Ljubavne poruke za njega

Ljubavne poruke za njega

Ljubav je kada se dvoje vole i kada dvoje zaljubljenih žrtvuju sve radi njih i njihove ljubavi. Ljubav je nešto bez čega ovaj svet ne bi mogao da funkcioniše, putem ljubavi se među ljudima kreće energija i prenose emocije. Ljubavne priče su nešto najslađe i najromantičnije što čovek može da doživi, život svakodnevno piše veoma lepe ljubavne romane. U ljubavi se treba maksimalno uživati, ljubav je tu da bi čovek bio srećan i zadovoljan, ljubav je tu da upotpuni čovekovu dušu. Volite vašu voljenu osobu i neka ona voli vas. Ukoliko želite da napišete ljubavnu poruku vašoj voljenoj osobi možete iskoristiti neku od navedenih:

Ljubavne poruke za njega – nedostaješ mi

1) Dragi moj, kilometri mi govore da nisi mnogo daleko od mene, ali moje srce uporno negira to i govori mi kako si veoma udaljen od mene. Mogu reći da je moje srce upravu, nisi kraj mene i ta činjenica me rastužuje i veoma mi smeta. Jako želim da mi što pre dođeš i da u moje srce uneseš najlepše i najsvetlije boje. Znaj da te volim najviše na svetu, nedostaješ mi puno.

2) Volim kada si kraj mene i kada zajedno uživamo u našoj ljubavnoj romansi. Kada sam kraj tebe osećam se sigurno i samo u tvom naručju mogu slobodno i mirno da maštarim i sanjam. Ti si moja snaga i moja ogromna podrška, osećam se predivno kada znam da će me tvoje snažne ruke braniti od svega i od svih. Uvek ću te čuvati u svom srcu i nikada neću dozvoliti da izađeš iz njega. Ljubavi moja, jako mi nedostaješ.

3) Iz dana u dan moje srce sve više i više žudim za tobom, brojim sate, minute i sekunde to trenutka kada ćeš mi doći i uneti sreću u moj život. Onoga trenutka kada smo se rastavili moje srce se je zaledilo i samo čekam trenutak kada ćeš se vratiti i odmrznuti santu leda sa mog srca. Bez tebe ne mogu nijedan tren, ti si moja prva i prava ljubav, ti si moje sve. Znam da si daleko i da nas daljina deli, ali isto tako znam da ćeš osetiti sve moje poljupce koje ti ovoga trenutka šaljem. Iskreno želim da ponovo budemo zajedno, jako mi nedostaješ.

Ljubavne poruke za njega – nedostaješ mi

4) Nikada nisam volela da se rastajemo i da budemo razdvojeni. Najbolje se osećam kada smo zajedno i kada naša ljubav cveta punom svojom snagom. Bez tebe osećam se nepotpuno, bez tebe sam slaba i nejaka i nemam snage za dalju životnu borbu. Dođi mi što pre, vrati se u moj život, potreban si meni, potreban si našoj ljubavi, volim te i voleću te sve dok moje srce kuca. Želim da te zagrlim i poljubim i da sa tobom provodim svo vreme ovoga sveta, ljubavi moja jedina, veoma mi nedostaješ.

5) Mili moj, koliko god da si daleko od mene znaj da te uvek imam u svom srcu. Kada god mi je teško i kada mislim o tebi, setim se svih naših lepih trenutaka i odmah mi bude malo bolje. Naša ljubav me smiruje i daje mi motivaciju, naša ljubav mi pomaže da se borim sa činjenicom da si ti daleko od mene. Strpljivo čekam dan kada će sve biti kao i pre, strpljivo čekam najsrećniji dan u mom životu, tvoj dolazak. Šaljem ti milion toplih zagrljaja, veoma mi nedostaješ srce moje drago.

6) Priznajem da sam tvoja mala devojčica koja se odmah rasplače kada nisi kraj nje i kada je ostaviš samu. Volim da budem u tvom prisustvu, tvoj šarm me opija i tvoje oči su čudesne. Gorim od ljubavi za tobom i moje vrele usne željno iščekuju da se vratiš i da ih ponovo usrećiš. Sa sobom uvek nosim misao o tebi i ti si sa mnom na svakom koraku, ma gde god bila ti si u mom srcu, u mojoj glavi. Najdraži moj, veoma sam tužna što smo se na trenutak rastavili i nestrpljivo očekujem da mi se vratiš. Nedostaješ mi puno!

7) Srećo moja, ti si muškarac koga sam oduvek tražila, ti si moja prava idealna polovina i kada nisi sa mnom moje biće je nekompletno. Ti i ja smo poput plusa i minusa koji se privlače i spajaju, ti i ja smo dva srca koja streme da se utope u jedno. Molim te, što pre dođi kod mene i ne dozvoli da moje srce zbog tebe vene, ne dozvoli da moje srce pati, molim te dragi meni se vrati. Kada mi ponovo dođeš zagrliću te tako jako da nikada nećeš moći da pobegneš iz mog zagrljaja, volim te svim srcem i čitavim bićem. Veoma mi nedostaješ!

Ljubavne poruke za njega – volim te

1) Jedini moj, ti si me učinio pravom i srećnom ženom koja ima svog muškarca i koja veruje u ljubav. Ti si mi dokazao da prava ljubav može da prevaziđe sve i da je ona jedina stvar na ovome svetu koja može čoveku da donese potpunu sreću i potpuni užitak. Poljupcima si me naučio sve o ljubavi i slobodno mogu reći da je lepo voleti i osećati se voljeno. Hvala ti na svetu tome, moja mila ljubavi, prema tebi ću uvek gajiti samo najnežnija i najlepša ljubavna osećanja. Neka naše usne poljupcima spoje naša srca i neka se rasplamsa plamen naše ljubavne vatre. Volim te najviše na svetu!

2) Život me je sasvim slučajno upoznao sa tobom, naše poznanstvo je bila prava slučajnost i to jedna od stvari koje našu ljubav čine posebnom. Ti si za mene pravi poklon koji sam primila svim svojim srcem, ti si za mene zlatni dukat koji svojim sjajem može da zaseni sve. Veoma sam srećna što te imam uz sebe i ponosna sam što si ti moj ljubavni i životni partner. Jedino što ti još mogu reći jeste da si mi veoma drag i da te puno volim.

3) Srce moje milo, svakoga dana sam kraj tebe i čini mi se da te svakog dana sve više i više volim. Kako vreme prolazi, sve više shvatam koliko si ti zaista sličan mene, sve više shvatam da smo ti i ja kao jedno. Takve misli me uvek jako obraduju i to mi govori da je ljubav osećanje koje može da podigne čoveka iz najdubljih ponora. Za tebe bih dala sve svoje i čitav svoj život, za srećan život potreban si mi ti i nekoliko zrna ljubavne prašine, sve ostalo je suvišno, nevažno i beznačajno. Pustimo da naša ljubav naše sudbine skorji, volim te puno i voleću te sve dok sveta postoji.

4) Niko osim tebe mi ne moži biti toliko sladak i drag, kada mi pričaš o nečemu kao da me miluješ najlepšim rečima, kada me gledaš svojim plavim očima kao da se kupam u najlepšem i najbistrijem moru. Sa tobom želim da provedem svoju budućnost, tvoja ljubav mi je neophodna i želim da se uvek tako jako volimo. Biću tvoja graciozna i nežna kraljica, a ti budi moj hrabri i odvažni kralj, neka naša ljubav brani naše kraljevstvo i neka čuva naša srca. Ti si najdraže stvorenje u mom životu, volim te ljubavi moja jedina.

5) Dragi moj, jedan tvoj pogled dovoljan je da se pokrene lavina ljubavnih osećaja u meni. Tvoje oči su varnica za moje biće, kada me pogledaš sva se istopim i imam neopisovo jaku želju da te poljubim. Tvoji poljupci su slatki kao med i kada me ljubiš osećam se lepo i savršeno. Ti si muškarac koji imponuje svakoj ženi, ti si moja lepota i presrećna sam što te imam. Budi uvek kraj mene, obećavam ti da ću ti uvek pružiti ljubav, nežnost i toplinu. Ljubav nije komplikovano stvar i vrlo je jednostavna i zbog toga ću ti samo reći dve reči, a one glase: „ Volim te“.

Ljubavne poruke za njega – volim te

6) Tebi se u potpunosti predajem i želim da znaš da sam tvoja i da su sva moja osećanja od sada u tvom vlasništvu. Kraj tebe sam spokojna, mirna i bezbrižna i u ljubavi sa tobom pronalazim mir, stabilnost i sigurnost. Ti si muškarac koji me veoma ceni i poštuje i zbog toga mi se veoma sviđaš i spremna sam da ti za sve to uzvratim istom merom. Kada sam kraj tebe osećam se kao srećna i ispunjena žena i to je samo još jedan znak da si ti pravi čovek za mene. Verujem da nas ništa ne može zaustaviti u našoj ljubavi, verujem u vezu koja postoji između nas, volim te najviše na svetu!

7) Prinče moj, u svakom trenutku dobro znaš šta želim, ti si gospodar nežnosti i zaista si veoma uspešan u tome. Nikada neću zaboraviti dan kada si mi rekao da sam tvoja ruža i najlepši cvet u tvom životu. Želim da te mazim i da te satima milujem, želim da budeš u mom naručju, želim da cele planeta oseti jačinu naše strasti. Važno je samo da budem kraj tebe, važno je samo da naša ljubav bude u prvom planu, samo to mi je dovoljno i spremna sam da se odreknem svega. Volim te mili moj!

Ljubavne poruke za njega za dobro jutro

1) Najdraži moj, osvanuo je još jedan predivan dan i od sveg srca ti želim da ovoga dana ostvariš sve ono što želiš i sve ono o čemu sanjaš. Budi uvek pozitavan nasmejan i vedar i neka lepo raspoloženje bude sinonim za tebe i tvoju ličnost. Pored toga, znaj da te neizmerno volim i da prema tebi gajim najdublja i najiskrenija osećanja ljubavi. Kada smo zajedno i kada se volimo sve je u životu lepo i bajno, mrvica ljubavi je dovoljna da u čovekovom svetu bude sve sjajno. Ljubim te i volim, želim ti dobro jutro!

2) Dugo sam lutala i tražila pravu ljubav, ni sama ne znam kako i  kada sam je pronašla, jednostavno, ljubav je prošla pored mene i ušunjala se u moje srce. Sada si u mom srcu i u njemu ćeš biti zarobljen sve dok postojim i dok ljubavi ima u meni. Ne želim da te izgubim, moram da te pazim i čuvam, jer ti si muškarac koji se retko gde može pronaći, ti si muškarac koji je savršen u svakom smislu te reči. Zagrli me jako i prisloni uz svoje čvrste grudi, pokaži mi da me voliš i pruži mi sreću. Želim te jako, želim tvoju ljubav, srećo moja volim te najviše na svetu!

3) Dragi moj, hoću da me tvoj glas budi svakoga jutra, hoću da svake noći uz tvoje najlepše ljubavne stihove utonem u najslađe snove. Ti možeš da me uzdigneš do neba, ti si taj koji me samo jednim poljupcem može pretvoriti u najsrećniju ženu na svetu. Imati tebe znači imati sreće u životu, imati tebe znači imati sve što je potrebno za lep i ugodan život. Želim da osetiš koliko je naša ljubav čista i plemenita, želim da ti poljupcima iznesem dokaze o nesalomivosti naše ljubavi. Još jednom ti želim reći da te volim!

4) Najmiliji moj, kada sam tužna samo pomislim na tebe i odmah zaboravim na sve što me muči i što mi stvara probleme. Tvoj lik mi donosi samo dobre stvari i kada si kraj mene sreća je zagarantovana. Ti si muškarac koji nema nijednu manu, ti si muškarac koji me lako može izbaciti iz koloseka, ti si muškarac kome ne mogu i ne umem odoleti. Tvoji poljupci govore više od hiljadu reči, kada sam sa tobom reči su zaista suvišne. Volim te od glave do pete, volim te beskrajno ljubavi moja!

5) Kao što nebo ima sunce tako i ja imam tebe, ljubavi moja jedina. Tvoje mesto u mom životu ne može niko da zauzme, ti si jedinstven i neponovljiv. Tvoje ime je urezano duboko u mojoj svesti i u mom razumu, tvoje ime je drugi naziv za moju budućnost. Volim te zato što si veoma jednostavna i spontana osoba koja nema nikakvih skrivenih tajni, volim te zato što si iskren, prirodan i osećajan. Želim da prisloniš svoju glavu uz moju, da me nežno dodirneš i da mi šapućeš najslađe reči, želim da se kraj tebe istopim od ljubavne miline. Mili moj dragi, volim te!

No Responses

Leave a Reply