Poruke za dobar dan voljenoj osobi

Poruke za dobar dan

Svaki novi dan je nova prilika da čovek ostvari neki svoj san ili da ostvari neku svoju želju. Svaki novi dan je prilika da čovek bude srećan i da se raduje svom životu. Poenta života jeste misliti pozitivno i voleti, život je stvoren za ljubav, radost i uživanje. Pokušajte da svaki dan učinite posebnim, radite ono što prija vama i vašoj duši, radite samo ono što vas zaista usrećuje. Ukoliko želite da vašoj dragoj osobi napišete poruku za dobar dan možete iskoristiti neku od navedenih poruka:

Ljubavne poruke za dobar dan

1) Dušo moja, kada se probudim kraj tebe i ugledam tvoje prelepo lice pomislim da sam u rajskom vrtu i da su anđeli sleteli na moja pleća. Sa tobom svaki dan je poseban i neponovljiv, sve što ti dotakneš pretvoriš u igru nežnih osećanja i dodira. Ti si moja romantična kraljica, ti si moj osmeh, moja radost i moja ljubav najveća. Zbog tebe moje srce u grudima gori, ti pališ vatru koja svojim plamenom očarava sve oko sebe. Tebi želim sve najbolje u životu i nikada ti ne bih poželeo ništa osim toga. Pokušaj da iskoristiš svoj život na najbolji mogući način, raduj se svakom danu koji je pred tobom i budi srećna i vesela. Neka ti ovaj dan bude najbolji dan u životu i neka u tvojoj glavi bude samo ono što te čini srećnom. Od srca ti želim dobar dan!

Ljubavne poruke za dobar dan

2) Lepotice moja, život je poput knjige, koja kako se čita sve više nam prija i odgovara. Isto tako, vremenom sve više saznajemo o životu i učimo nešto novo i sve više nam je jasnija putanja koja vodi ka sreći i blagostanju. Život nas nauči kako da branimo svoju sreću i kako da se u svakom trenutku borimo za sebe. Jedino što imamo to je naša ljubav i svim silama treba da je branimo i čuvamo od svega onoga što može da joj naudi. Želim da uvek sa tobom dočekujem svaki novi dan, sa tobom je sve čarobno i lepo. Kada sam kraj tebe osećam se poput deteta koje je spokojno i čije su želje zadovoljene. Neka ti ovaj dan donese puno novih iznenađenja koja će ti izmamiti osmeh na licu. Draga moja, želim ti dobar dan.

3) Ljubavi moja, koliko god imali velike želje, život nas natera da verujemo u ono što naše biće može da dostigne i ostvari. Te velike želje koje imamo su zaista nepotrebne i nevažne i kao takve predstavljaju samo privid naše mašte. Važno je da želimo da budemo srećni i zadovoljni i da po tom pitanju činimo sve što je u našoj moći. Treba uvek želeti sreću i stremiti ka njoj, jer samo ako se  iskreno želi može da se dobije sve. Iskreno ti želim da ti svaki novi dan bude uspešan i da u svakom trenutku uživaš. Pokušaj da uvek pronađeš vremena za sebe i to vreme posveti stvarima koje smiruju tvoju dušu. Mila moja, volim te najviše na svetu i želim ti dobar dan.

dobro jutro za nju

4) Srećo moja, kada sam kraj tebe sreća je zagarantovana, ti oteraš sa moga praga svu tugu i sve što može da izazove patnju i bol. Ti si jača od svih emocija koje mogu da rane čoveka i nateraju ga da bude tužan i očajan. Moja sreća je što imam tebe, ti si moj zaštitnik, moje najjače oružje u svakoj životnoj borbi. Imati tebe znači imati sve na svetu i kada sam kraj tebe osećam se predivno i ponosno. Ti si moja ljubav jedina i tebi želim da podarim bezbroj vrelih i uzbudljivih poljubaca. Neka svaki naš zajednički dan počne poljupcem, a završi se nežnim zagrljem, neka sve bude u znaku naše ljubavi. Najmilija moja, beskrajno te volim i želim ti dobar dan.

5) Život je samo jedan i svaki trenutak treba maksimalno iskoristiti, a da bi to uradili treba najpre da saznamo šta je to što volimo i šta je to što u nama izaziva osećaje zadovoljstva. Najlakši način da to saznamo jeste da se prepustimo našem srcu i da dozvolimo da ono u naše ime odlučuje šta želimo. Moje srce je odlučilo da si ti ta koja me raduje i koja krasi moj život, moje srce je odabralo tebi i zauvek se za tebe vezalo. Znam da moje srce nikada ne greši i da si ti žena o kojoj sam uvek maštao i koju sam uvek želeo. Ni u jednom trenutku nisam posumnjao da si ti ljubav mog života, ti si i više od toga, jednostavno ti si moj život. Želim da sa tobom delim sreću i radost i da na krilima ljubavi dočekamo svaki novi dan. Ljubavi moja jedina, želim ti dobar dan.

zelim ti dobar dan

6) Ljubavi moja, iza nas je bezbroj dana koji su zauvek otišli i sišli sa naše životne pozornice. Nikada nemoj da žališ za onim što je prošlo i što predstavlja istoriju, žaliti za nečim što je iza nas je pogrešno i besmisleno. Raduj se budućnosti, raduj se onome što je ispred nas i što nas tek očekuje. Budi optimista i sa osmehom na licu prihvati svaki novi izazov koji ti daje život. Znaj da sam tu kraj tebe da ti pomognem u svemu i da sve podelimo, ti si moja ljubav i moje sve na svetu. Kada pomislim na tebe sve mi je lakše i sve mogu da prihvatim, činjenica da te volim daje mi neopisivu snagu koja može da me podigne do nebeskih visina. Draga moja, prepusti se životu i neka te njegovi talasi odnesu do sreće i neka ti se život pretvori u uživanje. Želim ti srećan i dobar dan.

7) Ne postoji reč koja je dovoljno velika da se njome opišu moja osećanja prema tebi. Malo je reći da te volim i da mi mnogo značiš, obožavam te i za tebe bih učinio i nemoguće. Za tebe bih anđelima poskidao krila i poklonio ih tebi da na njima poletiš do visina i da na prstima dotakneš svoju sreću. Za tebe mi ništa nije teško, za tebe sve radim sa osmehom i sa velikim zadovoljstvom. Jačina naše ljubavi je ogromna i naša ljubav može da sruši čitavu planetu. Znaj da sam tu kraj tebe da ti ulepšam život i da te učinim srećnom, želim da ti se predam, tvoj sam verni sluga koji će ti uvek biti na usluzi. Opusti se i oseti kako je lepo uživati u životu i u svemu što on nosi sa sobom. Ljubavi moja, želim ti dobar dan.

ljubavne poruke za dobar dan za nju

8) Ljubavi moja jedina, za sreću je uvek potrebno dvoje, to nam govori da je za sreću neophodna ljubav. Ti i ja imamo sve što je potrebno da budemo srećni, imamo nas i imamo ljubav. Ti i ja se beskrajno volimo i naša ljubav je nešto najlepše i najnežnije što postoji na svetu. Naša ljubav je čarolija i iluzija, naša ljubav je nežni šapat koji svojim tonom golica maštu. Ti si veoma romantična i kada sam kraj tebe imam neopisivu želju da tu zauvek ostanem i da u tvom zagrljaju provedem čitav svoj život. Koliko god provedem vremena sa tobom, na kraju uvek to bude nedovoljno, sa tobom mi je sve malo, žedan sam tvoje ljubavi i ta žeđ se nikada ne može zadovoljiti. Mila moja, neka ti ovaj dan bude srećan i neka ti donese puno lepog raspoloženja. Želim ti dobar dan.

9) Lepota je reč koja te može opisati, svaka tvoja crta lica je tajanstvena i posebna, sve na tebi budi nemir u meni. Ti si lepotica koja vlada čitavim univerzumom, a ja sam tvoja zver koja te voli i koja želi da sa tobom provede svoj životni vek. Ti si princeza života mog, ti si prah moje sudbine, ti si moja ljubav, moja ostvarena želja. Nikada neću dozvoliti sebi da povredim tvoje nežno i krhko srce, princeza poput tebe zaslužuje samo nežnost i apsolutnu pažnju i dajem ti reč da ćeš od mene uvek to dobiti. Biću tvoj anđeo i čuvaću te kao malo vode na dlanu, volim te najviše na svetu. Pred nama je život i puno lepih i srećnih dana, hajde da se volimo, hajde da uživamo u životu. Ljubavi moja jedina, želim ti dobar dan.

10) Srce moje, ti i ja smo osuđeni da ovaj život provedemo u ljubavi i da našu budućnost izgradimo na njenim temeljima. Lepo je voleti i želeti, lepo je imati život koji želi naše srce, presrećan sam što je sve po mojoj želji, presrećan sam što imam tebe i što sa tobom provodim vreme. Volim te i to je jače od mene, kada te ne bih voleo moje srce bi prestalo da kuca i mom životu bi došao kraj. Za tebe živim i tebi posvećujem sve svoje, ti si centar mog sveta, ti si ključna tačka u mom životu. Neka ti dan koji je pred tobom donese puno razloga za uživanje, radost i veselje. Mila moja, želim ti dobar dan.

ljubavne poruke za nju

Poruke za dobar dan voljenoj osobi

1) Voljena moja, u životu mogu sve da nam oduzmu, ali našu ljubav ne mogu i nikada neće moći. Naša ljubav je iznad svih onih koji žele da joj naude, naša ljubav je iznad svih onih koji žele da sruše tuđe snove. U to ime, želim da se zagrlimo i poljubimo, neka svi pročitaju sa naših usana tajnu naše ljubavi, neka svima bude jasno da smo srećni i da uživamo kada smo zajedno. Naša ljubav je naš zaštitni znak, naše drugo ime. Neka ti svaki novi dan bude idealan i neka te uvek iznova obraduje i usreći. Mila moja, želim ti dobar dan.

2) Budi uvek kraj mene, neka naše noći budu čarobne, neka naša zajednička jutra odišu svežinom i neka sve bude lepo kao u bajci. Život sa tobom je pravo zadovoljstvo, u svakom deliću tvog srcu nalazi se puno razloga za moju sreću. Poljubi me i pokaži mi koliko me voliš, neka tvoje usne ostave neizbrisiv trag na mom srcu. Želim da sa tobom utonem u ljubavni san koji će trajati večno. Mila moja, želim da nacrtam osmeh na tvom licu, zaista si prelepa kada se smeješ. Želim ti dobar dan!

Poruke za dobar dan voljenoj osobi

3) Jedina moja, ti si moja večita inspiracija i svaku pesmu koju napišem posvećujem tebi, u svakom stihu je skriveno tvoje ime, svaka reč je u tvom znaku. Moje srce poznaje samo tebe i kada nisi kraj mene ono želi da pođe sa tobom i da uvek bude kraj tebe. Kada sam usamljen ne znam za sebe i samo priželjkujem da se što pre vratiš i da podariš malo vergla mom tamnom životu. O tebi uvek maštam i svim srcem te želim, tebe uvek sanjam i ti si uvek u mojoj duši. Draga moja, okusi sreću na svojim usnama, ti si moja ljubav i znaj da si u sigurnim rukama koje će uvek da te maze i miluju. Želim ti dobar dan.

4) Od života nikada ne očekujem nešto preterano i nemoguće, ali jedino što želim jeste da uvek budem u tvojoj blizini i da nikada ne izađem iz tvog srca. U tvom srcu je moje sklonište, moj skroviti dom, tvoje srce je moje utočište, moja mirna i sigurna luka. Svaki novi dan sa sobom nosi nešto posebno, na tebi je da to prepoznaš i da uživaš u tome. Ljubavi moja jedina, želim ti dobar dan.

5) Draga moja, želim da poljubim tvoje nežne dlanove i da ti kažem kako si ti nežni cvet čiji su mirisi opojili moje srce i duboko ušli u moju dušu. Prepuštam se tebi i dozvoljavam ti da mi uradiš sve što želiš, sve tvoje mi je drago i ne postoji ništa tvoje što me može povrediti. Svaki tvoj poljubac mi govori koliko me voliš i kao odgovor na to spremam ti hiljadu poljubaca koji će biti tu da te ugreju u hladnim i dugim noćima. Mila moja, neka ti ovaj dan bude uspešan i neka tvoje srce bude veselo i radosno. Želim ti dobar dan.

 

Takođe možete pročitati:

 

 

 

No Responses

Leave a Reply