postojiš i što si tu kraj mene, da nije tebe moj život ne bio isti. Kada sam sa tobom sve je lakše i lepše i samo jednim zagrljajem mogu dotaknuti sreću. Želim da sa tobom provedem svoj život, volim te najviše na svetu i od sveg srca ti želim sve najbolje. Godišnjicu našeg braka želim da ti čestitam putem ovih stihova:

Ti ispunjavaš nežno srce moje,

Neka osmeh uvek sija na tvom licu,

Želim da ti poklonim sve svoje,

Želim ti srećnu braka godišnjicu!

Stihovi za godišnjicu braka mužu

 •  Prava je sreća imati kraj sebe osobu kao što si ti, ti si veoma unikatno biće, ti si čovek koji ume da ceni i poštuje ljubav. Svaki tren u našem braku bio je savršen, ne postoji dan kada nismo bili srećni i radosni i kada ljubav nije vladala našim srcima. Želim da zajedno provedemo još puno lepih i srećnih godina prepunih ljubavi, neka svaki naš zajednički trenutak bude poseban. Želim da uveličam našu godišnjicu braka i u to ime ti predajem ove stihove:

Neka ljubav uvek bude kraj tebe,

Sa tobom bih volela sve da podelim,

Najnežnija osećanja sačuvaj za sebe,

Srećnu godišnjicu braka ti želim!

 •  Najdraži moj, ti si moj suprug, moja bolja polovina, moj saputnik u svakoj životnoj priči. Želim da zajedno ostarim sa tobom, želim da sve dane koje su preda mnom provedem sa osobom koju najviše volim. Ti si deo moga srca, bez tebe ne mogu da živim, jedina moja želja je da zauvek ostanem kraj tebe. Ništa mi osim tebe nije potrebno, kada si kraj mene tada imam sve i zadovoljna sam svojim životom. Neka nam ova godišnjica braka donese puno uspeha u našoj ljubavnoj vezi, kao mali znak pažnje želim da ti uručim ove stihove:

Ljubav je sve što želi krhko srce moje,

Budi uvek kraj mene, nikada nemoj biti sam,

Sve što imam dala bih za poljupce tvoje,

Godišnjicu braka ti od srca čestitam!

Stihovi za muža

 •  Mili moj, dovoljna je samo jedna tvoja slatka reč i u tom trenutku se pred nama otvaraju vrata raja. Sve što je tvoje meni je vredno, svaka tvoja reč za mene je dragocenost, svaki tvoj zagrljaj meni život znači. Vreme provedeno sa tobom je neponovljivo i uzbudljivo iskustvo puno ljubavi i nežnih osećaja, za mene ne postoji osoba koja bi bila bolji suprug od tebe. Sa nekoliko nežnih reči želim ti reći sve što leži u mojoj duši, želim da ti predam svoje srce ovim stihovima:

Ljubav je savršenstvo, ljubav je za mene lek,

Ti si moj princ, jedina duša moja,

Sa tobom želim da provedem čitav vek,

Želim da zauvek budem ljubav tvoja.

 •  Našu ljubav može opisati samo jedna reč, a to je savšenstvo. Jednostavno, mi smo stvoreni da u ljubavi provodimo naše zajedničko vreme, naše duše povezane su emocijama koje su jače od svega. Svaki dan koji sam provela sa tobom za mene je bio poput nekog ljubavnog filma koji svojom lepotom ledi uzdahe. Sa sigurnošću mogu reći da si ti najbolji muž na ovoj planeti, ti si savršen spoj nežnosti i dobrote, ti si pravi muškarac koji zna šta je potrebno za sreću. Želim da ti se odužim za svaki trenutak zadovoljstva, a najbolji način za to jesu ovi stihovi:

Srećo moja mila, ljubavi jedina,

Ti si osoba koju neopisivo želim,

Poljubi me, neka moje srce obuzme milina,

Sa tobom bih ovaj život da podelim.

 

Ti si sve što imam, ti si moj suprug,

Za tebe čuvam samo lepotu,

Želim ti život srećan i dug,

Želim ti samo ljubav u životu!

za godišnjicu braka mužu

 •  Kada smo zajedno tada mogu da poletim do visina i da na svojim grudima osetim kako je lepo voleti i uživati u ljubavi. Ljubav je u vazduhu, ljubav je svuda oko nas, ljubav teče našim venama, ljubav je naš život. Iskreno, presrećna sam što si ti moj suprug, jer znam da sam za sebe izabrala ono najbolje. Želim ti da uvek budeš bezbrižan i neka te ljubav uvek nosi na svojim krilima. Dragi moj, želim da ti pokažem koliko te volim i koliko mi značiš, a to ću uraditi kroz ove stihove:

Kada ima ljubavi lakše je sve,

Nežnost je znaj duboko u nama,

Neka se slatko miluju ruke dve,

Uvek ću biti tvoja voljena dama.

 

Reći ću ti tajnu koju čuvam za tebe,

Pokazaćuti kako te srce moje voli,

Tebe želim jedino za sebe,

Moje srce tebi ne može da odoli.

Ljubavne poruke za muža

 •  Za tebe čuvam sve najnežnije reči i sve uzburkane dodire, ti si moj muž i uvek ćeš biti duboko urezan u mom srcu. Želim da ti poklonim svu strast, želim da sa tobom utonem u najlepše snove koji će nas odvesti do netaknutih čarolija života. Ti si moja najveća želja, ti si moja sudbina i moja budućnost, želim da sa tobom podelim sve. Želim ti da uvek budeš srećan i spokojan, znaj da ću te uvek čuvati od svega i da ću uvek biti tvoj anđeo čuvar. Mili moj, budi bez brige, tvoja žena će uvek biti tu da te voli i da te podrži u svemu.
 •  Život sa tobom je poput nasjlađeg meda, svaki sekund proveden sa tobom pun je ljubavi i pozitivne energije koja svojom čistoćom zrači na svakom koraku. Želim da se potpuno prepustim tebi i da ti predam sve svoje, znam da u tvojim rukama ću doživeti srećnu i mirnu budućnost. Ti si pravi čovek, ti si primer koji pokazuje kakakv treba da bude dobar i čestit suprug, ti si moja ljubav najveća i sve nemirne poljupce želim da poklonim tebi. Želim da znaš da nikada neću dozvoliti da senka tuge padne na tvoje lice, biću uvek tu da te pomoću ljubavi štitim od svega.
 •  Dragi moj, svaki stih koji pišem namenim tebi, ti si povod za svaku moju nežnu reč, u svakoj slici ti si centralna ličnost, u svakoj priči ti si glavni junak. Ti si čarobnjak koji ume da moj život pretvori u bajku koja nema kraja, u tvojim poljupcima nalazi se čarolija koja me iz dana u dan ostavlja bez daha. Jedino što želim jeste da sa tobom dodirnem zvezde i da na svojoj koži osetim najnežnije osećaje.
 •  Možda sam ti sto puta rekla ovu rečenicu, ali jače je od mene, ponoviću ti još jednom: „Volim te jedini moj!“ Želim da znaš da u mom životu ne postoji ništa važnije od tebe, ti si moj bračni drug i sa tobom želim da osetim sreću i lepotu življenja. Tvoja žena te voli srcem svim i iskreno ti želi sve ono što raduje tvoje biće.
 •  Mili moj, nemoj brinuti ni o čemu, sve probleme ćemo uvek zajedno rešavati, sve brige ćemo podeliti na pola i znaj da dok se volimo i poštujemo sve će biti u redu. Budi uvek miran i opušten, neka se u tvojim očima vidi samo ljubav, neka tvoje srce zaigra u ritmu naše predivne ljubavi!

poruke za muza

 

 

 

 

 

 

 

No Responses

Leave a Reply