Poruke izvinjenja voljenoj osobi

Poruke izvinjenja voljenoj osobi

Čovek je biće koje veoma često greši i zbog toga se dešavaju različiti konflikti i nesuglasice. Te greške su uglavnom neke banalne stvari i na sve to se treba gledati sa vedrije strane, čovek treba svima opraštati, jer ako nekome oprostiš neko će oprostiti tebi. Čovek uvek treba da prizna svoju grešku, nekada pogrešimo mimo svoje volje, ali važno je da smo svesni onoga što smo uradili i da se iskreno kajemo zbog toga. Ukoliko želite da vašoj voljenoj osobi napišete poruku za izvinjenje možete iskoristiti neku od navedenih poruka:

Poruke za pomirenje

 •  Mila moja, ti si veoma draga mom srcu i tebi nikada ne bih učinio zlo. Moje srce nikada ne bi dozvolilo da ti patiš, ljubav prema tebi sprečava me da bilo šta uradim što se ne bi sviđalo tebi. Ali, želim ti reći das am ovoga puta pogrešio i da nisam trebao tako da postupim. Priznajem, bio sam malo grub i to sebi nikada neću oprostiti. Izvini što sam ti rekao nešto što moje srce nije htelo da kaže, neka sila naterala me je da budem ono što nisam. U tom trenutku probudila se je moja mračna strana i obećavam ti da je nikada više nećeš videti. Želim da se iskupim za sve, želim da te poljubim i da u zagrljaju obeležimo naše pomirenje. Još jednom, molim te izvini.
 •  Svaki put kada sam neraspoložan i kada nije moj dan učinim nešto što se protivi mom razumu i nakon toga se dugo i gorko kajem. Tog dana sam te nenamerno na neki način uvredio, nisam imao namere da to uradim, sve je bilo nekako besmisleno. Puno toga gomilalo se je na mojoj duši i u tom trenu je sve to izašlo na površinu i igrom slučaja si ti bila kraj mene i sve se je obrušilo na tvoju nežnu dušu. Veoma mi je krivo što je sve tako loše ispalo, iskreno nisam ni zamišljao da će se nešto tako dogoditi. Volim te do neba i neću imati mira sve dok ne uradim nešto što će izgladiti situaciju i što će vratiti osmeh na tvom licu. Šaljem ti hiljadu poljubaca kao izvinjenje, iskreno se kajem i želim da sve bude kao ranije. Znam da sam pogrešio, ali ipak te volim najviše na svetu!
 •  Lepoto moja jedina, ti si isuviše lepa da bih mogao nešto ovako da uradim. Ne mogu ni da pomislim šta sam uradio, kada se svega setim obuzme me tuga i jad i svakog trenutka mi je krivo zbog svega. Bio sam prema tebi nepravedan i nisam trebao tako da postupim, učinio sam nešto veoma ružno, nešto zbog čega ću se uvek kajati. Nisam smeo da dozvolim da tvoje srce pati i da suza padne na tvoje nežno lice. Svaka tvoja suza me boli i cepa moje srce, uradiću sve što kažeš samo da opet budeš srećna i da mi oprostiš. Nadam se da u tvom srcu još uvek ima mesta za mene, želim da ti se od svega srca izvinim.

Poruke izvinjenja voljenoj osobi

 •  Ponekada, pogrešno procenim neke situacije i donesem odluku koja će me kasnije skupo koštati. To me uvek navede da uradim nešto što ne želim i što se protivi mom razumu. Tako sam ovoga puta tebi naneo bol i učinio da tvoje srce pati. Nisam hteo da napravim takvu glupost, nisam hteo da te povredim i da te naljutim. Ti si moja mala princeza i volim te više od svega, za tebe ću dati i život svoja samo da ti meni budeš srećna i zadovoljna. Samo prstom pokaži sve što želiš i ja ću ispuniti svaku tvoju želju, u stanju sam sve da uradim samo da dobijem tvoj oproštaj. Želim da se pomirimo i da nastavimo naš put ljubavi i sreće. Draga moja, molim te izvini.
 •  Ti si tako nežno i krhko stvorenje da je prosto pravi greh naljutiti te i učiniti nešto što će uvrediti. Moje srce hoće da prepukne i moja duša je očajna, uradio sam nešto što je srušilo tvoj svet, nešto što te je nateralo da se razočaraš u ljubav. Osećaj krivice duboko je u men i svakog trenutka me podseća na ono što sam uradio. Imam neopisivu želju da te zagrlim i da ti objasnim sve. Nije sve kao što izgleda, pogrešio sam i iskreno se kajem i želim preokrenem sve i da naša ljubav ponovo cveta. Sve bih dao da se ova naša svađa nije desila, želim da taj trenutka zauvek izbrišem iz našeg života, želim da sve što nas razdvaja zauvek nestane. Volim te puno i u znak našeg pomirenja želim da te čvrsto zagrlim i nežno poljubim. Jedina moja, ti si mi sve i naša ljubav je sve što imam, molim te izvini.

Poruke za pomirenje

 •  Najdraža moja, mnogo puta sam u životu uradio nešto što je upropastilo sve i što je rušilo moju sreću. I ovoga puta se to desilo, jedan trenutka je uništio sve što imamo, sve što smo čuvali i strpljivo gradili. Iskreno verujem da nije sve tako crno i da postoji zračak nade koji može sve da povrati. Hajde da zaboravimo na sve, hajde da zanemarimo svačiju krivicu i da ponovo počnemo da se volimo. Ništa nije važnije od nas i naše ljubavi, zaboravimo na sve što kvari naš odnos i našu sreću. Ljubavi moja, jasno mi je da sam budala što sam dopustio da povredim tebe, ali isto tako znam da sam tvoja budala i da te volim najviše na svetu. Zamolio bih te da mi izviniš i oprostiš.
 •  Moja jedina želja je da mi oprostiš, priznajem da sam uradio glupu i nepromišljenu stvar, ali svakome se dešavaju greške. Obećavam ti da se to nikada neće ponoviti, ne znam šta mi je tad bilo i ne znam šta me je nateralo da to uradim. Bilo kako bilo, sve je prošlo i sada je najvažnije da se volimo i da naša ljubav pobedi sve. Treba svima da dokažemo da naša ljubav može da prevaziđe sve i da na postoji prepreka koja može da savlada nju. Istina je da te volim svim srcem i istina je da si ti moja ljubav jedina. Molim te učini dobru stvar za našu ljubav, molim te oprosti mi i pruži mi još jednu šansu. Najdraža moja, molim te izvini.
 •  Ljubavi moja, princezo iz bajke, ni u jednom trenuktu nisam ni pomislio da te na ovaj način povredim ili uvredim, ti za mene sve i nikada neću shvatiti kako sam mogao to sebi da dozvolim. Kada bi moglo da se vrati vreme unazada ja bih sve to ispravio i ništa od toga se ne bi dogodilo, sve bilo u najboljem mogućem redu. Jedino što mogu da uradim jeste da ti se duboko i iskreno izvinim i da te zamolim za oproštaj. Ti si moja ikona i tebi se molim svakoga dana, moje srce i moja duša te mole za oproštaj. Neka moji topli poljupci zaleče svaku tvoju ranu, neka sve nesuglasice ispare u vidu magle i neka naša ljubav doživi vrhunac sreće. Draga moja, molim te izvini.
 •  Kada nismo zajedno i kada nisi kraj mene moje srce hoće da uvene i moja duša je prazna i očajno želi samo tebe. Svaka moja misao napravljena je od tvog imena, ti si u svakoj mojoj reči, ti su mom telu, u mom biću, ti si zarobljena u mom srcu. Imam samo jednu želju, a ta želja si ti, molim te oprosti mi, molim te pruži priliku našoj ljubavi. Ovoga puta sam zaista učinio nešto što nije u redu i što nije trebalo da se dogodi, ali ponizno se kajem zbog toga i sa sigurnošću ti mogu reći da se to desilo samo sada i nikada više. Veruj u moje reči, kunim ti se srcem svim, volim te najviše na svetu. Jedina moja, molim te izvini.
 •  U mojoj glavi je samo dan kada sam te povredio i kada sam ti rekao nešto što tvoje nežne uši nisu smele da čuju. Te reči u meni je stvorio sam đavo, te reči su me opekle i stavile mi do znanja da sam izraziro pogrešio. To što sam uradio je nešto što se ne može tako lako zaboraviti i veoma je teško odjednom preći preko svega toga. Molio bih te da me shvatiš i razumeš, to što sam govorio to nije bilo u mom srcu, te reči su bile odraz mog trenutnog nezadovoljstva. Molim te oprosti mi, želim da se pomirimo, želim da budemo zajedno i da zajedno krojimo našu sreću. Ti si moja ljubav i moje sunce, molim te izvini.

izvinjenja voljenoj osobi

 •  Draga moja, ne volim svađe i rasprave i veoma mi je teško što se sve ovo dogodilo. Posvađali smo se bez ikakvih razloga, neka nevažna sitnica je uspela da nas navede na pogrešan put. Želim da prevaziđemo tu našu svađu, verujem da smo zajedno shvatili da je sve ovo besmisleno i nepotrebno. Važno je samo da se volimo i poštujemo, naša ljubav će znaj zauvek uništiti sve svađe i nesuglasice. Ti si veoma bliska mom srcu, ti si sastavni deo mene i bez obzira na sve uvek ću te voleti. Tebi želim samo najbolje, kada povredim tebe isto je kao da sam povredio sebe i zbog toga se ova nepoželjna svađa nikada neće ponoviti. Ljubavi moja, molim te izvini.
 •  Sve što mogu da ti kažem jeste da sam zaista pogrešio i da se moje srce cepa kada pomislim da sam te povredio. Nikada nisam imao namera da ti nanesem zlo i da te na neki način povredim, sve što se dogodilo bilo je kao u nekom košmaru i u jednom trenutku sam izgubio kontrolu nad sobom. Sav gnev je tada izašao iz mene i obrušio se na tebe i ta činjenica me boli i guši moje srce. Želim da se to nikada nije dogodilo, znaj da to nisam hteo, volim te i prema tebi gajim najnežnija osećanja. Taj trenutak slabosti uspeo je da me porazi i da me na trenutak rastavi od tebe, ali ne predajem se i nikada neću dozvoliti da izgubim tebe. Molim te oprosti mi i neka naša ljubav posle pomirenja zasija novim i jačim sjajem. Najdraža moja, molim te izvini.
 •  Mila moja, hoću da u našem sećanju ostanu samo najlepši trenuci naše ljubavu, izbrišimo iz memorije sve što nas muči i što pravi razdor među nama. U to ime zaboravimo ove nesuglasice između nas, one su zaista nevažne i beznačajne. Sve se može rešiti putem ljubavi i svaki problem će naša srca rešiti sama. Želim da budemo bezbrižni, želim da se prepustimo ljubavi, neka ona sam odluči šta je to što je najbolje za nas. Molim te oprosti mi ako sam bio grub i pomalo svirep, neke čudne emocije su me zaista navele na to, želim da se pomirimo i da nastavimo tamo gde smo stali. Dušo moja, molim te izvini.
 •  Srećo moja, svaki tvoj osmeh je vredan zlata, ali svaka tvoja suza ujeda me za dušu i ne da mi mira. Znam da sam pogrešio i neću se smiriti dok ne ispravim svoje greške. Želim da ti pokažem da to što se dogodilo nije realna slika i da to što si videla i čula zapravo nije deo mene. Želim da ti ulepšam svaki tren i pokažem ti koliko te volim i koliko mi značiš. Volim te više od svega što postoji i svim srcem te molim za pomirenje. Mila moja, molim te izvini.

 •  Ljubavi moja mila,

Ti si jedina dragocenost u mom životu i sve što se odigralo među nama me veoma brine. Moje srce nema mira otkad nismo zajedno, nisam čovek otkad nas je svađa rastavila i razdvojila. Sve što kažeš prihvatiću sa zadovoljstvom, prihvatiću sve samo da opet budemo zajedno. Molim te, pokušaj da me razumeš, znam da je tvoje srce veliko i da ćeš moći da mi oprostiš. Jedina moja nada si ti i zato te preklinjem i molim za oproštaj. Pomirenje želim više od svega i neka ono obeleži novi početak naše ljubavne veze. Ljubavi moja, molim te izvini.

 

Takođe možete pročitati:

 

Leave a Reply