Čestitke za rodjendan jedinoj mami

Čestitke za rodjendan mami

Rodjendan je dan koji sa sobom nosi puno lepih trenutaka i dogadjaja, rodjendan je jedna vrsta svečane manifestacije koja je svim ljudima podjednako draga. Na taj dan sve treba da bude lepo i bajno, na taj dan svi treba da pevaju i da se osećaju sjajno. Roditelj je osoba koja je veoma važna za svakog pojedinca, roditelj je osoba koja ima ključnu ulogu u životu svakog čoveka. Svako dete treba da voli svoga roditelja i da prema njemu gaji izvesnu dozu poštovanja. Najbolji način za to jeste da joj napišete divnu i emotivnu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da vašoj majci napišete rodjendansku čestitku možete iskoristiti neku od navedenih:

Čestitke za rodjendan mami od ćerke

1) Jedina moja majko, ponosna sam što sam ćerka jedne dobre i plemenite osobe velikog i nežnog srca, kada kraj sebe imam tebe onda imam sve što mi u životu treba. Nikada neću zaboraviti sve trenutke koje smo proveli zajedno, ti si ulepšala moje detinjstvo i u svakom pogledu ga učinila posebnim. Bez tebe moj život ne bi postojao, ti si deo mene i moga srca. Želim ti samo najbolje rodjendanske želje, neka ti ovoga dana bude sve idealno. Srećan ti majko rodjendan!

2) Kao što zvezde imaju svoje nebo, tako i ja imam tebe, jedina moja majko. Ti si uvek davala sve od sebe da od mene napraviš osobu koja će uvek biti srećna i zadovoljna svojim životom. Prava je privilegija imati majku kao što si ti, slobodno mogu da kažem da si ulogu roditelja maestralno odigrala. Pravo je zadovoljstvo deliti sa tobom sve ove godine, svaki dan proveden sa tobom za mene predstavlja jednu vrstu užitka. Neka ti ovaj dan donese puno lepih i srećnih dogadjaja u životu, od srca ti želim sve najbolje. Mila moja majko, neka ti je srećan rodjendan!

3) Draga moja majko, svakoga trena ti mi pružaš podršku i daješ mi snagu koja mi je preko potrebna. Ti si deo mene i mog bića i moje srce pripada samo tebi. Naše duše su povezane još od onog dana kada si me rodila i podarila mi život, naša veza je spremna da odoli svemu i niko je ne može prekinuti i zaustaviti. Neka nas ljubav uvek spaja i neka nam podari svu sreću ovoga sveta, želim ti da maksimalno uživaš u ovom predivnom danu. Neka ti se sve rodjendanske želje ostvare, želim ti srećan rodjendan majko!

4) Kada sam sa tobom ne osećam se usamljeno, kada sam sa tobom osećam se jako i moćno, ti si pokretač moje životne snage, ti si moja vera u bolju budućnost. Volim te i moje srce prema tebi gaji najnežnija osećanja, ti si moja majka i tvoju poziciju u mom životu ne može da zauzme niko. Želim da ti za rodjendan poklonim puno poljubaca i toplih zagrljaja, neka ti sve u životu bude srećno i berićetno. Mila moja majko, svim srcem ti želim sve najlepše, neka ti je srećan rodjendan!

5) Mila moja majčice, ne mogu ti opisati koliko sam srećna što je danas tvoj rodjendan i što ćemo zajedno uživati u divnoj rodjendanskoj atmosferi. Tvoj rodjendan je za mene najveći praznik koji postoji na ovome svetu i ne postoji dan koji je za mene važniji od tog dana. Danas mi možeš reći sve tvoje želje i ja ću se pretvoriti u dobru vilu koja će ti sve želje ostvariti. Želim ti puno ljubavi i radosti u životu, neka ti je srećan rodjendan!

6) Ti si moj pogled u budućnost i bez tebe ne mogu ni da pomislim o sebi i svom životu. Ti si mi podarila život i naučila me svim osnovama života, ti si me naučila da uvek budem plemenita i osećajna, ti si mi podarila nežno srce puno divnih emocija. Prema meni su uvek bila pažljiva i odgovorna i u svakom trenutku si pokazivala osobine dobre majke. Sve što imam u životu želim da podelim sa tobom, želim da zajedno uživamo u sreći i veselju, želim da sa tobom doživim još puno lepih trenutaka. Neka ti ovaj rodjendan pomogne da ostvariš sve svoje želje i snove, želim ti sve najbolje i najlepše. Neka ti je srećan rodjendan!

7) Draga moja majko, bez tvoje pomoći nikada ne bih uspela da izaberem pravi životni put, ti si pomogla u donošenju brojnih životnih odluka, ti si mi pomogla da na pravi način kreiram osnovu za svoju budućnost. Kraj tebe se osećam kao srećno i bezbrižno dete koje je tek zakoračalo u svoj život, tvoja majčinska ljubav u meni budi osećaje zadovoljstva i bezbrižnosti. Došao je dan kada ćemo zajedno maštati o sreći, došao je tvoj rodjendan i želim ti da ga obeležiš i proslaviš na najbolji mogući način. Neka se tvoj život u potpunosti okrene ka sreći, želim ti srećan rodjendan majko!

8) Znaj da je tvoja ćerka uvek i svuda sa sa tobom i nikada te neću napustiti i ostaviti. U svakom trenutku moram da se brinem o tebi i o tvojoj sreći, jer ti se jedina vrednost u mom životu. Želim da dane koji su pred nama iskoristimo za druženje i zabavu, život relativno brzo prodje i treba ga maksimalno iskoristiti. Kada god ti je teško i kada se osećaš slabo i nemoćno, slobodno se obrati meni i od mene ćeš uvek dobiti toplu i lepu reč koja će te okrepiti. Želim da za tvoj rodjendan sve bude savršeno i idealno, želim da te taj dan uvek podseća i asocira na radost. Neka ti je srećan rodjendan!

9) Jedina i draga moja majko, od tebe sam naučila da kroz život moram ići čistim i iskrenim srcem, od tebe sam naučila sve o poštenju i čestitosti. Ti si moj uzor i želim da od tebe naučim još puno lepih i korisnih stvari, ti si osoba koja je prepuna vrlina i lepih osobina. Živeti sa tobom znači uživati u svemu i biti uvek srećan, presrećna sam što sam tvoja ćerka i što si ti moja majka. Želim ti puno sreće, zdravlja i veselja, neka ti je srećan rodjendan!

Najlepše čestitke mami za rodjendan

1) Mila moja majko, kada god sam se nalazio u bezizlaznoj situaciji i kada mi je bilo teško, rešenje i utehu sam pronalazio u tvom velikom srcu koje je uvek bilo otvoreno za mene. Ti si osoba koja mi je uvek i bez obzira na sve pomogla, ti si moja majka i uvek ću te čuvati u svom srcu. Želim da ti se odužim za sve to, želim da te usrećim i poklonim ti sve što tvoje srce želi i voli. Ovog divnog dana, sve tvoje želje za mene predstavljaju zapovest, neka ti ovaj rodjendan bude prepun prijatnih i ugodnih trenutaka. Srećan ti rodjendan majko!

2) Oduvek si mi govorila da sam ja tvoj heroj koji se uvek mora hrabro boriti za sebe, svoj život i svoju sreću. Ti si me naučila da kroz život uvek moram da koračam hrabro i odlučno, ti si me naučila da čovek koji je uporan i koji ima čvrstu volju može postići sve što želi. Hvala ti na svemu što si uradila za mene, hvala ti što si tu i što si mi ulepšala ovaj život. Pred tobom je tvoj rodjendan i kao tvoj sin mogu da ti poželim sve najlepše rodjendanske željice. Mila moja majko, neka ti je srećan rodjendan!

3) Draga moja majko, ovaj život živim zbog tebe i sve što radim posvećujem samo tebi. Ti si mi podarila život i ti zaslužna za sve što imam u ovom životu, tvoja majčinska ljubav me vezuje za tebe i govori mi da si ti nešto najvrednije u mom životu. Došao je tvoj rodjendan i želim da ti ovog dana pretvorim život u bezbrižnu i idiličnu bajku, želim da te učinim najsrećnijom majkom na svetu. Tvoj voljeni sin ti želi srećan rodjendan!

4) Stalno se prisećam tvojih reči, dok sam bio mali govorila si mi kako sam ja tvoj mali princ koji će jednog dana odrasti i postati prava sreća i ponos svoje majke. Došlo je vreme kada sam odrastao i sada želim da se sve tvoje reči koje si mi tada rekla pretvore u realnost, želim da uvek budeš srećna i želim da budem tvoj ponos. Učiniću sve samo da ti uvek budeš bezbrižna i spokojna, tvoj sam jedini sin i volim te najviše na svetu. Neka ti se ostvare sve želje i snovi, srećan ti rodjendan majko!

5) Mila moja majko, ti si meni dragocena i važna poput vazduha koji udišem, kroz naše vene protiče ista krv i ti i ja smo poput jednog bića. Drago mi je što sam tvoj sin, jer ti si zaista izvanredno dobra osoba, drago mi je što svoj život provodim sa tobom. Želim da tvoje srce uvek mirno i bezbrižno kuca u ritmu radosti i sreće, želim da na tvom licu uvek vlada osmeh, želim da se tvojom dušom kreću samo najlepši osećaji. Danas je tvoj rodjendan i želim ti da uživaš u svemu, neka tvoja srećna zvezda uvek bude sa tobom. Želim ti puno ljubavi i radosti u životu, neka ti je srećan rodjendan!

6) Svaki novi dan koji su useli u tvoj život pokušaj da dočekaš sa osmehom na licu, veruj mi da sve može da bude lepše kada je čovek pun vedrine i kada pozitivno razmišlja. Neka tvoje srce nikada ne sazna šta je to tuga i neka bol uvek izbegava tvoju nežnu dušu. Želim ti da ovog divnog dana osetiš šta je to sreća, želim da za tvoj rodjendan upoznaš najlepše strane života. Želim da kraj sebe uvek imaš drage ljude i neka ti u životu srećno sve bude. Srećan ti majko rodjendan!

7) Draga  moja majko, u tvom naručju sam odrastao, u tvom zagrljaju sam postao čovek, uz tvoju ljubav sam sazreo i krenuo na putovanje koje se zove život. Bez tebe sve ovo bilo bi nemoguće, u mom životu tvoje ime ima veoma važno značenje i kao takvo predstavlja vrstu svetinje. Jedina moja želja jeste da ti ovaj dan bude prepun sreće i veselja, neka ti divan bude svaki novi dan, od srca ti majko želim srećan rodjendan!

8) Neka tvoje misli uvek plove mirnim i tihim morem i neka tvoj životni brod uvek bude u mirnoj i sigurnoj luci. Kao tvoj sin želim ti da u životu nemaš nikakvih problema i da sve oko tebe bude u skladu sa tvojom željom i voljom. Budi uvek opuštena i razdragana i neka tvoj život bude lep poput najveselije pesme. Neka ti ovaj rodjendan bude ispunjen lepim i toplim trenucima koje ćeš provesti sa najdražim osobama, želim ti da okusiš sve čari zabave i veselja. Neka ti je srećan rodjendan majko!

9) Mila moja majko, neka te kroz život vode samo najlepša osećanja i neka ljubav bude uvek u tvom srcu. Nemoj da brineš ni o čemu, prepusti se sebi i svom životu i udahni lepotu života punim plućima. Želim da znaš da će ti ovog prelepog dana jedna mala ptica otpevati najlepšu pesmu, želim da znaš da sam uvek uz tebe i da ti želim sve najbolje. Od sveg srca ti majko želim srećan rodjendan!

Čestitke za rodjendan mami – kratke rečenice

1) Jedina moja majko, neka te sunce ljubavi uvek greje i neka ti se sreća svakoga dana smeje. Neka ti je srećan rodjendan!

2) Tebe volim više od života svog, ti si moja dobra vila i kraljica sveta mog. Neka ti ovaj dan bude divan kao najlepši san, od srca ti majko želim srećan rodjendan!

3) Draga moja majko, neka te život uvek čuva i neka tvojim srcem samo vetar sreće duva. Želim ti puno sreće, zdravlja i veselja, neka ti je srećan rodjendan!

4) Neka ti se ostvare sve rodjendanske želje i neka se tvoj život pretvori u zabavu i veselje, sve što želim je da ti ulepšam ovaj dan i svim srcem čestitam tvoj rodjendan!

5) Mila moja majko, na trenutak zaboravi na sve i utoni u najlepše sne, oseti kako sreća polako ulazi u tvoje srce i uživaj u tome. Neka ka tvojoj sreći bude naklonjen ovaj dan, želim ti majko srećan rodjendan!

No Responses

Leave a Reply