Najljepsi stihovi za sestru

Stihovi za sestru

Porodicu čine ljudi do kojih nam je stalom i koji su uvek tu sa nama i u dobru i u zlu. Zbog toga je porodica prioritet za svakog čoveka, porodica je osnova naših života i porodični odnosi uvek moraju biti na veoma visokom nivou. Mnogo je lepše kada niste sami na ovome svetu i kada kraj sebe imate sestru koju puno volite i za koju bi učinili sve. Kao znak pažnje, poklonite joj nekoliko stihova koji će biti ogledalo vaše duše. Ukoliko želite da svojoj sestri napišete par nežnih stihova možete iskoristiti neki od navedenih:

Citati za sestru

1) Mila moja sejo, ti si sve što imam ja, ti si moja nežna devojčica, ti si najmilije stvorenje u mom životu. Život nam svakodnevno nanosi patnju i bol, ali u tom začaranom krugu koji nas povređuje moramo pronaći izlaz, svetlu tačku u podmukloj tami, moramo pronaći nežne reči, želju i veru u bolje sutra. Cilj našeg lutanja jeste sreća, sreća je taj famozni termin za kojim čovek večno traga neznavši da je sreća u njemu i da je on stvoren da se raduje i uživa. Želim ti reći da si ti najbolja osoba koju sam ikada upoznao, ti mi daješ hrabrosti i ti si moja snaga. Ovim stihovima ti želim reći koliko mi značiš i koliko si bliska mome srcu:

Sestro moja, moj nežni cvete,

Ti si moja sreća, život moj,

Nismo svesni kako godine lete,

Za tebe bih dao život svoj.

2) Život je jedna ogromna priča čiji sadržaj ledi dah svakome ko je pročita i sazna sve njene tajne. Bez sumnje, život je jedna ogromna avantura koja svakom od nas može doneti sreću i blagostanja. Draga moja sestro, život sa tobom je lep i ispunjen, ti si osoba koja me voli i razume. Uvek možeš računati na moju bratsku ljubav, uvek ću biti tu za tebe da ti pomognem. Vreme provedeno sa tobom je prava privilegija za mene, kada sam sa tobom moje srce je prepuno i hoće da iskoči iz grudi. Neka ovo bude moj mali poklon tebi, sve nežne emocije rađaju se u ovim stihovima.

Ti si uvek bila meni draga,

Tako nežna, ljupka i mila,

Neka tuga zauvek nestane bez traga,

Od naše ljubavi ne postoji jača sila.

stihovi za sestru od brata

3) Ne postoji dan kada nismo bili zajedno, još od malena smo nerazdvojivi, naše duše povezane su nekom tajnom i neraskidivom vezom. Dan beze tebe za mene je izgubljen, ti ispunjavaš moje vreme, ti si osoba na koju uvek mogu da računam i od sveg srca ti se zahvaljujem na tome. Želim ti reći da sam veoma ponosan na tebe, ti si sestra koju bi svako poželeo, iz tvojih očiju viri plemenitost. Mila moja, drago mi je što ovaj život delim sa tobom, želim ti reći da te volim najviše na svetu, a najbolji način da se nešto takvo kaže jesu ovi stihovi:

Princezo moja, tvoja lepota je zanosna,

U mom srcu urezana si duboko,

Budi uvek srećna, nasmejana i ponosna,

Neka sjaj krasi tvoje nežno oko.

4) Uživaj u lepoti života, nasmej se i neka ceo svet zna da si ti srećna i zadovolja. Veruj mi, imaš bezbroj razloga za to, ti si veoma uspešna devojka u svakom pogledu i itekako si zaslužila da uživaš u svemu. Ti si moja mila sestra i nikada neću dozvoliti da te iko povredi, svom snagom ću se uvek boriti za tebe i tvoju budućnost. Ti si moj mali i nežni cvet i svu ljubav i pažnju ovoga sveta pokloniću tebi. Mila moja, neka tvoj život opisuju tri reči, a to su ljubav, sreća i zadovoljstvo. Sve što ti želim reći nalazi se u ovim stihovima:

Čitav svet veseli se od osmeha tvog,

Zvezde igraju, mesec se raduje,

Svaki tvoj pogled blizu je mog,

Sejo, neka te život uvek obraduje.

5) Kada pomislim na tebe, tada shvatim da si ti najznačajnija osoba u mom životu, ti si moja sestra i ja te volim više od svega. Ne postoji ništa što je vredno tebe i tvoje ljubavi, obećavam ti da će naš odnos uvek blistati, jer ne postoji sila koja nas može rastaviti. Budi spokojna i mirna, strpljivo čekaj da se tvoji snovi ostvare, veruj u sebe i budi uporna u svemu. Budi bez brige, sve će biti kako treba, na nama je samo da se borimo za sebe i da u toj borbi imamo obzira za sve što je blisko čovekovom srcu. Najdraža moja sestrice, ti si duša moje duše, ti si moja podrška u svemu, bez tebe moj život bi bio prazan i ne bi imamo nikakvog smisla. Sa nekoliko toplih reči ću ti reći sve što leži na mojoj duši, te reči smeštene su u ovim stihovima:

Tvoja sreća meni je zlata vredna,

Kraj tebe doživeo sam otkrovenje,

Tvoje mesto u mom srcu ne može zauzeti nijedna,

Ti si moja sestra, meni blisko i drago stvorenje.

6) Jedina moja seko, ti si moj zaveznik u svemu, naše duše se u stopu prate i naša srca su povezana tankom i nežnom vezom najiskrenijih osećanja i emocija. Ne postoji reč koja može opisati moju ljubav prema tebi, naš odnos je nešto posebno i neponovljivo. Kao tvoj brat želim ti sve najbolje i nadam se da ćeš uvek biti zadovoljna sobom i svojim odlukama. Uvek razmišljaj svojom glavom i radi ono što misliš, pusti osećanja da pričaju umesto tebe i oseti kako ti se život menja na bolje. Želim da ti predam nekoliko nežnih reči koje sam pretvorio u ove stihove:

Svakog dana težimo ka sreći,

Verujemo u snove, verujemo u sebe,

Pred nama je izazov sve veći,

Neka sreća uvek bude kraj tebe.

stihovi za sestru najbolju

Stihovi za rođendan sestri

1) Znam da veoma voliš rođendane i budi ponosna što je danas tvoj dan, želim ti da zablistaš u punom sjaju. Mila moja, ovaj dan je poseban za sve nas, budi vesela i nasmejana i neka ti ovaj dan prođe u lepom raspoloženju. Danas je tvoj rođendan i uživaj u svemu, opusti se i neka te ritam zabave nosi. Rođendansku čestitku za tvoj rođendan pretvorio sa u ove stihove:

Sestro moja, moja nežna golubice,

Neka ti život bude lep kao san,

Od lepote neka sija tvoje lice,

Od srca ti želim srećan rođendan!

2) Nikada nemoj da gubiš nadu, uvek postoji šansa da se ostvari ono što najviše voliš i želiš, nikada nemoj lako da odustaješ od svojih ciljeva. Pre svega, želim ti sve najbolje u tvojoj budućnosti, neka sve oko tebe igra i peva i neka se ceo svet raduje. Najdraža moja sestro, neka ti ovaj rođendan bude najlepši u životu, od par reči sastavio sam rođendansku čestiktu koju ti želim reći putem ovih stihova:

Anđele moj, radosti moja,

Sa tobom ću sve da podelim,

Meni je samo važna sreća tvoja,

Mila seko, srećan rođendan ti želim!

3) Ne brini, život možda ponekad bude prema nama grub, ali sve to se može izbristati samo jednim pogledom koji zrači vedrinom i optimizmom. Veruj mi, to je najjače oružje u borbi protiv tuge i patnje. Ujedno to je i lek za svaku bol koju život nanosi našoj duši. Neka tvoje misli uvek budu čiste i bistre poput planinskog potoka, želim ti sve najlepše u budćnosti. Draga moja seko, želim ti saopštiti rođendansku čestitku putem ovih stihova:

Želim ti puno sreće, radosti i zdravlja,

Neka ti svaki trenutak bude zabavan,

Želim ti život pun ljubavi i slavlja,

Sejo moja, neka ti je srećan rođendan!

stihovi za sestru rodjendan

4) Obećavam ti da nikada nećeš biti sama, uvek ću biti uz tebe da ti pružim ljubav i pažnju. Ti si uvek bila iskrena prema meni i uvek si prema meni imala poštovanja, zbog toga želim da ti se beskrajno zahvalim. Draga moja sestro, ti si oličenje iskrene i osećajne osobe i pred tobom je impozantna budućnost. Neka ti život bude ispunjen samo srećom i uživanjem, želim da u skorijoj budućnosti ostvariš sve svoje želje. Rođendansku čestitku za tebe sakrio sam u ovim stihovima:

Mila moja, tvoj osmeh zlata je vredan,

Najlepši poklon tebi želim da dam,

Uživaj u svemu, život je samo jedan,

Mila seko, od sveg srca rođendan ti čestitam!

5) Pogledaj u svoju budućnost, poželi samo najlepše želje i neka te tvoja čvrsta vera odvede u svet u kome postoje samo sreća i beskrajna radost. Mladost je pred tobom, neka ti svaki novi dan bude posebna priča, želim ti puno lepih momenata u životu. Draga moja, želim da se osmeh zauvek useli u tvoj život, neka ti život bude čaroban poput dečije mašte. Rođendansku čestitku ti želim sopštiti ovim stihovima:

Neka igra odmah krene,

Budi vesela, danas je tvoj dan,

Na svetu nisi sama, uvek ćeš imati mene,

Sele moja, neka ti je srećan rođendan!

6) Uvek postoji nada, ma koliko god da nam je teško, nikada ne treba da posustajemo i da bežimo od realnosti. Dovoljno je samo da pokažemo svima da smo zadovoljni sobom i vrata sreće će biti uvek otvorena za nas. Neka ti život bude poput cvrkuta ptica koji vetar nosi na svojim krilima, želim ti da uvek budeš zadovoljna svojim životom i neka sve uvek bude po tvoj volji i želji. Želim da ti poklonim najlepšu čestitku za rođendan koju sam satkao od ovih stihova:

Ti si meni sve, ti si ponos života mog,

Neka tvoje drugo ime bude lepota,

Ljubav neka bude plamen srca tvog,

Neka te sreća uvek prati tokom života.

 

Za tebe čuvam poklon najbolji,

Želim ti lep i veseo dan,

Neka sve bude po tvojoj volji,

Srećan ti seko rođendan!

Poruke sestri

1) Mila moja, nikada nemoj biti tužna, trudi se da uvek pronađeš razlog da u svoj život uneseš radost i lepo raspoloženje. Svaki dan je nova prilika za uspeh i napredak i od sveg srca ti iskreno želim da u budućnosti doživiš samo ono što je tebi drago. Ti ćeš uvek biti za mene najbolja sestra i zajedno možemo da osvojimo ceo svet, dovoljno je samo da se volimo i podržavamo i za nas neće postojati problemi. Želim da ti kažem sve što je u mom srcu, želim da ti ulepšam život ovim stihovima:

Gledaj svet sa vedrije strane,

Budi pozitivna, vesela i čila,

Život je lep, zaboravi na njegove mane,

Volim te puno sestrice moja mila.

2) Seko moja, često kada sam usamljen osećam se tužno i moje srce tada čezne za društvom i toplinom. Kada sam sa tobom moj svet obasjan je nekom sasvim drugačijom bojom, tvoje društvo unosi pozitivnu energiju u moju svakodnevnicu. Želim ti da kroz život koračaš mirno i ponosno, neka tlo oseti svaki tvoj korak, neka svi znaju da si ti plemenita i dobra osoba, neka svi znaju da si ti moja najdraža sestra. Želim ti da na putu ka svojim snovima upoznaš samo netaknute lepote života, neka ti sudbina podari sve što tvoja duša poželi. Svoju ljubav prema tebi, najdraža moja sestro, utkao sam u ove stihove:

Život je poput nemirnog sna,

Želje i čežnje ti mira ne daju,

Teško stižeš do vrha, ali brzo do dna,

Sve patnje i nemiri u jedno srce staju.

 

Ali, ne brini, sve je to lažna slika,

Život je divan, život je bajan,

Svaki dan je za radost prilika,

Neka ti život bude poput sunca sjajan.

3) Lepoto moja, ti si sastavni deo moga bića, ti si deo moje duše, tvoje srce je i moje srce, sve što imamo delimo na pola. Želim da znaš da se u životu hrabrost isplati, ako budeš hrabra i odlučna u svemu imaćeš velikih šansi da dostigneš vrhunac svog uspeha. Ponosan sam na tebe, ti si osoba vredna poštovanja, ti si savršen spoj nežnog srca i vedrog duha, ti si sestra koju bi svako poželeo. Nijedna reč ne može opisati koliko mi ti značiš u životu, ali kada se reči spoje u jednu kompaktnu celinu tada je to moguće. Ta kompaktna celina su ovi stihovi:

Ti si dragocenost, ti si biser moj,

Kada se osmehneš sunce se ugasi,

Neka bezbrižan bude život tvoj,

Sejo mila, neka ti sreća uvek život krasi

 

Takođe možete pročitati:

No Responses

Leave a Reply