Ljubavne poruke za laku noć

Ljubavne poruke za laku noć

Ljubav je osećanje koje je u svakom pogledu savršeno za čoveka i u potpunosti se uklapa sa svim stvarima koje čine čoveka i njegov karakter. Ljubav je radost i sreća, ljubav je varnica koja za kratko vreme raspali vatru uzburkanih strasti, ljubav je energija koja pokreće srca svih ljudi. Kada je čovekovom srcu ljubav onda je on srećan i ne zna šta znači tuga, ljubav kao gumicom zna da obriše sve brige i probleme. Budite uvek nežni prema vašoj voljenoj osobi, trudite se da joj na svaki mogući način pokažete vašu iskrenu ljubav. Kada padne noć i kada dođe vreme za spavanje, sa nekoliko toplih i nežnih reči kažite joj da je volite i da vam veoma znači.

Ljubavne poruke za laku noć za nju

1) Mila moja, ti si za mene nešto što se može sresti samo jedanput u životu, ti si moj unikat, moje najsjajnije zlato. Želim da poljubim tvoje nežne i bele ruke i zagrlim tvoje vitko telo. Ti si moja lepotica i kraljica mog srca, volim te i želim da ti poklonim samo radost i sreću. Kada padne tamna noć i kada nebo ostane bez svoje svetlsoti, želim ti da utoneš u miran i spokojan san. Neka se anđeli polako, na prstima, ušunjaju u tvoj san i neka te učine najsrećnijom ženom na svetu. Želim ti laku noć!

2) Princezo moja, kada ti spavaš ja sam osoba koja se pretvara u stražara koji pažljivo čuva tebe i koja nikako ne sme da dozvoli da se tvoj san prekine i pokvari. Ti si za mene nešto najvažnije što imam u životu i sve tvoje mi veoma znači. Nikada ne bih dozvolio da se tebi dogodi nešto loše i uvek ću se žrtvovati za tebe i tvoju sreću. Kada utoneš u sladak san znaj da ću doći i da ću te poljubiti, jedina moja ljubavi. Od sveg srca ti želim laku noć i najlepše snove!

3) Bez ikakvog razmišljanja, u svakom trenutku mogu da kažem da si ti jedina osoba koja se uselila duboko u mom srcu. Ključ od mog srca je oduvek bio u tvom srcu, naša srca su sada povezana u jednu nesalomivu celinu. Želim da znaš da te veoma volim i da tu ljubav mogu da ti pokažem isključivo nežnim poljupcima. Budi mi uvek radosna i bezbrižna i neka sreća postane tvoje drugo ime. Volim te najviše na svetu i želim ti laku noć!

4) Dušo moja draga, kada pomislim na tebe osetim neopisivu radost i zadovoljstvo uspuni čitavu moju dušu. Ljubav sa tobom me je naučila puno stvari koje nisam znao i koje nisu postojale u mom životu. Ti si moj vodič kroz život, ti si kompas koji mi pokazuje u kom pravcu je radost i sreća. Volim te onakvu kakva si, jer takva se sviđaš meni i to je nešto što je najvažnije. Ti si za mene najsavršenija osoba koja postoji, ti si meni sve. Volim te i voleću te sve dok postojim, želim ti ugodnu i laku noć.

5) Najdraža moja, kada te gledam moje oči se napune lepotom koju samo mogu videti na tebi. Svaki pogled koji ide prema tebi je sladak i uzbudljiv, ti si poput čokolade koja se lagano topi i koja svojom slatkoćom opija sva moja čula. Svaka tvoja reč je neponovljiva i obožavam kada slova prolaze kroz tvoje divne usne. Volim te kada se smeješ, volim te kada pričaš o ljubavi, volim te jer si moja i veoma sam ponosan zbog toga. Neka ti ova divna noć donese puno uzbuđenja i zadovoljstva, želim ti laku noć i lepe snove.

ljubavne poruke za laku noc voljenoj osobi

6) Od tuge do sreće ima zaista veoma malo i dovoljna je samo jedan pogled da se zaboravi na tugu i da se otvore vrata sreće. Meni je dovoljno samo da me pogledaš tvojim prelepim okicama i moje srce se pretvori u penu koja se topi  i nestaje u tvojim rukama. Ti si moja sreća i sve zasluge za osmeh na mom licu pripadaju samo tebi. Daću sve od sebe da ispunim svaku tvoju želju i da te usrećim. Najmanje što mogu da uradim u ovom trenutku jeste da ti poželim mirnu i laku noć!

7) Draga moja, kada prođe dan i kada se polako spusti mrak i u goste nam dođe noć, želim da ljubav bude u tvom srcu i neka ti ona pruža toplinu. Znaj da ću uvek biti kraj tebe da te zagrlim i da ti nežno šapnem najslađe ljubavne reči. Uvek ću biti tvoj nežni princ koji će ljubiti, maziti i paziti svoju slatku i neodoljivu princezu. Neka tvoji snovi budu lepi kao u nekoj bajci, želim ti da lepo i mirno spavaš. Beskrajno te volim i želim ti laku noć!

ljubavna poruke za laku noc

8) Srce moje, milo moje biće, volim te kada pada noć, ali i kada zora sviće. Ti si mojoj duši lek i sa tobom želim da provedem čitav vek, ti si melem za sve moje rane i sa tobom zamišljam sve svoje buduće dane. Kada sklopši okice i kada nečujno utoneš u san, želim ti da lepo spavaš i da kroz snove dotakneš svoju sreću. Želim ti sve najbolje, želim ti laku noć.

9) Koliko zvezda na nebu ima toliko te moje srce voli, kada pogledaš u zvezde neka ti one kažu da će kraj tebe uvek biti osoba koja će te voleti i na koju ćeš uvek moći da računaš. Jedina moja želja je da ti uvek budeš srećna i zadovoljna sobom i svojim životom, sve ostalo mi nije važno. Ti si moj život i sve što radim u životu radim zbog tebe, bez tvoje ljubavi ne mogu da živim. Želim ti prelepe snove, neka ti ova noć bude mirna i spokojna. Laku noć ljubavi moja!

10) Živote moj, kada danu dođe kraj i kada sve polako postaje sumorno i mračno, znaj da ćemo uvek biti zajedno i da će nam naša ljubav davati svetlost. Dok se volimo i dok naša ljubav bude nešto najvažnije za nas, do tada će sve u našim životima biti divno i besprekorno. Neka ljubav uvek vlada nama i neka bude na svakom našem koraku. Želim ti da se u ovoj noći osećaš srećno i bezbrižno, iskreno želim da ova noć bude na tvojoj strani. Šaljem ti tople poljubce i želim ti laku noć!

Poruke za laku noć voljenoj osobi

1) Kada sam te po prvi put ugledao neka munja je prošla kroz moje srce i rekla mi da si ti ona prava, ona koja je stvorena za mene. Ti si biće koje se u potpunosti slaže sa mnom, ne može se reći da smo ti i ja slični, zato što smo ti i ja isti, ti i ja smo jedno. Naša ljubav nas veže i daje nam krila, ljubav je ta koja nam ispunjava svaki dan. Želim ti da ovu noć provedeš u znaku ljubavi i neka ti najlepši snovi pokucaju na vrata. Laku noć moja jedina ljubavi!

2) Oko tebe se okreće čitav moj svet, ti si tačka koja privlači moje srce, čitav moj život je u tvojim rukama. Sa velikim zadovoljstvom se predajem tebi jer znam da si ti osoba koja zna šta je ljubav i koja zna da raspolaže emocijama. Svaki put kada te poljubim znaj da ti želim puno srećnih i radosnih trenutaka, volim te i želim da uvek budeš blizu mene. Obećavam ti da ću uvek biti tvoj i da ću te čuvati od svega. Sada budi bezbrižna i spavaj, neka tvoje misli plove najlepšim snovima. Mojoj miloj lepotici želim laku noć!

ljubavne poruke za laku noc sa slikom

3) Svaki novi dan počinjem tvojim milim likom, ti si moja amajlija i sve tvoje mi donosi sreću. Moju ljubav ćeš uvek imati i tvoj dom je u mom srcu, bez obzira na sve ti si moja ljubav i to će uvek biti tako. Spreman sam da bacim u vodu sve svoje radi naše ljubavi, naša ljubav je ta koja je stvorila nas i našu sreću. Ludo te volim i stalno mislim na tebe, neka te ova noć podseća na vrelinu naše ljubavi. Ljubavi moja bila, laku noć i želim ti da sanjaš najdivnije snove.

4) Kada prstima dotaknem tvoje prelepo lice i kada te nežmo milujem, tada je u mojim prstima zlato koje svojim sjajem može zaseniti sve. Ti si moje najveće bogatstvo, ti si najsvetlija tačka u mom životu. Bez tebe moja ličnost ne bi postojala, tvoje srce je moja velika podrška i bez nje ne mogu normalno da živim. Želim da ti ova noć bude najlepša u životu i želim da ti ona ostane u najlepšem sećanju. Ljubavi moja, laku noć i lepo sanjaj!

5) Mnogi ljudi razmišljaju o sreći i pitaju se o njenom značaju. Slobodno mogu da kažem da je sreća nešto što je vrlo jednostavno, za mene je sreća kada sam kraj tebe i kada slobodno mogu da uživam u ljubavi sa tobom. Ti si sve što je potrebno za moju sreću, dovoljan je tvoj osmeh i jedan zagrljaj i na mom mračnom nebu se odjednom stvori duga. Uživaj u ovoj divnoj noći i neka ti snovi budu prepuni lepih trenutaka. Volim te sve do neba i želim ti laku noć.

6) Pre nego što si ti došla u moj svet bio sam osoba koja nije znala da ceni ljubav i koja je gledala na svet nekim sasvim drugim očima. Tvoja pojava me je naučila da je ljubav osnovna stvar u životu i da se bez nje ne može živeti kako treba. Putem vrelih poljubaca rekla si mi najveće tajne koje ljubav nosi sa sobom i na neki način si mi otvorila oči. Želim da ti se zahvalim na svemu tome, želim da te ljubim i da zauvek ostanem u tvom zagrljaju. Najdraža moja, laku noć i želim ti da sanjaš najdivnije snove.

7) Ljubavi moja, svaki tren bez tebe mi je veoma težak, ti si moja potreba i svakoga časa žudim za tobom. Budi uvek sa mnom i gledaj me tim očima plavim poput neba, sa tobom želim da napravim svoj dom, ti si sve što mi treba. Neka nas ljubavna toplina uvek greje i neka se naša ljubav večno smeje, ti si najlepši i najnežniji cvet, ljubav sa tobom je prava avantura i anđeoski let. Kada sklopiš svoje okice i kada nestaneš u noćnoj tami, tada znaj da ćemo ti i ja u snu biti sami. Želim ti da lepo spavaš i sanjaš najdraže snove. Laku noć!

8) Svaki sekund proveden sa tobom je neponovljiv i veoma je vredan. Kada sam sa tobom uvek se radujem i uvek sam raspoložen. Ljubav prema tebi ne želim i ne umem skriti, drago mi je što sam tvoj i obećavam ti da će to uvek tako biti. Paziću te i čuvati kao malo vode na dlanu, ti si moja ljubav i svim silama ću braniti osećanja koja su među nama. Kada utoneš u san ne zaboravi da sam blizu tebe i da ti želim najlepše snove. Mila moja ljubavi, neka se tvoji snovi pretvore u savršenstvo, želim ti laku noć!

9) Noć je stvorena za odmaranje i opuštanje, a najbolji način za to jeste miran i dubok san. Ljubavi moja mila, neka ti ova noć pruži najmirnije i najlepše snove, tu sam da te čuvam od svega, nikome neću dozvoliti da te probudi. Neka ti snovi budu lagani poput prolećnog vetra i neka njima vlada radost. Želim ti da po lepoti pamtiš ovu noć, želim ti sve najbolje i najlepše. Laku noć!

10) Mila moja ljubavi, pogledaj oko sebe i videćeš da je sva lepota ovoga sveta blizu tebe. Nasmej se i pokaži svima koliko si jaka i koliko snage ima u tvojoj sreći. Pokaži svima svoje čisto srce koje se bori i koje se nikada ne predaje. To tvoje čisto i nežno srce me je osvojilo i ti si žena koja je stalno u mojim očima i u mojim mislima. Presrećan sam što sam tvoj i što si ti moja ljubav, kada te ljubim vidim anđele koji lete iznad nas. Svim srcem želim da ti ova noć donese puno lepih i nezaboravnih snova, laku noć draga moja.

ljubavne poruke za laku noc curi

Slični Postovi:

No Responses

Leave a Reply