Rođendanske čestitke za kuma

Rođendan je jedan od najveselijih i najradosnijih dana u životu svakog čoveka, tog dana sve je lepo i savršeno i ceo svet se smeje. Rođendan je prvenstveno namenjen slavlju i veselju, ali veoma često tog dana krenu emocije iz nas i u tom trenutku celokupna atmosfera dobija drugačiji intezitet. Rođendanska atmosfera se ne može opisati rečima, pozitivna energija koja je tog dana u vazduhu konstantno izmamljuje osmehe na radosnim licima.  Ukoliko želite da vašem kumu čestitate rođendan možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

Rođendanske čestitke za kuma

 •  Stara narodna poslovica kaže da kum nije dugme i svakog dana sam sve više siguran u to. Kume moj jedini, veoma mi je drago što kraj sebe imam tebe i čitava moja porodica te veoma ceni i poštuje. Ti si veoma plemenita i poštena osoba i od sveg srca želim da ovo naše kumstvo potraje večno. Uvek si bio tu kada mi je bila potrebna pomoć i uvek ću se svim snagam truditi da ti sve to uzvratim. Tebi mogu da poželim samo najlepše želje, neka ti ovaj rođendan donese puno zdravlja, sreće i veselja. Neka ti je srećan rođendan!
 •  Kume moj, ti si najsvetlija tačka naše porodice, ti si svedok naše ljubavi, ti si osoba u koju beskrajno imam poverenja. Želim ti reći da si ti najpouzdanija i najodgovornija osoba koju sam ikada upoznao, svaka tvoja reč je čvrsta poput stene i kada nešto kažeš nema sumnje da to nećeš uraditi. Budi uvek srećan i veseo i ne dozvoli da tuga uđe u tvoje srce, znaj da na mene uvek možeš računaš i da ću uvek biti tu da ti pomognem u svakom problemu. Svakog trenutka ću se truditi da te razveselim, moja kumovska dužnost mi ne dozvoljava da dopustim da budeš tužan. Dragi moj kume, želim ti sve najbolje u životu, neka ti je srećan rođendan!
 • Kada je čovek usamljen obično je veoma ranjiv i svaka sitnica ga može povrediti i rastužiti. Zbog toga je neophodno da čovek uvek ima kraj sebe drage osobe koje će biti uvek kraj njega i koje će mu neprestano davati snage i volje za život. Kume moj, ti si moj životni prijatelj i podrška u svemu, ti si taj koji mi uvek pruži ruku kada mi je najpotrebnija. Ti si moje bogatstvo, prava je dragocenost poznavati tebe, sa ponosom mogu da kažem da si ti najbolji kum na svetu. Želim ti sve najlepše u budućnosti, neka ti je srećan rođendan!
 •  Mili moj kume, kada sam upoznao tebe u istom trenutku sam znao da ćeš ti postati moj najbolji prijatelj i da si ti čovek kome mogu da poverim sve svoje tajne. To naše poznanstvo je preraslo u prisno prijateljstvo koje je samo čekalo trenutak da preraste u nešto veće i grandioznije. Na moje veliko oduševljenje, naše prijateljstvo je ubrzo rodilo naše kumstvo koje je u svakom pogledu savršeno. Jednostavno, sudbina je povezala naše životne puteve i ona je odredila da zajedno delimo sve i u dobru i u zlu. Ti si moj kum i ne postoji stvar koju ne bih uradio za tebe, izgovor ne postoji kada si ti u pitanju. Danas je tvoj rođendan i želim da ti se ostvare sve želje. Srećan ti rođendan!
 •  Naše kumstvo je ulepšalo moj život u svakom smislu, tvoje prisustvo veoma znači mojoj porodici, ti si deo naših života i želim ti puno radosti i sreće. Takođe, želim ti da ovaj život iskorstiš tako što ćeš uživati u svemu lepom što je pred tobom, želim ti da sanjaš najlepše snove i da udahneš život punim plućima. Nemoj nikada da budeš zabrinut, sve će vremenom proći i za sve postoji rešenje. Kao tvoj kum, želim ti puno lepih i ispunjenih trenutaka u tvom daljem životu, neka ti ovaj dan donese samo radost, sreću i veselje. Mili moj kume, neka ti život bude lep i spokojan, želim ti srećan rođendan!
 • Naše kumstvo nas u svakom trenutku obavezuje da budemo saveznici u svakom životnom pohodu, ti i ja moramo uvek biti na istoj strani i uvek moramo da branimo i štitimo ugled i čast naših porodica. Uvek kada ti nešto zatreba želim da se prvo obratiš meni i sa velikim zadovoljstvom ću uraditi sve što je u mojoj moći. Od sveg srca želim da provedemo još puno dana u veselju i lepom raspoloženju i da naš odnos bude uvek perfektan i da kao takav predstavlja pravi primer idealnog kumstva. Neka ti život bude poput najlepšeg sna, želim ti da ovaj dan provedeš u veselju sa dragim osobama koje ti veoma znače. Dragi moj kume, neka ti je srećan rođendan!

Rođendanske čestitke za kuma

 •  Kume moj, rečima ti ne mogu opisati koliko mi zaista značiš i želim ti reći da si ti meni poput brata. Život sa sobom donosi gomilu briga i problema, ali veoma mi je lakše kada pomislim da imam tebe i da sa tobom mogu da podelim sve što muči moju dušu i moje srce. Dovoljno je samo da ti nešto kažem i da sa tobom na taj način to podelim i u tom trenutku mi je odmah lakše. Ti uvek imaš razumevanja za mene i nikada nisi dozvolio da patim i da budem tužan. Uvek si pronalazio način da me razveseliš i da mi pružih utehu. Beskrajno sam ti zahvalan na svemu tome, danas je tvoj rođendan i zaslužio si da uživaš u ovome danu. Uradiću sve što kažeš i šta god poželiš biće tvoje. Danas je dan kada treba da zamisliš želju i iskreno želim da ti se ona veoma brzo ostvari. Neka ti je srećan rođendan!
 •  Želim ti reći da od trenutka kada naše kumstvo postoji moj život se promenio iz korena, naravno, u pozitivnom smislu. Sa ženom svog života izgradio sam svoju porodicu i veoma sam ponosan na to, ali takođe ponosan što si ti moj kum i što si deo naše porodice. Naš dom je i tvoj dom i uvek ćeš imati počasno mesto u našoj porodici, ti si kum vredan poštovanja. Kada ti je teško osloni se na nas, znaj da ćemo se uvek truditi da ti pružimo pomoć i podršku. Dragi moj kume, neka ti život donese puno razloga za sreću i radost, želim ti puno lepih i veselih dana. Neka ti je srećan rođendan!
 • Kume moj dragi, rado se sećam dana kada smo bili mladi i kada smo zajedno provodili dane i otkrivali predivne tajne života. Oduvek si veoma drag meni i uvek sam prema tebi gajio ogromnu dozu poštovavanja. Tvoja ličnost je veoma svetla, ti si pravo oličenje čoveka koji je na svom mestu, ti si kum koga bi svako poželeo. Obećavam ti da ću svim silama braniti naše kumstvo od svih onih koji žele da nam naude i da nam učine zlo. Naše kumstvo će pobediti sve i iz svega će izaći kao pobednik. Neka se tvoj život pretvori u uživanje, želim ti puno zdravlja, sreće i veselja. Najboljem kumu na svetu želim srećan rođendan!
 • Naše kumstvo je zaista nešto najvrednije što imam u ovome životu. Naše kumstvo je simbol našeg prijateljstva koje zrači najsvetlijim zracima međusobne tolerancije i bezgranične solidarnosti. Kumstvo nas je zauvek vezalo i ta veza između nas se nikada neće prekinuti. Iskreno se nadam da će se ovo naše kumstvo preneti na dalje generacije i da će dokazati da mu vreme ništa ne može. Veoma mi je drago što je danas tvoj rođendan i moje srce je prepuno i radujem se što ćemo se zajedno veseliti i radovati se. Želim da ti ovaj rođendan bude najsrećniji do sada, neka ti se svi snovi ostvare. Mili moj kume, neka ti je srećan rođendan!

Rođendanske čestitke za kumu

 •  Kumo moja draga, ti si nežna princeza naše porodice, ti si kraljica naših srca i zaštitni znak našeg doma. Dan kada sam te sreo najsrećniji je dan u mom životu, tok dana sam pronašao tajno blago koje je duboko skriveno u tebi i tvom karakteru. Ti si tako draga i mila osoba i svaka tvoja reč je tako nežna i topla da se čitav svet topi od njene lepote. Prava je čast imati kumu poput tebe i od sveg srca želim da naše kumstvo potraje dugi niz godina. Kao tvoj kum dajem ti reč da ću uvek biti tu za tebe i da ću ti pomoći u svemu što budeš radila. Neka ti ovaj rođendan donese sve najbolje u životu, želim ti predivnu budućnost. Neka ti je srećan rođendan!
 • Kada smo bili deca ti si bila mala devojčica koja je uvek bila kraj mene i koja je uvek htela da bude moj prijatelj. Tvoje društvo mi je oduvek prijalo i priznajem da sam i ja potajno priželjkivao da ćemo uvek ostati prijatelji. Danas mi je srce puno kada pomislim da je moja mala devojčica kraj mene i da je ona moja kuma. Za mene je najvažnije da si ti kraj mene, ti si moja kuma i nikada ne bih dozvolio da izgubim osobu poput tebe. Želim ti reći da je svaki dan proveden sa tobom pravo uživanje, ti svaki dan ulepšaš i učiniš ga posebnim. Draga moja kumo, želim ti da ti se sve želje i snovi ostvare, neka ti je srećan rođendan!

Rođendanske čestitke za kumu

 •  Mila moja kumo, želim ti da život shvatiš kao jednu veliku avanturu koja od nas očekuje da se u potpunosti prepustimo njoj i svim njenim čarima. Veruj mi da je život u suštinu upravo takav, uvek očekuje od nas da budemo iskreni i da u svakom trenutku dajemo sve od sebe. Znaj da su vrata našeg doma uvek otvorena za tebe, ti si naša kuma i neka toplina našeg doma bude tvoje utočište. Budi bez brige, nikada nećemo dozvoliti da budeš sama, uvek ćemo biti na tvojoj strani. Neka ti život pruži sve ono što tvoje srce želi i neka ti život bude miran i spokojan. Srećan ti rođendan!
 •  Draga moja kumo, sve nežne emocije ovoga sveta poklonio bih tebi, ti si veoma draga mom srcu i želim da sa tobom provedem još puno lepih trenutaka. Ti svakoga trenutka usrećuješ mene i pružaš mi podršku u svakoj situaciji. Tvoja pomoć u svemu mi je veoma važna i bez nje nikada ne bih ništa postigao. Ti si ta koja u mom životu pokreće sve, ti si moja kuma i želim ti reći da ćeš u mom srcu uvek biti poput sestre. Život je pred tobom i od sveg srca ti želim da na najbolji način iskoristiš život, radi samo one stvari koje te raduju i koje ispunjavaju tebe i tvoje srce. Budi mi uvek srećna i nasmejana, znaj da će te tvoj kum braniti od svega. Najboljoj kumi na svetu želim srećan rođendan!
 •  Svaki sekund proveden sa tobom je neponovljiv, ti si osoba od neprocenjive vrednosti, ti si moja kuma i sa ponosom mogu reći da niko nema takvu kumu kao što si ti. Kada mi je bilo najteže i kada sam bio na samom dnu ti si mi pomogla i pružila mi ruku koja me je uzdigla do visina. Svakog trena ću se truditi da ti se odužim za sve što si učinila za mene, želim da tvoj život bude kao u bajci, čaroban i miran. Kumo moja mila, danas je tvoj rođendan i neka osmeh blista na tvom licu, želim ti sve najlepše. Neka ti je srećan rođendan!
 •  Jedina moja kumo, drago mi je što naše kumstvo odiše nežnim emocijama i pravim prijateljskim osećanjima. Divno je deliti dane sa tobom, svaki novi dan sa tobom je sjajan, ti imaš neku čarobnu moć koja sve pretvara u radost i predivno raspoloženje. Ti si dobra vila u mom životu, svaki tvoj korak je nestvaran, svaka tvoja reč sa sobom nosi neku neodoljivu čaroliju. Kao tvoj kum želim ti reći da uvek možeš imati poverenja, znaj da ti celim svojim bićem želim sve najbolje. Mila moja kumo, neka ti život bude divan i bezbrižan, želim ti puno srećnih i veselih dana. Neka ti je srećan rođendan!

 

No Responses

Leave a Reply