Najljepse poruke za njega romantične

Poruke za njega romantične

Ljubav je stanje u kome čovek može slobodno da iskaže svoja osećanja i svoje emocije, ljubav pruža slobodu u svakom smislu te reči, ljubav je prava blagodet za čoveka i čovečanstvo. Kada ne bi postojala ljubav ljudi bi živeli u mržnji i njihov život bio bi osuđen na propast. Ljubav svakoj sitnici daje poseban značaj, ljubav je svemoguća i za nju nepostoje nikakve prepreke. Pokažite joj da ste romantična duša i da u vašem srcu nosite samo ljubav. Najbolji način za to jeste da vašoj voljenoj osobi napišete romantičnu poruku. Ukoliko želite da vašoj voljenoj osobi napišete romantičnu poruku možete iskoristiti neku od navedenih poruka:

Romantične SMS poruke za njega

 • Mili moj, kada si srećan i kada se smeješ tada moje srce greješ, ti si moj centar sveta, živeti bez tebe prava je šteta. Srećna sam što si moj, srećna sam što si moja ljubav, ti si za mene najbolji čovek koji je ikada postojao na ovome svetu. Volim te od zemlje pa sve do neba, ti si ono što mome srcu treba. Tebi nikada neću moći da odolim, šaljem ti puno poljubaca i znaj da te ludo volim.
 • Verujem da svaki čovek ima svoju savršenu polovinu koja treba da ga upotpuni i da mu ulepša život. Ti si moja savršena polovina, ti si sastavni deo mog srca, bez tebe ne mogu da živim svoj život. Obećaj mi da ćeš uvek biti kraj mene, znaj da ćeš u mom životu uvek zauzimati visoku poziciju. Dobro znaš da rečima slabo umem da baratam i zbog toga silno želim da te poljubim. Neka ljubav sama kreira misli i reči, neka strast govori umesto nas. Srce moje divno, volim te najviše na svetu!
 • Još od malih nogu sam zaljubljena u tebe, kada sam bila devojčica potajno sam maštala o našem druženju i oduvek sam volela da provodim vreme sa tobom. Veoma si mi drag od prvog trenutka kada sam te videla, tvoje oči urezane su u mojoj duši, tvoje ime ispisano je na mom srcu neizbrisivim mastilom. Bez tvoje ljubavi nema moje sreće, za moju sreću potreban si ti, bez tebe za mene nema života. Poslušaj kako moje srce za tobom lupa i čućeš da ti ono nešto govori. To nešto glasi: „Volim te!“.
 • Dragi moj, ovaj život živim jedino zbog tebe, ti si moja večita inspiracija i ti mi neprestano daješ snage da se borim u životu. Tvoja ljubav mi pruža toplinu i u tebi pronalazim sigurnu luku za moje srce. Volim kada mi pričaš o sreći, volim kada si romantičan i nežan prema meni, volim kada me grliš i nežno miluješ rukama. Želim da te slatko poljubim i da ti šapnem reči koje će probuditi ljubavnu zver u tebi. Želim da naša ljubav doživi svoju ekspanziju i pretvori se u neukrotivu strast. Volim te puno ljubavi moja mila!
 • Ti si osoba kojoj mogu da verujem u svakom trenutku, ti si muškarac koji razmišlja i odlučuje srcem, ti si pravi čovek za mene. Volim te upravo onakvog kakavog si, ti si za mene pravo savršenstvo, ti si za mene suvo zlato. Kada te poljubim u grudima osećam vatru koja hoće da istopi moje srce, ti si pobednik u svakoj romantičnoj igri, ti si gospodar mog srca. Želim da uvek budemo zajedno i želim da naša ljubav večno traje. Iskreno te volim i želim da uvek budeš samo moj.
 • Najmiliji moj, kada si se ti pojavio u mom životu mnoge stvari su se promenile iz korena i sve je postalo nekako drugačije. Sve te promene donele su mi samo radost i sreću i slobodno mogu da kažem da si ti osoba koja je najzaslužnija za moju srećnu sudbinu. Neka plamen naše ljubavi uvek gori punim sjajem i neka neprestano greje naša srca. Volim te i želim da ti poklonim čitavo svoje biće, ti si moja jedina ljubav i želim da u potpunosti budem tvoja. Ljubim te i volim te puno.
 • Svake noći sanjam tvoj lik, svake noći želim tvoje vrele usne, kada mislim o tebi srce moje nema mira. Zaljubljena sam u tebe svim svojim srcem i moja jedina želja je da budem kraj tebe i da uživam u našoj ljubavi. Svakoga dana iznova saznajem da smo ti i ja povezani neraskidivom vezom, svaka sitnica mi govori da smo ti i ja savršen par. Želim da uvek ostanemo na strani naše ljubavi, želim da me tvoje sjajne i divne oči uvek radosno gledaju. Mili moj, volim te!

Romantične poruke za njega

 • Znaj da nikada neću dozvoliti da budeš usamljen, moje ruke će te uvek nežno grliti, moje usne će ti uvek govoriti samo najslađe reči. Ti si moj lepi princ i nikada ne bih dozvolila da te izgubim. Činjenica da si moja ljubav mi veoma prija i zbog toga sam uvek srećna i zadovoljna. Prava je čast imati kraj sebe čoveka kao što si ti, ti si muškarac koji se samo jednom rađa, jednostavno, ti si rođen upravo za mene. Želim da uz pomoć ljubavi sagradimo našu zajedničku budućnost, želim da poljupcima izgradimo naše ljubavno kraljevstvo. Dragi moj, najviše na svetu te voli tvoja princeza.
 • Najdraži moj, kada ti je teško i kada te život natera na tugu, uvek možeš da se obratiš meni i svakog časa sam spremna da ti pomognem. Znaj da ću se uvek potruditi da pronađem lepu i toplu reč za tebe, volim te i ne želim da budeš razočaran. Utehu uvek možeš pronaći u mojoj ljubavi, samo me poljubi i oseti kako sreća klizi niz tvoje usne. Imam ogromnu želju da ti kažem da te volim, ljubav prema tebi je jača od mene.
 • Moje srce je nekada bilo tvrdo i hladno poput kamena, ali ti uspeo da razbiješ sve barijere koje su postojale u njemu, ti si uspeo da me osvojiš svojom romantičnom magijom. Presrećna sam što je sada moja sudbina u tvojim rukama, želim da uvek i svuda budem kraj tebe, rečima ti ne umem opisati koliko te puno volim. Dragi moj, svoje srce ti na dlanu predajem, čuvajmo našu ljubav i pokažimo svima koliko je ona silna i jaka.
 • Ljubavi moja jedina, tebi sam se zaklela na vernu ljubav, tebi sam dala svoj život, ti si ljubav mog života i u tebe imam neograničeno poverenje. Za našu ljubav sam spremna da svoje ruke stavim u vatru, ti si nešto najvrednije u mom životu i zbog tebe bih žrtvovala sve što imam u ovome životu. Prema tebi gajim samo najlepša i najčistija osećanja, ti si muškarac koga volim i sa kim hoću da provedem svoje buduće dane. Znam da sam ti možda malo dosadila, ali bez obzira na sve, po hiljaditi put ću ti reći da te volim i da mi puno značiš.
 • Kao što se naša planeta okreće oko Sunca tako se moje srce okreće oko tebe ljubavi moja jedina. Ti si moje sve na svetu, ti si razlog za moju sreću, hvala ti što postojiš i što zajedno sa mnom samo srećne dane brojiš. Voleti tebe prava je divota i dajem ti reč da ću te voleti čitavog svog života. U mojoj glavi je samo jedna misao, ta misao se odnosi na tebe i tebe nikako ne mogu da izbijem iz svoje glave. Sve dok postojim voleću te i u mom srcu bićeš samo ti, jedina moja ljubavi.
 • Dragi moj, pogledaj me u oči, želim da u njima vidim svetlost naše ljubavi. U tvojim očima pronalazim spas, u životu imam samo tebe i tvoju ljubav, u životu imam samo nas. Da nemam tebe bila bi tužna i očajna, ti si učinio puno toga da postanem žena koja je zadovoljna sobom i svojim životom. Za sve što si učinio za mene želim da ti se odužim putem ljubavi i strasti, želim da čitav svoj život provedem sa tobom u najlepšoj i najromantičnijoj atmosferi. Volim te puno!
 • Moram da priznam da sam u tebe zaljubljena od trenutka kada si mi otvoreno i iskreno rekao svoje mišljenje o meni. Tada sam saznala da si ti veoma pažljiva i nežna osoba i čvrsto sam obećala sebi da ćeš biti moj. Ti si pravi biser i vredniji si od svake dragocenosti, takvog muškarca nikada i nigde ne bih pronašla. Kada me zagrliš i poljubiš tada moje srce dobije krila koja ga mogu poneti do nepregledno dalekih visina. Dušo moja, najviše na svetu voli te tvoja draga.

Romantične ljubavne poruke za njega

 • Ljubavi moja jedina, kada sam kraj tebe sva moja čula su savršeno mirna i u mojoj duši vladaju osećaji zadovoljstva i spokoja. Ti unosiš u moj svet nešto što me čini srećnom, tvojim srcem kreću se talasi koji me privlače i koji golicaju moju maštu. Predivan je osećaj biti u ljubavi sa osobom koja je idealna i koja u svakom trenutku zna šta treba da čini. Ti si pravi majstor u ljubavi i tvoje vešte usne mi stalno govore da si ti čovek koji je od glave do pete apsolutno romantičan. Znaj da ti uvek želim sve najlepše i najbolje, volim te puno!
 • Mili moj, nikada nemoj da zaboraviš činjenicu da je naša ljubav nastala od najčistijih i najzrelijih emocija. Naša ljubav je plod naših osećanja i sa sigurnošću mogu da kažem da je naša ljubav oličenje prave ljubavi. Pruži mi svoje ruke i nežno stisni moje dlanove, osetićeš kako se moje ruke predaju tebi i govore ti da žele uvek da budu kraj tebe. Ti si veoma romantičan i drag i svaka tvoja reč ostavlja na mene veoma lep ljubavni utisak. Volim te najviše na svetu!
 • Dok nisam poznavala tebe nisam znala šta je to prava ljubav, nisam znala šta znači dati nekome svoje srce i nisam znala kako izgleda kada nekog iskreno voliš i osećaš se voljeno. Tvoje usne su mi brzinom svetlosti dale najvažnije životne lekcije o ljubavi i svaki tvoj poljubac naučio me je nešto o najlepšem osećanju koje postoji. Bilo mi je pravo zadovoljstvo da kroz ljubavnu romansu stičem važna saznanja o ljubavi i svakoga trenutka želim da se sve to ponovi. Svim svojim srcem te želim i bez tvoje ljubavi ne mogu da budem žena koja je srećna. Volim te!
Romantične ljubavne poruke za njega
 • Najdraži moj, dobro znam da sam u životu napravila odličan izbor kada je ljubav u pitanju, ti si savršen muškarac za mene, naši karakteri su identični i naša bića su veoma slična. Kada se naše usne spoje tada naša ljubav cveta i naša sreća tada doživljava svoj vrhunac. Moj recept za srećan život veoma je lak i jednostavan. Glavni i jedini sastojak si ti. Kada imam tebe imam sve što moje srce poželi, ti si moja ljubav i ponosna sam što je to tako. Volim de sve do neba!
 • Ti i ja smo dvoje koji se voli i koji dobro poznaju značenje ljubavi, našoj ljubavi je samo nebo granica i naša ljubav može da uradi sve što poželi. Pored tebe osećam se poput srećnog i bezbrižnog deteta, u tvom toplom naručju iščeznu sve moje brige i problemi i na mojoj životnoj sceni ostaje samo radost. Volim sve da delim sa tobom i ovaj život je mnogo lepši i zanimljiviji kada se podeli sa osobom koja je veoma bliska mom srcu i mojoj duši. Svakog dana ću te ljubiti i voleti, svaki naš zajednički dan biće praznik ljubavi. Mili moj, volim te puno!
 • Jedini moj, svaki dan koji započnem tvojim imenom mora da bude lep i zanimljiv, sve što ima veze sa tobom za mene je drago i interesantno. Tebi posvećujem svu svoju pažnju, ti si osoba sa kojom mogu da razgovaram sve, ti me uvek razumeš i uvek me podržavaš. Volim te tako jako da bi mogla svojim rukama da pomerem ogromne stene kako bi došla do tebe i poljubila te. Ljubav prema tebi mi omogućava da uradim i ono što je nemoguće, strast koju osećam prema tebi daje mi neku čudesnu snagu i energiju. Volim te i voleću te sve dok postoji moje srce i moje biće.

No Responses

Leave a Reply