Najlepše čestitke za rođendan mami

Roditelj je osoba koja je tu sa vama od početka i koja je uvek tu kraj vas kada vam je potrebna pomoć ili neki koristan savet. Roditelj je univerzalna ličnost koja nam pomaže da se borimo sa životom, roditelj je deo nas i našeg života, roditelj je naš saradnik u svakom trenutku. Odnos između roditelja i deteta je nešto najnežnije i najsuptilnije što postoji na ovome svetu, između roditelja i deteta treba uvek da bude ljubav i međusobno poštovanje. Ukoliko želite da napišete rođendansku čestitku vašoj majci možete iskoristiti neku od navedenih:

Čestitke za rođendan mami od ćerke

1) Mila moja majko, ti si me naučila svemu, ti si me naučila kako da živim i kako da budem srećna, ti si meni sve i volim te najviše na svetu. Kao roditelj si uvek bila savršena, tvoj odnos prema meni je veoma koretktan i kada razgovaram sa tobom imam osećaj da pričam sa svojom najboljom drugaricom. Zaista je neopisiv osećaj imati kraj sebe majku koja te u svemu podržava i koja razume sve tvoje misli i ideje. Uvek si davala sve svoje zarad moje sreće i budućnosti i želim da ti se od sveg srca zahvalim na svemu tome. Neka ti sreća uvek prati u životu, želim ti sve najbolje. Neka ti je srećan rođendan!

2) Sa ponosom kažem da sam tvoja ćerka, jer pravo je zadovoljstvo imati majku kao što si ti. Ti si veoma nežna i brižna majka, u svakom pogledu ti si pravi primer majke i tvoj stav prema životu je vredan svakog poštovanja. Uvek si mi govorila kako čovek uvek treba da bude srećan i nasmejan i da jedino tako može da prevaziđe sve. Te tvoje reči sam prihvatila i taj korak je nešto najlepše što sam uradila u životu. Sada znam da si ti uvek u pravu i da je svaka tvoja reč na mestu. Život je lep i treba uživati u njemu i iskreno ti želim da ti svaki novi dan bude još jedna prilika za radost i uživanje. Najboljoj majci na svetu želim srećan rođendan!

3) Mila moja mati, za tebe bih uradila sve, svaka tvoja reč, svaki tvoj nežni dodir za mene je nešto posebno i neponovljivo. Još od malih nogu sam vezana za tebe veoma čvrstom majčinskom vezom koja je još uvek veoma jaka. Želim da naš odnos bude uvek ovakav, želim da među nama uvek vlada ljubav i nežnost. Ti si moj roditelj i ne postoji osoba koja je meni važnija od tebe, moja dužnost je da tebi uvek pomognem. Nikada neću zaboraviti dane kada si me čuvala i branila od svega, ti si moja majka i uvek ćeš biti u mome srcu. Duboko u mom srcu za tebe čuvam samo najlepše želje, danas je tvoj rođendan i pravi je čas da ti ih poklonim. Neka ti život donese još puno radosti i uzbuđenja, želim ti srećan rođendan!

4) Draga moja majko, ti si najnežnija osoba koju sam ikada upoznala, sve tvoje je veoma blisko mome srcu, ti i ja smo jedna duša i jedno srce, ti i ja smo dve idealne polovine koje čine jednu osobu. Ti si prema meni uvek bila brižljiva i nežna i moje detinjstvo je kraj tebe bilo čarobno, nikada nisi dozvolila da patim i da budem tužna, na svaki mogući način si se uvek trudila da izmamiš osmeh na mome licu. Sada je red na mene da to isto učinim i zbog toga želim da uvek budem kraj tebe. Želim da ti uzvratim za svu pažnju koji si poklanjala meni, kao tvoja ćerka želim da ulepšam i ispunim tvoj život nežnim osećanjima. Neka ti se ostvare svi tvoji snovi, želim ti sve najlepše u životu. Neka ti je srećan rođendan!

5) Mila moja, sećam se dana kada se nisam odvajala od tebe i kada si ti bila moja senka koja me je čuvala od svega. Tih dana sam se igrala sa tobom i uživala u svemu, uvek si imala vremena za mene i prihvatala si sva moja pravila. Kada se setim tih trenutaka moje srce obuhvati neka toplina koja je posledica nostalgije prema nekim davnim i bezbrižnim godinama. Ali, važno je šta u ovome trenutku osećam i šta je u mom srcu, želim da znaš da te beskrajno volim, ti si moja majka i uvek ćeš biti za mene najvoljenija osoba u životu. Neka ti današnji rođendan donese puno zdravlja, sreće i veselja, želim ti srećan rođendan!

6) Veoma je važno imati kraj sebe osobu koja te razume i koja oseća svaki trzaj na tvome licu. Ti si ta koja me uvek razume i koja uvek ima razumevanja za mene i moje emocije. Ti si moja majka i želim ti reći da te beskrajno volim, ti si me učinila najsrećnijom ćerkom na svetu. Kada sam imala problema i kada je moj život bio u krizi ti si uvek imala rešenja za sve, tvoje nežno srce puno slatkih emocija je uvek bilo na strani moje budućnosti. Želim ti da život provedeš samo u lepom raspoloženju i u društvu ljudi koji su bliski tvome srcu. Neka ti ovaj rođendan bude najlepši u životu, želim ti puno uspeha u svemu. Neka ti je srećan rođendan!

7) Mila moja majko, od prvog trenutka kada sam ugledala svetlo dana i kada sam ugledala tvoje milo lice, znala sam da te puno volim i da si ti veoma draga meni. Zaista ti si osoba koja je moj život učinila posebnim, ti si me naučila da uvek budem nežna i osećajna, ti si jedina koja je zaslužna za moje veliko srce. Uvek si govorila da treba da budem obzirna i pažljiva i da nikada ne treba da činim ljude tužnim. Dobro pamtim sve tvoje reči, one su osnova moje ličnosti, one su me vaspitale i napravile od mene pravu i osećajnu ženu. Želim ti reći da si ti majka koju bih svako poželeo za sebe, ti si jedna dobra, plemenita i osećajna osoba. Znaj da te tvoja ćerka voli najviše na svetu, od srca ti želim srećan rođendan!

8) Ljubav prema tebi je u potpunosti promenila moj život na bolje, saznala sam kako je lepo biti sa nekim ko te iskreno voli i ko ti od sveg srca želi samo najbolje. Kao majka, malo je reći da si prema meni uvek bila dobra, uvek si bila savršena majka koja nikada nije bila stroga i gruba. Pored tebe sam uvek bila srećna i bezbrižna i znala sam da samo ako budem dobra da ćeš me ti više voleti. Uradiću sve samo da ti uvek budeš srećna i nasmejana, jer ti si sve što imam ja. Ti si moja majka i od tvoje ljubavi ne postoji ništa čistije i vrednije. Neka ti sve u životu bude idealno i savršeno, želim ti da u veselju proslaviš ovaj dan. Neka ti je srećan rođendan!

9) Mila moja mati, ne postoji osoba koja bi mogla da zameni tvoje mesto u mom srcu, ti si jedina koju iskreno volim, ti si moja majka i ljubav prema tebi je veća od svega što postoji. Tebi poklanjam svu ljubav ovoga sveta, tebi poklanjam sva nežna osećanja i sve tople i lepe reči. Nikada neću dozvoliti da budeš tužna i zabrinuta, uvek ću se boriti za tvoju sreću i nikada neću zaboraviti dane kada si se ti svim snagama borila za mene. Učiniću sve što ti budeš rekla, svaka tvoja reč za mene je zapovest, tvoja sam jedina ćerka i trudiću se da ispunim svaku tvoju želju. Neka ti ovaj rođendan donese puno radosti, želim ti puno lepih i ispunjenih dana u budućnosti. Neka ti je srećan rođendan!

10) Kada sam tužna i kada mislim da su sve moje lađe potonule, tada se obratim tebi jer znam da mi ti uvek možeš pomoći, u tvojoj majčinskoj ljubavi se nalazi rešenje za sve moje brige i probleme. Ti jednom rečju izlečiš svaku moju ranu, dovoljan je samo jedan tvoj zagrljaj i tuga zauvek nestane iz mog života. Ti si čarobnjak koji u meni stvara radost i sreću, ti si kraljica nežnih osećanja, ti si za mene najbolja majka na svetu. Želim ti reći da mi veoma značiš i da je moje srce uvek otvoreno za tebe. Želim ti da svaki novi dan provedeš u miru i blagostanju, neka ti se sve rođendanske želje ostvare. Mila moja majko, želim ti srećan rođendan!

Najlepše rođendanske čestitke za mamu

1) Mila moja majko, kada sam sa tobom osećam se srećno i radosno, bez tebe ne mogu da zamislim svoj život, ti me činiš najsrećnijim sinom na svetu. U mom životu si ti za mene nešto posebno i nešto što je najvrednije, ništa se ne može meriti sa tobom i sa tvojim nežnim majčinskim osećanjima prema meni. Kraj tebe sam večito dete koje uživa kraj svoje majke, kraj tebe sam uvek srećan i želim da uvek budem kraj tebe. Neka ti svaki novi dan donese puno razloga za radost i veselje, želim ti lep i ispunjen život. Neka ti je srećan rođendan!

2) Svakog dana se družim sa tobom i svakoga dana iznova otkrijem da si ti osoba koja je veoma bliska meni i koja me u svemu razume. Naše misli su poptuno iste, naša osećanja su veoma bliska, mi smo kao jedna duša koja je smeštena u dva različita tela. Ti si moja majka i večno ću ti biti zahvalan što si mi poklonila život, ti si meni sve i bez tebe moj život ne postoji. Ponosan sam što imam majku kao što si ti, sa tobom je sve lepo i čitav svet je čaroban. Želim da znaš da ću uvek biti tu da te podržim u svemu i da ti pružim ruku kada ti je najpotrebnije. Draga moja majko, želim ti reći da te volim najviše na svetu, neka ti je srećan rođendan!

3) Draga moja mati, živeti sa tobom je pravo zadovoljstvo i veoma mi je drago što sa tobom provodim vreme. Ti si osoba koja zrači toplinom i nežnošću, ti si moja majka i moj životni oslonac. Drago mi je što u ovom životu imam tebe, ti si moja podrška u svemu i uvek si tu da mi pružiš utehu. Znaj da ću te uvek voleti i da ću za tebe uraditi sve što budeš rekla. Želim da moja majka nikada ne sazna za patnju i bol, kao sin ću te uvek štiti od svega. Danas je tvoj rođendan i uživaj u svemu što je pred tobom i zamisli najlepšu rođendansku želju. Iskreno želim da ti se sve želje i snovi ostvare, neka ti je srećan rođendan!

4) Svakog trenutka život nam podjednako donosi radost, ali i tugu, na nama je samo da u moru negativnih misli pronađemo sebe i svoju sreću. Kada to uradimo naš život će se pretvoriti u beskrajno uživanje. Mila moja majko, želim ti da u svemu uživaš i da ti život bude savršen. Najboljoj majci na svetu želim srećan rođendan!

5) Mila moja majko, ti si moja radost i moja sreća, kada pomislim da kraj sebe imam tebe moje srce je celo i mojom dušom vlada bezbrižni osećaj. Uvek si se trudila da meni obezbediš miran i spokojan život, uvek si želela da budem srećan i bezbrižan. Beskrajno ti hvala na tome i znaj da ću ti uzvratiti za sve to, od sveg srca želim da ti ulepšam život. Neka ti je srećan rođendan!

Čestitke za rođendan mami – kratke

1) Draga moja mati, ti si lepota mog života, ti si izvor moje sreće i moje radosti. U mom srcu uvek čuvam mesto za tebe, želim ti sve najbolje u životu. Neka ti je srećan rođendan!

2) Moja jedina želja je da ti uvek budeš vesela i da ne postoji ništa što će stati na putu ka tvojoj sreći. Srećan ti majko rođendan!

3) Mila moja majko, život je pred tobom i neka ti svaki novi dan donese sa sobom puno razloga za uživanje prepuno zadovoljstva. Neka ti je srećan rođendan!

4) Život je stvoren za radost i sreću, želim ti da osetiš kako je lepo živeti i da u toj beskrajnoj igri dodirneš svoju sreću. Najboljoj majci na svetu želim srećan rođendan!

5) Draga moja majko, život je samo jedan i želim da ga provedeš u lepom raspoloženju, trudi se da uvek radiš ono što je blisko tvojoj duši. Tvoj sin te puno voli i želi ti sve najlepše. Srećan ti rođendan!

No Responses

Leave a Reply