Mislim na tebe ljubavne poruke

Mislim na tebe – ljubavne poruke

Ljubav je to nežno osećanje koje pokreće čoveka i koje mu daje snage da prihvati svaki izazov koji je nemoguć na prvi pogled. Ljubav je vatra koja u početku polako tinja u čoveku, ali kada njena jačina malo poraste, plamen vatre se rasplamsa i srce čoveka počne da gori neopisivom snagom. Ljubav je reč kojoj se svi divimo, ljubav je savršenstvo koje nema mane, ljubav je najčistije osećanje koje čovek ispoljava.  Ukoliko želite da vašoj voljenoj osobi napišete ljubavnu poruku možete iskoristiti neku od navedenih poruka:

Najlepše reči za voljenu osobu

 •  Mila moja, ti si moja mala i nežna princeza, zlatni sjaj tvoje kose izaziva moje uzdahe, tvoje oči plave poput mora su okean mog zadovoljstva, kada me pogledaš one izgledaju kao dve male lampice koje obasjavaju moj svet. Kada sam sa tobom zaista sam presrećan, ti si dobra vila koja je sletela na moje krilo, u tvojim poljupcima nalazi se magija, tvoji zagrljaji su čarobni. Kada me zagrliš osetim jaku želju da nikada ne napustim tvoj zagrljaj i da večno grlim tebe. Sa tobom sve je lepo i romantično, stalno mislim i maštam o tebi, želim te svim srcem, želim da budeš kraj mene.
 •  Kada poljubim tvoje vrele usne osećam sam kao da sam iznad tla, osećam se kao da lebdim u oblacima. Za sve to zaslužna si ti, ti si jedini krivac što sam ja danas srećan i zadovoljan čovek, ti si moja mila devojka i želim ti reći da te volim najviše na svetu. Ljubav zna šta je najbolje za nas i naša srca, zato pustimo da ljubav govori umesto nas, neka naš zajednički jezik bude sačinjen od poljubaca i nežnih dodira. Lutko moja najmilija, znaj da te volim ti da ću te uvek voleti bez obzira na sve. Želim da sa tobom delim i sreću i tugu, želim da zauvek ostanemo zajedno.
 •  Ne razmišljaj o problemima koji su oko tebe, koncentriši se na tvoju budućnost, svi problremi i brige će nestati dok udariš dlanom o dlan. Tu sam ja da te volim i štitim, tu sam ja da ti pomognem u svemu i odbranim od svega. Želim da pomilujem tvoje nežno i belo lice, znaj da čeznem za tobom i da je moje srce bez tebe slomljeno. Tek kada naša ljubav očvrsne i kada bude stala na svoje noge, tada možemo da očekujemo da ona bude naša zvezda vodilja kroz čitav život. Na nama je samo da se volimo i da poželimo za nas samo ono najbolje i najlepše. Draga moja, volim te puno i veoma mi je stalo do tebe, svakog trenutka si u mojoj glavi i u mojim mislima.

Najlepše reči za voljenu osobu

 

 •  Lepotice moja, moja rumena jabuko, pokušaj da shvatiš život kao pokušaj da se čovek oproba na svemu i da iz svake situacije izvuče ono najbolje za sebe. Želim ti od sveg srca da ti život stalno donosi samo sreću i radost i želim ti da nikada ne saznaš šta znači tuga, strah i bol. Budi uvek mirna i bezbrižna i ne dozvoli da se nemir uvuče pod tvoju kožu. Tu sam da te branim od svega, ti si moja ljubav, ti si najvažnija osoba u mom životu. Život je beskrajna igra i treba je igrati na pravi način, zato uživaj u životu i raduje se svakom novom danu. Volim te puno mila moja ljubavi!
 •  Naša ljubav je plamen koji greje moje srce, bez tebe sam poput ptice slomljenih krila, bez tebe ne mogu da poletim i da dohvatim sreću. Ti si moja mala devojčica koja me istopi jednim pogledom, dovoljan je samo jedan tvoj poljubac i moje srce potpuno poludi za tobom, moje usne željne su tvojih, ti si moje srce, moja srodna duša. Rečima ti ne mogu opisati koliko te volim i koliko mi značiš, pokušaću da ti sve to saopštim poljupcima i zagrljajima. Želim da na svojoj koži osetim šta znači strast i vrelo srce, želim tebe samo za sebe, želim da večno budeš moja. Mila moja, moje srce izgara za tobom i neprestano si u mojim snovima.
 •  Ti si moja mala đavolica koja me svojom maštom uvek nežno zagolica, ti si kraljica strasti i vulkan emocija, ti si moja ljubav i moj smisao života. Želim da svoj život posvetim tebi, želim sve moje da podarim tebi, želim da zajedno živimo i da zajedno prolazimo kroz sve. Volim te i to je jače od mene, ne postoji stvar koja može da umanji moju ljubav prema tebi. Znaj, uvek ću te voleti i nikada nećeš izaći iz mog života. Tvoje ime je u mom srcu duboko urezano, ti si oduvek bila moja ljubav i zauvek ćeš to i ostati. Sve nežne dodire i uzavrele poglede poklanjam tebi, princezo moja draga. Tvoj princ te voli najviše na svetu!
 • Kada si tužna pomisli na nas i našu ljubav, seti se naših lepih momenata, neka kroz tvoju glavu prođu sve lepe uspomene i sva draga sećanja. Oduvek smo bili veoma bliski i od samog početka između nas postoji neka tajna veza. Ta veza je iz dana u dan bila sve jača i nije nam dozvolila da se rastanemo i da zaboravimo na nas. Ta veza nam je omogućila da okusimo ljubav i njene čari, ta veza nas je učinila najsrećnijim ljudima na svetu. Ovaj život živim zbog tebe i ti si sve što imam, ti si deo mog srca, ti si deo moje duše. Želim da te nežno zagrlim i da u tom zagrljaju dočekam sa tobom zoru. Beskrajno te volim ljubavi moja jedina!
 •  Dušo moja, u dugim i hladnim noćima moje srce čezne za tobom, moja duša pati kada ti nisi kraj mene i u tim trenucima moja jedina želja si ti. Ti si moja uteha i moj spas, ti mi poklanjaš sreću, ti si moj anđeo koji me čuva od zla. Dok nisam poznavao tebe nisam znao šta je prava sreća, ti si mi pokazala kako je život lep i kako je divno voleti i biti zaljubljen. Hvala ti što si u meni probudila čoveka koji svoj život vodi srcem, hvala ti za svu pruženu ljubav. Najdraža moja, ja sam čovek koji pripada samo tebi, uvek ću te znaj iskreno voleti.
 • Lepoto moja, ti si žena mog života, ti si osoba koju sam oduvek tražio, naše duše su veoma bliske i svakoga dana sam sve sigurniji da smo ti i ja stvoreni da budemo zajedno. Gorko će se pokajati svako ko stane na put ka našoj sreći, svim silama ću braniti našu ljubav i neću dozvoliti da je bilo ko takne. Naša ljubav je za mene svetinja, ljubav nas spaja i povezuje i ljubav nam šalje poruku da je čovek stvoren da voli i da bude voljen. Ti si moja sjajna zvezda, ti si moja draga i želim da sa tobom osetim lepotu ljubavne romanse. Draga moja, moje srce stalno misli na tebe i znaj da te volim više od svega.
 •  Ljubavi moja mila, sa tobom sa doživeo najlepša ljubavna iskustva, ti si kraljica nežnosti, ti si veoma romantična osoba i pravo je zadovoljstvo deliti ljubav sa tobom. Tvoji zagrljaji su tako topli da moje srce zaigra od topline, tvoji poljupci su slatki poput meda, tvoj nežni šapat me tiho miluje. Ti si biće koje ume da volim svim srcem, u tvom srcu sam pronašao sebe i želim da u tvom srcu ostanem zauvek. Moje srce je uvek okrenuto ka tebi i znaj da ću uvek u njemu čuvati mesto samo za tebe. Ti si moja jedina ljubav i niko drugi osim tebe ne može da pristupi mom srcu. Svaki novi dan započinjem tvojim imenom, u svakom trenu mislim na tebe, volim te najviše na svetu ljubavi moja!
 •  Ti si žena koja je zarobila moje srce, svaki tvoj pogled me ubuđuje, svaka tvoja reč me miluje, sve tvoje je meni veoma milo i drago. Ti si žena sa kojom želim da provedem čitav svoj život, od prvog trenutka kada sam te ugledao sam zaljubljen u tebe. Svakog novog dana se iznova zaljubim u tebe, ti uvek pronađeš put do moga srca, sve tvoje me osvaja, moja ljubav prema tebi je beskrajna i za nju ne postoje granice. Želim da se naše usne spoje i da u tom ljubavnom zanosu naša srca izgore od ljubavi. Mila moja, volim te najviše na svetu!
 •  Svakog trenutka ti želim reći da bez tebe ne mogu da zamislim sebe, moje srce je bez tebe prazno i čitav moj život gubi vrednost. Kada si ušla u moj život i moje srce sa sobom si ponela neku čarobnu vedrinu koja me svakog dana ohrabruje i daje mi energiju. Kada god mi je teško znam da ćeš mi pružiti pomoć, znam da će me tvoja ljubav izlečiti i dati mi krila. Bez tebe je moje srce ranjivo i slabo, ti me činiš snažnom osobom koja je otporna na sve udarce sudbine. Prema tebi gajim najlepša i najčistija osećanja, volim te ljubavi moja jedina!
 •  Vreme koje provodim sa tobom je čarobno, svaka sekunda ima svoj smisao i u sebi krije neku skrivenu romantičnu poruku. Volim da te slušam kada pričaš, svaka tvoja reč ima značaja i sve što kažeš moje srce prima sa velikom radošću. Zadovoljstvo mi je da budem sa tobom, sa tobom nikada nije dosado i nikada mi nije dosta tebe i tvoje ljubavi. Ti umeš da svaku reč protkaš emocijama i kada mi kažeš da me voliš, u tom trenutku me prođe neka jeza i osetim kako lebdim nad zemljom. Mila moja ljubavi, neka niko ne sazna tajnu naše ljubavi, neka naša ljubav bude nedodirljiva za sve. Imam samo jedno da ti kažem, a do je da te volim više od svega što postoji na ovome svetu!

Mislim na tebe poruke

 •  Draga moja, kao što je sunce nebu tako si ti meni, ti si moje sunce i moj izvor svetlosti, ti si najlepša devojka koju sam ikada video, tvoja lepota je nešto posebno, nešto što se veoma retko viđa. Prisloni svoju usne na moje, neka u tihoj noći poljupci igraju najlepše i najromantičnije igre. Neka ljubav bude svuda oko nas i neka ceo svet bude u znaku nas i naše sreće. Za mene je sreća kada te volim i kada si kraj mene, sve ostalo nije vredno radosti. Srećo moja draga, budi mi uvek ovako lepa i nežna, podariću ti sve što tvoje srce poželi. Iz dana u dan stalno mislim na tebe i osećam da te sve više volim.
 •  U mom životu istina samo jedna postoji, istina je da te volim i da si mi ti vrednija od svega. Sve drugo može da se dovede u pitanje, ali ljubav prema tebi je uvek ista i nikada ne gubi svoj žar. Ti si osoba koju prosto moraš da voliš, kada te pogledam gorim od želje da te vatreno i strastno zagrlim i poljubim. Uvek ću te čuvati samo za sebe, nikada neću dozvoliti da te izgubim, ti si pravo bogatstvo, ti si moja ljubav i uvek ćeš biti samo moja. Hiljadu puta sam ti ovo do sada rekao, ali evo po hiljadu prvi put ti kažem da te volim najviše na svetu!

Mislim na tebe – stihovi

Ljubavi moja, mila moja,

Želim da me miluje ruka tvoja,

Kada sam sa tobom ne znam za sebe,

Volim te puno i stalno mislim na tebe.

Ti si sve što imam, ti si moje blago,

Sve tvoje meni je veoma drago,

Kad si kraj mene brže zaraste svaka moja rana,

Lutko moja draga mislim o tebi svakog dana.

Ti si moja sreća, drago biće moje,

Žudim da poljubim medne usne tvoje,

Budi sa mnom da moje srce ne zebe,

Ljubavi moja svakog trena mislim na tebe.

Ti si lepa i slatka devojčica,

Uvek se istopim od lepote tvog lica,

Drago mi je što imam tebe kraj sebe,

Puno te volim i mislim na tebe.

Oduvek te volim više od života,

Ti si moja sreća, moja lepota,

Život sa tobom nema mana,

Obožavam te i mislim na tebe svakog dana.

 

Mislim na tebe stihovi

Takodje možete pročtati:

Leave a Reply