Romantična pisma za devojku

Romantična pisma za devojku

Život je mnogo lepši kada nismo sami i kada imamo kraj sebe osobu koju volimo i kojoj darujemo svu našu pažnju. Ljubav je osećanje koje ispunjuje čoveka, ljubav je nadahnuće, ljubav je reč koja vlada svetom. U ljubavi je sve dozvoljeno i ništa nije nemoguće, ljubav može da uradi sve, ljubav je sila koja pokreće ljude. Zbog ljubavi se živi, ljubav teče svima niz vene, ljubav je svuda u vazduhu. Ukoliko želite da vašoj devojci napišete romantično pismo možete iskoristiti neko od navedenih:

 •  Ljubavi moja draga,

Ovo ti pismo pišem zato što ne mogu da živim bez tebe, ti si u svakoj mojoj misli, na svakom koraku nailazim na tebe, u svakom pogledu si ti, ceo moj život je u tvom znaku. Ti si ta koja je zarobila moje srce, moje srce tebi pripada i tako će uvek biti. Moje srce je srećno kada je kraj tebe, ti si moja ljubav i volim te najviše na svetu. Ti i ja smo poput dve ptice koje zajedno lete nepreglednim površinama i koje zajedno idu u svaku novu avanturu. Te ptice vezuje ljubav i one se nakon svake avanture vraćaju u svoje skrovito ljubavno gnezdo. Ti si moja mala ptičica i želim da te ljubim sve dok se ne zaustavi vreme i nestane sve. Kraj tebe želim da provedem čitav svoj život, ti me činiš boljim čovekom, ti mi daruješ novi i srećniji život. Milion poljupca šaljem tebi i svaki od njih govori koliko te zaista volim.

 •  Draga moja,

Moj život bez tebe je bio veoma jednoličan, kao da nisam znao za sreću i kao da nisam znao šta znači voleti i uživati. Ti dani su bili prazni i besmisleni i može se reći da su uzaludni. Sve je to trajalo do jednog trenutka koji je potpuno promenio moj život. Tog trenutka si tiho na prstima ušla u moj život i sa sobom ponela samo najnežnije dodire. Zavoleo sam te svim srcem, jer ti si osoba koja je preporodila moju dušu, ti si unela radost u moj život, ti si me ponovo naučila da volim. Za mene si ti centar sveta, najvažnija osoba u mom životu. Ti si moja lepotica, moja dobra vila, ti si moja devojka i beskrajno te volim. Želim da u tvom zagrljaju čekam svaki novi dan, želim da sa tobom doživim pravu ljubav. Naša ljubav je poput ognja koji svojim plamenom obasjava sve oko sebe, naša ljubav pleni vrelinom strasti i emocija. Volim te više od svega i želim te samo za sebe.

 •  Mila moja,

Neprestano maštam o sreći sa tobom, u svakom trenutku si ti u mojim mislima, sa tobom počinje svaki moj novi dan, ti me budiš svakog jutra, ti si moje sunce i moja ljubav najveća. Ti si nežno stvorenje koje miriše poput najlepše ruže, ti si lepotica iz bajke koja me svojom čarolijom usrećuje. Od prvog trenutka sam neopisivo zaljubljen u tebe i ta ljubav jače je od svega, ona upravlja mojim razumom, ona vodi moj život. Ljubav prema tebi za mene je od neprocenjivog značaja, da nije nje moje telo bi uvenulo, moja duša bi nestala i moje srce bi stalo. Ti svemu daješ život, kada si sa mnom sve igra u ritmu tvojih uzdaha. Želim ti reći da si veoma draga mome srcu i da si u njemu ostavila veliki neizbrisiv trag. Neka te moji poljupci miluju u dugim i vrelim noćima, želim da sa tobom podelim svu sreću i radost ovoga sveta. Kao što su zvezde nebu, tako si ti meni, ljubavi moja jedina. Volim te!

pisma za devojku

 •  Lepotice moja mila,

Veoma dugo razmišljam šta si ti u mom životu i došao sam do zaključka da si ti moj život i da bez tebe sve moje nepostoji. Ta istina me veoma raduje i drago mi je što si moja devojka i što sa tobom delim ljubav. Svaki tvoj osmeh meni je drag, svaka tvoja crta lica urezana je u mom srcu, sve tvoje drago je meni, jednom rečju ti si savršenstvo. Želim da te poljubim i da ti poljupcima govorim o našoj ljubavi, želim da te čvrsto zagrlim, neka ti moje ruke kažu koliko mi značiš. U svakoj reči tvoje ime pominjem, ti si u svakom mom snu, ti si deo mene. Za tebe dišem i živim, tebi pišem najlepše ljubavne pesme, tebi posvećujem svoja najtananija osećanja. Mila moja, tvoja toplina me beskrajno greje, vrelina tvojih usana topi moje srce. Samo jedno ti mogu reći, a to je da te voli više od svega i da si ti moje srce.

 •  Ljubavi moja,

Vreme prolazi, godine lete, čovek se iznova bori sa životom i traži svoju sreću. Sve je to uzalud i nema nikakvog smisla ako čovek u tome nema nekoga ko ga voli i podržava i ko mu pruža podršku u svemu. Moja je sreća što imam tebe, ljubavi moja jedina. Sa tobom mi je sve lakše i u svakom trenutku imam sigurnost i znam da ćeš me ti bez obzira na sve uvek voleti. Tvoja ljubav mi veoma znači i želim da znaš da te obožavam i da bih za tebe preplivao sva mora i okeane kako bi ti pomaogao. Moje srce poznaje samo tvoje ime i kuca samo za tebe, svaki otkucaj je posvećen tebi. Uvek ću te voleti i nikada neću dozvoliti da patiš zbog nečega, ti si moja slatka princeza i zaslužuješ radost i sreću. Svoje srce ti na dlanu predajem, svoju dušu ti ostavljam, želim da te nežno poljubim i da zaboravim na sve. Jedina moja želja su tvoje usne, jedini moj san si ti. Volim te puno anđele!

 • Najdraža moja,

Sve što radim radim zbog tebe, ti si pokretač svih mojih aktivnosti, ti si moj izvor snage i moja motivacija. Tvoje prisustvo mi veoma prija i kada sam sa tobom sve je čarobno i posebno. Kada si kraj mene sve što je nepoželjno ispari u vazduhu, ti sve pretvaraš u osmeh, ti si svojom čarolijom zaplenila moje srce i iskreno želim da ti se zahvalim na tome. Kada god ti je potrebna pomoć možeš da računaš na mene, u svakom trenutku ću biti spreman da ti pružim podršku i uradim sve što je u mojoj moći. Nikada te neću ostaviti na cedilu i nikada neću dopustiti da moja slatka mala devojčica tuguje. Za tebe ću skinuti dugu sa neba, tebi ću pokloniti najsjaniju zvezdu, tebi predajem sebe i želim da u ljubavi uživam sa tobom. Moja sreća si jedino ti i želim da zauvek ostaneš u mom srcu. Samo dve reči opisuju moja osećanja prema tebi, a te dve reči su: „Volim te“.

Romantična pisma za devojku

 

 •  Draga moja,

Ovo pismo je dokaz moje ljubavi prema tebi, ovim pismom ti želim reći sve što leži na mome srcu i sve što muči moju dušu. Želim ti reći da žudim za tobom i da mi svake sekunde nedostaješ. Tvoje milo lice ne izbija iz moje glave, tvoj slatki glas uvek je u mojim ušima, sve tvoje još uvek miriše i tvoje prisustvo mi veoma nedostajem. Dođi mi što pre i unesi radost u moj život, ponovo uđi u moje srce i donesi mi puno ljubavi. Ne postoji ništa što nas može rastaviti i naša ljubav će biti iznad svega, potrebno je samo da se jako volimo i da svim srcem želimo. Ljubav će uraditi ono što mora i pobediće sve. Slatke i romantične reči čuvam samo za tebe i želim da ti ih kažem poljupcima. Ljubavi moja, volim te oduvek i zauvek.

 •  Mila moja,

Pomisli samo kako je život lep i kako je lepo uživati, pomisli na našu ljubav i budi srećna i bezbrižna. Svim snagam ću se truditi da ti podarim sve što tvoje srce poželi i da te učinim najsrećnijom ženom na svetu. Kada si ti srećna moje srce je mirno i onda mogu i ja da budem srećan. Želim da sa tobom ovaj život provedem u uživanju, za uživanje je potrebno samo malo ljubavi i strasti. Verujem u našu ljubav i sa sigurnošću mogu da kažem da iskra strasti koja je između nas može da zapali veličanstvenu vatru večne ljubavi. Želim da zagrlim tvoje nežne dlanove i da ti tiho šapućem romantične stvari. Želim da tvoje telo prislonim u svoje i da zajedno tako provedemo čitavu večnost. Jedina moja, ti si nešto posebno za mene i u mom srcu ćeš uvek biti jedina i nezamenljiva. Volim te najviše na svetu!

 • Sunce moje milo,

Želim da ti rečima kažem koliko si ti važna za mene i kolika je tvoja uloga velika u mom životu. Kada te ugledam moje srce zadrhti i osećam da gubim tlo pod nogama, ti budiš nemir u mojoj duši i rasplamsavaš vatru strasti u mom srcu. Moje srce će znaj izgoreti za tobom, želim te čitavim svojim bićem, volim te i to je jedino što znam. U mojoj glavi postoji samo jedna misao, a ta misao je posvećena tebi, ljubavi moja jedina. Kada sam sa tobom sve je idealno i ne postoji nešto što me može rastužiti i pokvariti moju radost. Ti si ta koja zalečiš svaku moju ranu, ti si ta koja mi uvek pomogne da ponovo krenem, hvala ti što si kraj mene i što sa mnom deliš sve. U mom srcu najlepše mesto je rezervisano za tebe i to će uvek tako biti dok sam živ. Moje srce ti želi nešto reći, moje srce ti želi reći da žudi za tobom. Volim te dušo!

LJUBAVNA PISMA ZA DJEVOJKU

 •  Anđele moj,

Kada se probudim kraj tebe, tada znam da je to jutro najlepše u mom životu i da je prethodna noć bila čarobna. Sve sa tobom je lepo i posebno, ti umeš da ulepšaš svet oko mene, u tvojim rukama je moć koja menja moj život na bolje. Tvoje usne su medene i svaki poljubac se bukvalno lepi za moje srce, u tvojim usnama je tajna koja ljubav znači, u tebi je nešto skriveno, nešto raduje moje srce i ispunjuje ga. Budi uvek kraj mene, želim da sa tobom provodim dane maštajući i sanjareći, želim da sa tobom dotaknem nedokučivo, želim da na krilima ljubavi sa tobom poletim i da upoznam ceo univerzum. Bez obzira na sve, želim samo da budem sa tobom, sve ostalo je nevažno i može se izostaviti. Dok ti pišem ovo pismo moje srce je ostalo u njemu, dok čitaš neka te miluje i neka ti pruža ljubav. Volim te najviše na svetu!

 • Jedina moja,

Želim da zaspim na tvojim rukama i da taj san potraje večno, na tvojim rukama sam bezbrižan i mogu da sanjam najlepše snove, mogu da sanjam snove u kojima te ljubim dok nas talasi okena golicaju i nežno udaraju naša tela. Svoju budućnost jedino vidim sa tobom, ti si jedina kojoj dajem svoje srce, ti si jedina ljubav koja postoji u mom životu. Za tebe bih dao sve, ali tebe ne bih dao ni za šta, ti si jedina i ti si dragocena, tvoja lepota je očarala moje srce i opila moj razum. Ti si ušla u moju krv i nikada iz nje nećeš izaći, ti si u mojim venama i u mom dahu, ti si u mom telu i u mojoj duši. Ti si moja pobeda i moja kazna, ti si žena koja pripada samo meni. Volim te puno ljubavi!

 • Najmilija moja,

U životu je veoma važno voleti, čovek kada voli tada sazna sve o životu, čovek kada voli ume da razmišlja srcem i svaku svoju odluku donosi dušom. Kada sam te zavoleo shvatio sam koliko ništa nisam znao o životu i ljubavi, ljubav prema tebi me je naučila svemu i otvorila mi nove životne vidike. Sada znam da jedino važno voleti i da je ljubav srža naših bića. Sada znam da si ti nešto najvažnije u mom životu, nešto što moram da čuvam i beskrajno volim. Ti si moje milo srculence, ti si najlepša i najbolja devojka na svetu. Ti vrediš više od svega i prava je privilegija imati ti. Ljubavi moja jedina, svim srcem te iskreno volim.

 

 

 

 

 

No Responses

Leave a Reply