Čestitke za mladence

Čestitke za mladence

Venčanje je jedan od najlepših dana u životu i tog dana sve treba da bude perfektno i savršeno. Samo venčanje donosi stvara izuzetno pozitivnu atmosferu među ljudima, toga dana svi uživaju i slave u čast osoba koje su sklopile brak. Predivna je prizor kada se dvoje vole i kada krunišu svoju vezu brakom i na taj način ulaze u uzbudljive bračne u vode. Tog dana im treba poželeti sve najbolje i pružiti im podršku u svakom mogućem pogledu. Ukoliko želite da svojim dragim osoboma čestitate venčanje možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

Čestitke za mladence od kuma

1) Dragi moji kumovi, zadovoljstvo mi je što sam ovog predivnog dana bio svedok vaše ljubavi i veoma mi je drago što ste od ovog dana zvanično muž i žena. Vaša ljubav je veoma moćna i vatrena i ceo svet se trese od njene siline i njenih vibracija. Želim vam puno sreće u vašem zajedničkom životu i neka vam svaki zajednički trenutak bude inspirisan samo nežnim emocijama. Od srca vam čestitam na venčanju!

2) Brak je sveta institucija u kojoj treba ući čistog srca i mirne duše, sve osim toga je zaista pogrešno. Mili moji, kada ste vi u pitanju, nemam nikakvog razloga za brigu, sa sigurnošću mogu da kažem da će vaš brak biti pravi prototip jednog uspešnog i skladnog braka. Veza koja postoji između vas je samo dokaz da je vaša ljubav svemoguća, sve dok budete zajedno vi ćete biti nedodirljivi za sve ostale. Želim da znate da vam vaš kum želi sve najbolje u vašoj zajedničkoj budućnosti, neka vam svaki novi dan bude šansa za uspeh. Čestitam vam na venčanju!

3) Vi ste dve savršene polovine, vi ste se osobe koje se veoma privlače, vi ste jednostavno osuđeni da budete zajedno. Neka to bude vaša sreća, vaš smisao života, uživajte u vašoj ljubavi i stavite svima do znanja da je ljubav ta koja menja svet na bolje. Verujte mi na reč, život je mnogo lepši u dvoje, kada ste zajedno svi problemi će se mnogo lakše rešiti i sva briga koja dođe do vas će odmah otići. Neka vašim brakom vlada ljubav i tolerancija, želim vam srećan i dugovečan brak. Mili moji kumovi, čestitam vam na venčanju!

4) Dovoljno je samo da se volite i da budete zajedno, sve ostalo je nevažno, vaša ljubav je vaša najveća dragocenost i zato čuvajte ono što imate. Neka vaš dom bude prepun pozitivne energije i neka bude ispunjen dečijim smehom. Vaša ljubav je danas krunisana i od sveg srca vam želim da u skorijoj budućnosti vaša ljubav iznese svoj plod emocija i uzavrelih strasti. Želim vam puno dece, radosti i veselja, imajte na umu da su deca naše najveće bogatstvo. Neka vaš brak bude simbol ljubavi i blagostanja, vaš kum vam želi sve najlepše. Dragi moji, čestitam vam na venčanju!

5) Mili moji kumovi, trenutak kada sam vas upoznao za mene je bio veoma lep i rado ga čuvam u svom sećanju. Kada sam upoznao vas shvatio sam da sam upoznao prave prijatelje koji će uvek biti uz mene i koji će uvek biti spremni da mi pomognu. Ovo naše kumstvo je nešto najmanje što mogu da uradim za vas, jer vi ste mi veoma dragi i uvek će u mom srcu biti rezervisano mesto za vas. Moje srce je prepuno kada znam da je vaša ljubav prerasla u brak, vaše venčanje je nešto najlepše što sam ikada doživeo. Neka vaš brak bude pravi primer stabilne emotivne veze između dvoje zalubljenih ljudi, želim vam samo lepe zajedničke trenutke. Čestitam vam na venčanju!

6) Kada sam vas danas ugledao video sam sreću u vašim očima i sa ponosom mogu da kažem da ćete biti najsrećniji bračni par na svetu. Današnje venčanje probudilo je u meni najnežnije i najemotivnije osećaje i zato vam želim reći sve što mi leži na srcu. Bez vas ne mogu da zamislim svoj život, vi ste sastavni deo moga bića, vi ste moji kumovi i ne postoji stvar koju zbog vas ne bih uradio. Sve ću učiniti samo da vi budete srećni i zadovoljni i uvek možete računati na moju pomoć. Neka vam vaša ljubav podari miran i bezbrižan život, želim vam srećan i berićetan brak. Mojim najdražim kumovima čestitam na današnjem venčanju!

7) Osmehnite se i poželite najlepše želje, anđeo čuvar vaše ljubavi će sleteti na vaše ruke i uslišiti sve što budete želeli. Ovog predivnog dana neka osmeh zasija na vašim licima, pred vama je nešto novo, pred vama je zajednički bračni život i želim vam da u njemu doživite najlepše životno iskustvo. Neka vas brak nauči da je ljubav ta koja pokreće čoveka i koja ga svakodnevno oplemenjuje. Dragi moji kumovi, želim vam idiličan brak pun sloge i ljubavi, čestitam vam na venčanju!

8) Nema ništa lepše od braka koji je satkan od lepih i nežnih emocija, takav brak je jednostavno osuđen na uspeh i svetlu budućnost. Sa ponosom mogu da kažem da je vaš brak upravo takav, vaša ljubav će vas uzdići do visina i podariti vam sve blagodeti koje čovek može da iskusi. Kao vaš kum, želim vam reći da život nije nimalo lak i zbog toga je neophodno da se držite zajedno i da zajedno prolazite kroz svaku životnu situaciju. Neka ljubav bude vaša snaga i neka vas ona na svojim krilima povede u čarobni svet uživanja i spokoja. Čestitam vam na venčanju!

9) Mili moji kumovi, vaše venčanje je melem za moju dušo, lepo je imati kraj sebe dvoje zaljubljenih koji ne umeju da kriju svoju sreći i zaljubljenost. Oduvek sam bio na strani vaše ljubavi i veoma mi je drago što ste danas uveličali vašu ljubav i obeležili je brakom. To je prava životna odluka, jer brak i zajednički život će ojačati vašu ljubav i učvrstiti vezu između vas. Neka ljubav bude vaše univerzalno rešenje za sve životne probleme, želim vam puno lepih i srećnih dana u vašem braku. Voljenim mojim kumovima čestitam na današnjem venčanju!

Čestitke za mladence od kume

1) Kada pomislim da sam vaša kuma, moje srce je na mesto, vi ste tako slatki i ljupki i pravo je zadovoljstvo imati kumove poput vas. Vi ste ono što moj život čini posebnim, vi mi dajete snage za svaku novu životnu borbu. Od sveg srca želim da naše kumstvo potraje večno, jer ste vi zaista najvažnije osobe u mom životu. Danas ste zvanično postali bračni drugovi i pred vama su brojni dani u kojima ćete uživate u svemu onome što vam vaša ljubav podari. Dragi moji kumovi, neka vaš brak bude nasjrećniji na svetu, čestitam vam na venčanju!

2) Važno je samo da se vi volite i da su među vama samo čiste i nežne emocije, sve ostalo se može zanemariti. Kao vaša kuma, mogu vam reći da se vaš brak temelji na svemu onome što krasi savršenu vezu. Želim vam da zajedno otkrijete sve lepote života, neka vas brak nauči samo lepim stvarima koje vas čine srećnim. Mili moji volite se i budite uvek srećni i nasmejani, želim vam brak pun avantura i uzbuđenja i neka vam svaki novi dan bude poseban. Najdražim mojim kumovima čestitam na današnjem venčanju!

3) Želim da vam život nikada ne pokaže svoju mračnu stranu, neka vas vaša ljubav štiti od svega što kvari vaš spokoj i vašu sreću. Sazidajte bedem od nežnih i dirljivih emocija i neka on bude vaše sklonište od svih, vaša odbrana u svakom trenutku. Mili moji, neka vašim usnama prolaze samo tople reči, neka vaša ljubav govori umesto vas i neka vaša romansa potraje večno. Želim vam sve najlepše u vašem zajedničkom životu, čestitam vam na venčanju!

4) Dragi moji kumovi, vaše venčanje učinilo me je nasrećnijom kumom na svetu i želim da vam se zahvalim na tome. Vaša ljubav sada može da zasija punim sjajem, danas ste ovim romantičnim venčanjem ušli u brak i zajednički život. Neka vaša ljubav uveća vašu porodicu, želim vam puno dece, jer deca su ukras sveta, deca su radost i ponos roditelja. Čestitam vam na venčanju!

5) Život ponekad može da bude surov i nepravedan, ali sve je lakše kada kraj sebe imaš nekog ko te razume i ko ti želi pomoći. Neka ovo mišljenje bude temelj vašeg braka, neka vaš brak bude zasnovan na međusobnoj toleranciji i na međusobnom razumevanju. Naravno, pored svega toga, neka ljubav vodi glavnu reč u vašim životima, želim vam srećan i uspešan brak, pun radosti i veselja. Dragi moji kumovi, vaša kuma vam čestita na venčanju!

6) Mili moji, veoma se dugo poznajemo i oduvek sam znala da ste vi stvoreni jedno za drugo. Ovo vaše venčanje je samo dokaz vaše beskrajne ljubavi koja svojom snagom zasenjuje sve kosmičke sile. Drago mi je što ste zajedno i što ćete deliti ovaj život i sve što on donosi sa sobom. Kao vaša kuma, dužnost mi je da vam poželim sve najbolje u vašem bračnom životu, neka vam brak bude sladak poput meda i neka vam ljubav podari ugodan život. Čestitam vam na venčanju!

Najlepše čestitke za mladence

1) Svaki sekund proveden sa vama za mene je dragocen, vaša veza zrači pozitivnom energijom i kada sam pored vas moram biti srećan i nasmejan. Vi ste ti koji ulepšavate moj život i zbog toga ste veoma dragi meni i mom srcu. Čast mi je što sa vama provodim vreme, druženje sa vama za mene je pravo uživanje. Između vas je sve kristalno jasno, na svakom koraku je ljubav, svaki pogled je pun emocija i nežnosti. Mili moji mladenci, neka vaš zajednički život bude ispunjen samo lepim trenucima, čestitam vam na venčanju!

2) Najdraži moji, preda vama je lep i veoma sladak bračni život, želim vam da svaku sekundu vašeg bračnog života iskoristite na pravi način. Neka vam ljubav u svakom trenutku bude u provm planu, samo ona je dovoljna da vaš brak bude srećan i dugovečan. Budite mi uvek ovako srećni i veseli kao danas, želim vas da se zauvek volite i međusobno poštujete. Verujte mi na reč, ljubav će vam pokazati pravi put ka uspehu i sreću. Od sveg srca vam čestitam na venčanju!

3) Postoje mnoge stvari koje prođu kroz naš život i na trenutak nas zasene, ali ljubav je jedino trajna i neprolazna i samo ona je pravi odraz naših osećanja. Želim vam reći da je vaša ljubav nešto što je vredno svake pažnje, nešto što pokreće vašu sreću i daje vam snagu za život. Pazite na vašu ljubav, ona je sve što imate u životu, ništa se ne može porediti sa njenom vrednošću. Volite se i neka vam svaki dan bude ispunjen poljupcima, želim vam svetlu i uspešnu zajedničku budućnost. Najdražim mojim mladencima čestitam na venčanju!

4) Život je pun lepih trenutaka koje treba da provedemo sa osobama koje su nam drage i koje su bliske našem srcu. Jako mi je drago što ste pronašli svoju sreću i što ste danas krunisali vašu ljubav. Neka vam brak donese sve najlepše u životu, želim vam pregršt lepih i romantičnih trenutaka. Čestitam vam na venčanju!

5) Dragi moji mladenci, vreme koje je pred vama ispunite nežnim dodirima i poljupcima, neka se na vašim licima vidi samo ljubav. Neka vaš brak bude najlepši na svetu i neka vam ovo venčanje obezbedi mirnu i spokojnu budućnost. Čestitam vam na venčanju!

Čestitke za mladence – kratke rečenice

1) Dragi moji mladenci, ispunite vaše zajedničko vreme u braku ljubavlju, neka svi znaju koliko se volite i koliko ste srećni. Od sveg srca vam čestitam na venčanju!

2) Mili moji, neka vaša srca lupaju u ritmu beskrajne ljubavi koja je među vama, želim vam sve najbolje u braku. Najlepšim mojim mladencima čestitam na venčanju!

3) Život će vam biti lep onoliko koliko se volite, neka vaša ljubav bude merilo vaše sreće, želim vam da okusite sve lepote koje vam brak može doneti. Čestitam vam na venčanju!

4) Zažmurite i pomislte na vašu ljubav, neka vaša srca zagolica strast koja se nalazi u vašim poljupcima. Dragi moji mladenci, želim vam najuspešniji brak na svetu, čestitam vam na venčanju!

5) Najdraži moji, osetite sreću koju vam život donosi, prepusti se vašoj ljubavi, neka ona odvede u carstvo ljubavne romanse. Budite mi srećni i nasmejani, volite se i uživajte u svemu oko vas. Čestitam vam na venčanju!

Takodje pročitajte:

Leave a Reply