Ljubavne poruke za devojku

Ljubavne poruke za devojku

Život ne postoji bez ljubavi, ljubav je ta koja stvara čoveka, ljubav je ta koja raduje ljude, oko ljubavi se okreće čitava planeta i ceo svet je u znaku ljubavi. Veoma je lepo kada je kraj vas osoba koju volite i koja je veoma draga vašem srcu, lepo je  kada imate devojku koja vam puno znači i za koju bi dali sve. Ukoliko želite da vašoj devojci napišete ljubavnu poruku možete iskoristiti neku od navedenih poruka:

Poruke za devojku koja ti nedostaje

 •  Jedina moja, između nas je ogroman broj kilometara koji zaista ne znači ništa, iako smo veoma udaljeni moje srce žudi za tobom i u svakom trenutku hoće da iskoči iz grudi. Moja ljubav prema tebi je poput vulkana koji svake sekunde ima želju za erupcijom strasti i izlivom emocija. Kada nisi kraj mene moje srce je nemirno i moja duša je prazna, patim kada nisi sa mnom i svakoga trena priželjkujem dan kada ćeš mi se vratiti, dan kada će sve ponovo dobiti stari sjaj. Želim da znaš da te iskreno volim i da si ti najvažnija osoba u mom životu. Nedostaješ mi puno ljubavi moja…

Poruke za devojku koja ti nedostaje

 •  Mila moja, trenutak kada smo se rastali bio je veoma bolan i opor, jedva sam skupio snage da nastavim dalje da se borim sa životom. U meni je još uvek nada da ćeš mi se vratiti, očekujem svakog trenutka da se pojaviš preda mnom i pokloniš mi najlepše poljupce. Moje usne nikada neće zaboraviti ukus tvojih nežnih poljubaca, moje ruke nikada neće zaboraviti dodir tvoje glatke kože. Želim da ponovo budem sa tobom i da zajedno provodimo vreme u sreći i veselju. Volim te najviše na svetu i puno mi nedostaješ…
 •  Nežnim rečima ti želim reći koliko te voli srce moje, želim da ti poklonim svoju ljubav, predajem ti sebe na dlanu, moja duša neka bude tvoje, sve svoje dajem tebi. Ti si moja devojka i zaslužuješ sve što poželiš, dovoljno je samo da kažeš svoju želju i pretvoriću se u čarobnjaka koji će jednim potezom ruke ispuniti sve tvoje želje. Moja jedina želja je da budeš sa mnom i da zajedno delimo ove duge i hladne noći, želim da te zagrlim i da večno budem kraj tebe. Draga moja, odbrajavam minute kada ću opet biti u tvom zagrljaju, jako mi nedostaješ i bez tebe ne mogu da živim.
 •  Lepotice moja, činjenica da si daleko od mene seče moje srce poput britke sablje. Moje oči nemaju šta da vide kada ti nisi kraj mene, moje srce nema koga da voli kada ti nisi tu, bez tebe sve je prazno i besmisleno. Ti si čarobna vila koja unosi magiju u moj svet. Ti zračiš lepotom i svaka tvoja reč za mene je slatka poput meda, ti si kraljica moje sudbine, ti si moja devojka i volim te više od svega. Sa tobom hoću da dočekujem i ispraćujem dane, sa tobom hoću da budem srećan i bezbrižan. Želim da što pre osetim tvoj dodir i da ponovo budem sa tobom, znaj da mi veoma nedostaješ.

Ljubavne poruke za devojku

 •  Ti si za mene osoba koju niko ne može da zameni, ti si moja ljubav i ti znaš tajnu lozinku moga srca. Sve što ću reći je malo i nevažno, jer nijedna reč ne može da se porediti sa tvojom lepotom i tvojom dobrotom. Ti si veoma plemenita i mila osoba i kada sam kraj tebe osećam jaku želju da te svom snagom zagrlim i da zauvek ostanemo u tom zagrljaju. Ti si za mene sve i sada kada nismo zajedno, u mom srcu vlada tuga i svaki novi dan je čemer i jad. Nadam se da će vreme da učini svoje i da će brzo doći dan kada ćeš opet biti moja, puno mi nedostaješ dušo moja jedina.
 •  Daljina koja nas deli muči moju dušu i pravi neizlečive rane u mom srcu. Samo kada bih mogao da na trenutak budem kraj tebe, taj trenutak bi bio nešto najlepše što sam ikada osetio i doživeo. Kada bih opet nečujno dodirnuo tvoje nežne dlanove u mom životu pojavilo bi se sunce koje bi me jarkim svetlom obasjalo. Za mene ne postoji ništa lepše i važnije od naše ljubavi, kada nema tebe nema ni mog života, kada nismo zajedno moje srce je polomljeno. Želim da se naše duše ponovo spoje i da ponovo provodimo dane u ljubavnom zanosu. Najmilija moja, želim ti reći da te volim više od života, neopisivo mi nedostaješ.
 •  Srećo moja najmilija, ti si lepa poput princeze i nežna poput najlepšeg prolećnog cveća. Svaki tvoj pogled me miluje i govori mi kako sam najsrećniji čovek na svetu i kako imam najlepšu i najbolju devojku koja postoji. U mom životu ne postoji ništa lepše od tebe, ti si ta koja me je naučila da volim i koja mi je poklonija najnežnija osećanja. Kada nisi tu moj život ne postoji, kada nismo zajedno moj život je besmislen, ti meni značiš sve i bez tebe ne mogu da zamislim svoju budućnost. Ti si moja devojka i želim da večno budem kraj tebe, volim te najviše na svetu i želim da naša ljubavna romansa ponovo zasija punim sjajem. Mila moja, sa nestrpljenjem čekam da mi opet dođeš i pokloniš ljubav i sreću, želim ti reći da mi mnogo nedostaješ.
 •  Draga moja, kada pogledam sebe i kada vidim da ti nisi kraj mene, shvatim da je sve moje bezvredno bez tebe i da si ti ta koja moj život čini posebnim. Kada nisi tu moje srce pati i vene i svakoga trenutka čezne za tobom i toplinom tvoje ljubavi. Dovoljno je samo da te opet vidim i svi oblaci sa mog mračnog životnog neba bi zauvek nestali i isparili u mutnom sivilu. Ti si sunce mog života, ti si moja energija i ti mi daješ snage da izdržim sve muke. Želim da ovi dani kada smo razdvojeni brzo prođu i da se što pre vrate dani kada smo zajedno uživali u sreći. Nedostaješ mi jako moja mila…
 •  Moje srce jedino zna za tebe i kada ti nisi kraj mene moj svet je urešen i svo moje bogatstvo je izgubljeno. Moje jedino bogatstvo si ti, ti si vrednija od svega, ti si dijamant mog srca, ti si zlato moje duše. Tvoja netaknuta lepota ledi moj dah, tvoje beskrajno veliko srce izaziva vrele uzdahe. Ovi dani kada nismo zajedno za nas su veoma teški, ali utehu možemo pronaći u činjenici da sve prođe i da samo prave stvari ostanu posle svega. Naša ljubav je prava stvar, naša ljubav je večna i uvek će biti jaka i moćna. Najdraža moja, iščekujem dan kada ću ti pasti u zagrljaj, puno mi nedostaješ.

ljubavne poruke za devojku koju volim

 •  Ljubavi moja jedina, znam da si stotinu kilometara daleko od mene, ali te cifre za mene predstavljaju puku prazninu i nevažnu informaciju. Za mene je važno da si ti u mome srcu ma gde bila i da iz njega nikada nećeš izaći. Strpljivo ću sačekati trenutak kada ćemo se ponovo sresti i za tu priliku čuvam sva najlepša osećanja i sve najnežnije reči. Želim da naša romansa bude još jača i još vatrenija, želim da ova naša razdvojenost ojača našu ljubav. Željno iščekujem tvoj povratak, tog dana kada mi se vratiš opet ću se roditi i moj život će krenuti iznova. Srećo moja, putem ovih reči ti šaljem svoju ljubav, beskrajno te volim i veoma mi nedostaješ.

Ljubavni stihovi za nju

Kraljice moja, moja lepotice,

Sunce me obasja kad vidim tvoje lice,

Kada te ugledam obuzme me milina,

Ti si slađa od nasjlađeg vina.

 

Ti si moja ljubav princeza moja,

Želim da me nežno miluje kosa tvoja,

Neka ljubav zaigra oko nas,

Lepoto moja, ti si moja uteha i moj spas.

Dušo moja, moja rumena jabuko,

Cvete moj, moja slatka muko,

Tebe volim više od svega,

Mom srcu potrebna je tvoja nega.

 

Ti si moj život, zvezda moja,

Jedino što mi treba je ljubav tvoja,

Tebi dajem sve svoje dane,

Neka moja ljubav u ovu pesmu stane.

Kada imam tebe, imam ceo svet,

Ljubav sa tobom je kao najuzbudljiviji let,

Žudim za tobom, strast je u meni,

Neopisivu ljubav osećam prema jednoj ženi.

 

Želim da sa tobom provodim dane,

Želim da nam jutro u ljubavi svane,

Ništa lepše od toga ne postoji,

Lepši su samo nežni poljupci tvoji.

 

ljubavni poruke za curu

Hajde, uzmi me za sebe,

Svaki dan je lepši kraj tebe,

Hajde, poljubi me usnama svojim,

Želim da zaspim na rukama tvojim.

 

Hajde, reci da voliš mene,

Znaj da ljubav protiče niz naše vene,

Ne brini, zajedno ćemo srećni biti,

Našu ljubav ni od koga nećemo kriti.

Ljubavi moja, živote moj,

Uvek ću biti nežni princ tvoj,

Uvek ćeš biti princeza moja,

Želim da me grli ruka tvoja.

 

Zagrljaji tvoji najlepši su na svetu,

Kada me zagrliš mogu da okrenem čitavu planetu,

Ti mi daješ snage, ti mi daješ moć,

Sa tobom je čaroban svaki dan i svaka noć.

Poruke za nju

 •  Ljubavi moja, sa tobom sam osetio kako je lepo voleti, ti si moja strast i razlog moje sreće. Ti budiš u meni sve što je najlepše i sve što me ispunjuje, ti si otkrila moju najsvetliju stranu, ti oplemenjuješ moju ličnost i činiš me boljim čovekom. Želim da ti poklonim svoje srce, neka zauvek ostane kraj tvog. Neka naša srca zaigraju u ljubavnom ritmu naše magične romanse i neka čitav svemir oseti vibracije naših poljubaca. Volim te najviše na svetu princezo moja mila!
 •  Draga moja, kada te ugledam shvatim koliko je moja sreća velika i veoma sam ponosan što si kraj mene. Ti si jedina stvar koja je vredna u mome životu, želim da te poljubim i da ti tiho kažem koliko te volim i koliko mi značiš. Ljubav prema tebi daje mi ogromnu snagu i zbog tebe bih učinio sve, dovoljno je samo da pomisliš nešto i to će biti urađeno. Od sveg srca želim da zajedno svijemo naše ljubavno gnezdo i da uživamo u našoj ljubavi. Lepotice moja, tvoj sam anđeo čuvar i znaj da ću te uvek iskreno voleti.
 •  Kada provodim vreme sa tobom moje misli negde otlutaju i potpuno se prepustim tebi i uživam u tvom prisustvu. Sve tvoje je drago mom srcu, ti si deo mene i ne postoji ništa što nas može rastaviti. Ljubav nas je spojila i ljubav je ta koja će nam podariti sreću, verujmo u ljubav, verujmo u bolju i lepšu budućnost. Ti si moja ljubav i moja idealna polovina, ti si najnežnije stvorenje koje sam ikada sreo. Moja ljubav prema tebi ne zna za granice, ljubavna vatra gori u mom srcu i sprema je da izazove požar strasti i uzavrelih emocija. Draga moja, želim da znaš da ću te uvek voleti, u mom srcu ima mesta samo za tebe.
 •  Jedina moja, život nas je na tajanstveni način spojio, upoznao sam te sasvim slučajno i nisam bio svestan da si ti žena mog života, ali vreme mi je to pokazalo i sada znam da si ti ljubav moga života, sada znam da si ti žena koju obožavam. Želim da se sa tobom budim svakog jutra i da svaki novi dan započnemo poljupcem. Dovoljno je samo da budem kraj tebe i ništa mi više na ovome svetu nije potrebno. Za sreću je potrebno samo malo ljubavi, moja sreća si ti, dušo moja mila.

Poruke za nju

 •  Najdraža moja, ti si moj san i moja želja, ti si vazduh koji dišem, ti si moj život i želim da naša ljubav potraje večno. Osim tebe nema nikoga na ovome svetu, ti si jedina koja me voli i razume, ti si ta koja je osvojila moje srce i koja je ostavila dubok trag u mojoj duši. Svaki tvoj osmeh nagradiću poljupcem, svaki tvoj pogled pretvoriću u zagrljaj, želim da ti poklonim nežnost i toplinu, želim da naša veza bude apsolutno romantična. Mila moja, za mene ćeš uvek biti prelepa devojčica koju obožavam i kojoj poklanjam svoje srce. Volim te puno ljubavi!

 

 

Slični članci:

 

One Response

 1. Иван April 16, 2023 Reply

Leave a Reply