Najlepše čestitke za godišnjicu braka

Čestitke za godišnjicu braka

Brak je sveta institucija koja ima ogromonan značaj u društvenom životu svakog čoveka. Kada ste pronašli osobu svog života i kada ste zaista sigurni da ste vi stvoreni da budete zajedno, onda je prava odluka sklopiti brak i ozvaničiti vezu. Bračni život je veoma lep i prosto se ne oseti kako vreme brzo prođe, jer kada je sve kako treba onda vreme klizi kao po šinama. Jedan od najvažnijih dana u nekom bračnom odnosu je njegova godišnjica, odnosno dan kada je krunisana ljubav. Ulepšajte ovaj predivni dan vašim voljenim osobama, napišite čestitku za godišnjicu braka u kojoj ćete reći sve što leži na vašem srcu. Ukoliko želite da svojim voljenim osobama čestitate godišnjicu braka možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

Čestitke za godišnjicu braka mužu

 •  Dragi moj, ti si moja ljubav prva i jedina, sa tobom bih otišla i na kraj sveta, ti si moja snaga i želja, ti si moja moć i volja, ti si moj najbolji muž i tvoja žena te voli najviše na svetu. Danas je tačno godinu dana od početka naše bračne romanse, zaista ovo je najlepši period u mom životu. Nikada nisam bila tako srećna kao što sam srećna kada se nalazim kraj tebe, sve što dodirne tvoja ruka pretvara se u zlato. Srećna ti godišnjica braka!
 •  Kada sam bila sama, moje srce je bilo ranjivo i tužno, a moj život bio je prazan i neispunjen. Otkad si se ti uselio u moj život, sve je dobilo boju i čitav moj svet dobio je neku neopisivu dozu radosti. Ti si čarobnjak koji pretvara tugu u sreću, ti si moj princ, moja ljubav najveća, vreme provedeno sa tobom leči moje rane i uzbuđuje moje srce. Ova godina koja je iza nas bila je najlepša godina u mom životu i od sveg srca ti se beskrajno zahvaljujem na svemu. Dragi moj, neka ti je srećna godišnjica braka!
 • Oduvek sam brak zamišljala kao zajednicu u kojoj preovladava ljubav i osećaj zadovoljstva. Presrećna sam što su moja očekivanja ispunjena, kraj sebe imam najboljeg muža na svetu i ništa mi osim toga ne treba. Naša ljubav će nam priuštiti sve što je drago našem srcu, nikada nemoj da žališ za nečim što nije blisko tebi i tvom biću. Ljubav je tu da nam skroji životnu sudbinu, ljubav nas je povezala i ljubav će nam podariti sreću i radost. Mili moj mužiću, neka ti je srećna godišnjica braka!

cestitke za godisnjicu braka sa slikom

 •  Naš brak je za mene nešto najlepše što sam doživela u životu, svaki dan proveden sa tobom za mene je poseban i drag. Ti si osoba koja ume da me razveseli i da mi snage za život. Ti si moj veseli dečak koji me svaki put iznova nasmeje i podari mi beskrajnu radost. Godina iza nas je godina ljubavi i uživanja, sa tobom je sve lako i jednostavno, ti si čovek mog života i zbog toga te volim do neba. Neka ti život bude kao najlepši san, želim ti puno sreće u svemu. Najmiliji moj, neka ti je srećna godišnjica braka.
 •  Lepi moj, hvala ti na svemu što si mi pružio u ovih godinu dana ljubavi i užitka. Ti si veoma plemenit i nežan čovek i pravo je zadovoljstvo imati supruga kao što si ti. Kraj tebe nikada ne mogu biti tužna, dovoljno je samo da te pogledam i sve nestaje i iščezava poput magle. Ti daješ sjaj mom životu, ti si moj voljeni muž i za tvoju sreću bih učinila sve. Neka ova godišnjica braka ojača našu ljubav, jer ljubav je sve što imamo. Najboljem suprugu na svetu želim srećnu godišnjicu braka!

Čestitke za godišnjicu braka roditeljima

 • Mili moji, predivan je prizor gledati dvoje ljudi koji se vole i poštuju na način kao što to radite vi. Vaš brak je bez ikakvih mrlja, vaša ljubav je burna i čista poput izvorske vode. Želim vam još puno zajedničkih dana provedenih u dobrom raspoloženju i lepoj atmosferi, neka vam život podari samo ono što želite i volite. Neka vam ovaj dan bude najsrećniji u životu, od srca vam čestitam godišnjicu braka!
 •  Dragi moji roditelji, vi ste mi podarili život i uvek ćete biti u mom srcu, ljubav prema vama će uvek biti na veoma visokom nivou. Danas je godišnjica vašeg braka, vaš brak je poput vina, godinama je sve bolji i bolji. To je dokaz da je vaša ljubav nešto lepo i posebno, vaš međusobni odnos je pravi primer za srećan i uspešan brak. Neka vaša srca uvek greje toplina ljubavi, želim vam svu sreću ovoga sveta. Neka vam je srećna godišnjica braka!
 •  Kada sam kraj vas osećam se bezbrižno i spokojno, vi ste moji i roditelji i predivno je što svakodnevno ojačavate vašu ljubav. Dom bez ljubavi je prazan dom, ljubav je ta koja svemu daje život, ljubav je sila koja menja ceo svet na bolje. Prepustite se talasu ljubavi i uživajte u svemu što vam predstoji, želim vam puno lepih i nežnih trenutaka. Želim vam da uvek budete zajedno i da u ljubavi, miru i slozi provodite dane koji su pred vama. Mili moji, neka vam je srećna godišnjica braka!
 •  Najdraži moji, uvek ste mi govorili da je ljubav najlplemenitije osećanje, vaš brak je samo još jedan dokaz za tu činjenicu. Vaša ljubav traje dugi niz godina i nikada nije izgubila svoj sjaj, veza između vas je veoma jaka i ne postoji stvar koja može da utiče na nju. Želim da vam se zahvalim na svemu, veoma mi je drago što danas proslavljate godišnjicu braka, ovaj dan je za mene pravi praznik u kome uživam. Želim vam još puno prelepih zajedničkih trenutaka, neka vam je srećna godišnjica braka!
 •  Za ljubav je potrebno dvoje, vi ste dve savršene polovine, ljubav među vama vas povezuje u jednu skladnu i neraskidivu celinu. Sa vama sam proveo najlepše dane svoga života, vi ste moji roditelji i moje srce je puno kada vidim da vaša ljubav cveta i blista. Želim vam da se uvek ovako volite i da zajedno gradite vašu srećnu sudbinu. Milim mojim roditeljima želim srećnu godišnjicu braka!

Čestitke za godišnjicu braka prijateljima

 • Dragi moji prijatelji, brak je nešto posebno, brak je najsvetlija tačka svake ljubavi i kao takav od neprocenjive je vrednosti. Sa ponosom mogu da kažem da je vaš brak pravo oličenje srećnog i uspešnog braka, za to je najviše zaslužna vaša ljubav i zbog toga nikada nemojte da dozvolite da vam bilo šta stane na put ka vašem ljubavnom užitku. Volite se i neka uvek neko voli vas, ljubav je ta koja vam može ispuniti svaku želju. Neka ljubav zauvek ostane drugo ime za vaš brak, želim vam srećnu godišnjicu braka!
 •  Godina je prošla i došao je dan kada slavimo jubilej vašeg braka, danas je vaša godišnjica i naša srca su otvorena za sve nežne vibracije. Vi ste moji dragi prijatelji i moja je dužnost da vam od sveg srca poželim sve najbolje u daljem životu, neka vam svaki dan u vašem braku bude srećan i ispunjen. Želim vam da zajedno proslavimo još puno godišnjica, neka vam sve u životu bude išlo od ruke. Najdražim mojim prijateljima želim srećnu godišnjicu braka!
 •  Prijatelji moji, vaš brak je dostigao vrhunac uspeha, vaša ljubav je pokazala da je otporna na vreme, vaša ljubav je jača od svega i vaš je najveći argument. Želim vam da uvek negujete i poštujete vašu ljubav kao sada, jer bez ljubavi ništa ne bi bilo isto. Ljubav je srž vaših života, ljubav je ogledalo vaših srca, ljubav je reč koja najbolje opisuje vaš brak. Želim vam divnu i bezbrižnu svakodnevnicu, neka vam je srećna godišnjica braka!
 •  Osetite nežni ritam vaše ljubavi, prepustite se talasima nežnosti, neka vas oni odvedu do najsvetlijih i najčistijih dubina ljubavne romanse. Predivno je gledati vas kako se volite i kako se međusobno poštujete, vaš odnos je zaista korektan u svakom pogledu i pravi je primer uspešne ljubavne veze. Iskreno vam želim lepu zajedničku budućnost, neka vas u životu prati samo radost i sreća. Najdražim mojim prijateljima želim srećnu godišnjicu braka!

Čestitke za godišnjicu braka prijateljima

 •  Kao vaš iskreni prijatelj želim da vam se zahvalim na vremenu koje provodimo zajedno, zadovoljstvo je biti kraj osoba koje se vole i koje uživaju u čarima ljubavi. U vašim očima se vidi koliko je ljubav važna za vas, vaša srca lupaju u ritmu vaših nežnih pogleda. Neka svaki vaš zajednički trenutak bude divan i nezaboravan i neka vaš brak bude ponos vaše ljubavi. Dragi moji prijatelji, neka vam je srećna godišnjica braka!

Čestitke za godišnjicu braka sestri

 •  Mila moja sejo, ti si najnežnije stvorenje koje sam upoznao u životu, ti si poput pahuljice snega koja tiho leprša u vazduhu. Drago mi je što si pronašla ljubav svog života i što ta romasna traje već dugi niz godina. Tvoja sreća je meni jako važna, jer ti si moja sestra i moja je dužnost da ti uvek pomognem i pružim podršku. Najlepša moja, neka ti ovaj dan bude srećan, želim ti da na najlepši mogući način proslaviš jubilej vašeg braka. Neka ti je srećna godišnjica braka!
 •  Raduje se svakom danu koji dolazi do tebe, budi uz svoju voljenu osobu i neka vas vetrovi ljubavi nose ka hramu uživanja i zadovoljstva. Dovoljno je da se zagrlite i ceo svet je vaš, neka poljupci pljušte i neka svi znaju za vas i vašu sreću u braku. Ovakva ljubav se ne viđa često, vaš brak je uzbudljiva i neponovljiva ljubavna priča. Mila moja sestro, želim ti da u životu dobiješ sve što poželiš, uvek se uzdaj u ljubav i neka ti ona bude podstrek u svakoj prilici. Neka ti je srećna godišnjica braka!
 •  Ti si moja princeza, ti si lepotica koja nežno korača po zvezdanom prahu, ti si moja sestra i za tebe bih učinio sve. Svaka tvoja suza me boli i zbog toga nikada neću dozvoliti da budeš tužna. Izuzetno mi je drago što si kraj osobe koju voliš i koja bi za tebe dala i svoj život. Vaš brak je nešto najlepše što sam doživeo u životu, vaš brak je savršen i ne postoji reč koja bi opisala takvo savršenstvo. Želim ti još puno srećnih i uspešnih zajedničkih godina, neka ti je srećna godišnjica braka!

Čestitke za godišnjicu braka bratu

 •  Mili moj brate, ti si oduvek bio moje sve, sa tobom delim ovaj život i sve ono što dolazi sa njim. Kada sam vas prvi put video zajedno odmah sam znao da ste vi osuđeni na ljubav i dugu romantičnu vezu. Još tada je blještao sjaj u vašim očima i taj sjaj je ostao nepromenjen sve do danas. Neka ti ova godišnjica braka donese puno sreće i napretka, od sveg srca ti čestitam!
 •  Kada smo sami i usamljeni osećamo se slabo i svaka sitnica nas može raniti i ugroziti naša osećanja. Zbog toga je neophodno da u životu imamo svog partnera koji će biti naš oslonac u svemu. Vaš brak je vaša životna snaga i sebično ga čuvajte od svih. Želim vam da zajedno izgradite svetlu i uspešnu budućnost na temeljima ljubavi, neka ti je srećna godišnjica braka!
 •  Želim ti da uvek veruješ u ljubav i njenu moć, ona će ti podariti sreću i bezbrižan život. Volite se i uživajte u vašem braku, osetite kako vam on pruža nezaboravna uzbuđenja. Dragi moj brate, želim vam život pun radosti i veselja, neka ti je srećna godišnjica braka!

Čestitke za godišnjicu braka – kratke

 • Čuvajte vašu ljubav i ne dozvolite da iko stane na put ka vašoj sreći. Budite uvek zajedno i volite se, pustite ljubav da učini svoje. Dragi moji, neka vam je srećna godišnjica braka!
 •  Uživajte u svakom novom danu koji provedete zajedno, neka vaše zajedničko vreme bude ispunjeno samo lepim stvarima. Neka vam je srećna godišnjica braka!
 •  Zaboravite na sve brige i probleme, ostavite ih po strani i mislite samo o ljubavi i sreći. Neka vam se život pretvori u uzbudljivu ljubavnu avanturu, želim vam srećnu godišnjicu braka!

Čestitke za godišnjicu braka – kratke

 •  Mili moji, ljubav pokreće sreću u svima, volite se i neka ceo svet oko vas peva i raduje se. Neka vam je srećna godišnjica braka!
 •  Sve je lako kada se ljudi vole i kada sve u životu dele. Budite bez brige, vaš brak se u potpunosti slaže sa tim, neka se svaka vaša stopa pozlati i neka vam život bude sladak i lep. Dragi moji, neka vam je srećna godišnjica braka!

Takodje mozete procitati neke slicne cestitke:

 

 

 

No Responses

Leave a Reply