Romantična pisma za dečka

Ljubav je zaista najlepše osećanje koje se može dogoditi u čovekovom životu, čovekovu sreću, čovek bez ljubavi je prazan čovek. Veoma je važno imati kraj sebe voljenu osobu koja vam veoma znači i koja sa vama provodi vreme. Ukrasite vaš odnos sa voljenom osobom, unesite malo romantike u vašu svakodnevnicu.  Na taj način ćete pokazati koliko vam znači vaša voljena osoba i koliko je ona zaista bliska vašem srcu. Ukoliko želite da vašem dečku napišete romantično pismo možete iskoristiti neko od navedenih pisama:

Romantična pisma za dečka

  • Mili moj,

Dugo vremena razmišljam o tebi, svakog trena si ti u mojim mislima i došla sam do zaključka da bez tebe ne mogu da živim. Za moju sreću si samo potreban ti, ti si moj svet i ništa osim tebe me ne zanima. Ti si taj koji mi daje snage da se borim sa svim problemima koji dolaze ka meni, ti si jedina svetla tačka u mome životu. Želela bih da sa tobom provedem svo vreme ovoga sveta, žudim za tvojom pozitivnom energijom koja me uvek preporodi. Ti si kralj poljupca, princ zagrljaja, ti si moj slatki dečko i uvek ćeš biti zarobljen u mom srcu. Budi miran i spokojan, u mom srcu je tvoje mesto, uvek ću se truditi da ti pružim sve što god poželiš. Tebi poklanjam ljubav, tebi poklanjam sve nežne reči, tebi poklanjam sve što je moje. Svom svojom snagom ti želim reći da si ti samo moj.

  • Dragi moj,

Kada zvezde na nebu bude sijale i kada mesec žuti bude veseo, jedan će poljubac doleteti pravo do tvojih usana. Budi siguran da ti taj poljubac šaljem ja, neka te taj poljubac obori snogu i neka bude dokaz naše beskrajne ljubavi. Želim da te milujem poljupcima i da te nežno šapućem dodirima, želim da ti na dlanu predam svoje srce, želim da potpuno budem tvoja. Kada nisi kraj mene, moje srce hoće da izađe iz grudi, ti si moj nemir, moja nepresušiva strast, budi uvek kraj mene i pruži mi sreću. Mi smo stvoreni da budemo zajedno, naša srca čine savršenu celinu, kada se naše usne spoje čitav svet se ruši. Naša ljubav je postala simbol naših života, bez nje mi ne postojimo, naša bića postaju bezvredna. Želim da naš odnos bude uvek na zavidnom nivou, želim da naša ljubav cveta i da neumorno raduje naša srca. Lepoto moja, želim da večno budem tvoja devojka i da sa tobom delim sve.

  • Najmiliji moj,

Moje srce oduvek zna za samo jednu osobu, ta osoba si ti i znaj da ću te uvek voleti. Mojoj duši je oduvek bliska samo jedna osoba, ta osoba si ti i znaj da ću te uvek poštovati i ceniti. Ti si moja ljubav, ti si moj dečko i sa tobom sve je lepo i predivno. Svaka tvoja reč me miluje, svaki tvoj dodir je pravo zadovoljstvo. Tvoj šarm je nestvaran, samo jednim pogledom možeš da zaseniš sve. Jednostavno, ti si rođen da budeš moja ljubav, a ja sam rođena da budem kraj tebe i da sa tobom dodirnem sreću. Uvek ću se truditi da ti pomognem u svemu i da ti pružim podršku. Ne brini, kada smo zajedno sreća nam je zagarntovana, na nama je samo da se prepustimo njoj i da uživamo. Htela sam da ti kažem da si ti najbolji čovek koga sam upoznala i veoma mi je drago što si kraj mene. Nikada neću dozvoliti da izgubim tebe, svom snagom ću se boriti da naša ljubav uspe. Nikada nemoj da zaboraviš da te volim više od svega.

Romantična pisma za dečka

  • Dragi moj,

Uživaj u trenucima koji su pred tobom, život je divan i treba ga iskoristiti na najbolji mogući način. Znaj da biću tu da ti ulepšam svaki dan, biću tu da ti pružim ljubav i da te učinim srećnim. Nikada neću dozvoliti da tuga pokuca na tvoja vrata, moje srce je tu da te odbrani od svih problema i briga. Naša ljubav je tu da ti pruži utehu i da te podigne sa dna. Kada sam te upoznala znala sam da si ti najplemenitija i najnežnija osoba koju sam ikada srela i u istom trenutku sam poželela da uvek budeš moj. Želim da znaš da sam potpuno tvoja, sve svoje dajem tebi, dajem ti svu nežnost i toplinu mog srca. Moja jedina želja je da sa tobom provedem čitav život, vreme provedeno sa tobom za mene je pravo uživanje. Budi uvek tu kraj mene i pokloni mi novi život, pun ljubavi i romantičnih trenutaka. Dovoljno je samo da budemo zajedno i sve ostalo će biti savršeno.

  •  Mili moj,

Želim ti reći da tebe ljubomorno čuvam za sebe, nikome neću dozvoliti da uzme moju sreću i moju najveću ljubav. Ti si najdragoceniji u mom životu, ti si jedina osoba koju volim čitavim srcem, ti si moj mali princ koga čuvam za svoje kraljevstvo. Presrećna sam što sam tvoja devojka i što sa tobom provodim lepe i romantične trenutke, pravo je zadovoljstvo deliti život sa osobom kao što si ti. Hoću da sa tobom provedem svoju budućnost i da sa tobom izgradim porodicu koja će nam podariti radost i blagostanje. Ti si sve što imam, dajem sve svoje  za nežne dodire tvoje, dajem svoje srce da budeš kraj mene i da zajedno uživamo u lepotama života. Ti si lepota mog života, ti si moj najlepši san, želim da sa tobom upoznam sve lepe strane ljubavi. Tvoja sam mala devojčica koja te voli sve do neba i koja živi samo za tebe. Volim te!

pisma za dečka

Romantična pisma za devojku

  •  Mila moja,

Ti si moja mala princeza koju beskrajno volim, za tebe bih prevrnuo čitavu planetu, ne postoji stvar koja je nedostižna i nemoguća kada si ti u pitanju. Za tebe bih dao svoj život, život mi nije potreban kada ti nisi kraj mene, ti si izvor mog života, ti si moj maleni cvet koji me svojim nežnim bojama veseli iz dana u dan. Ti si biser mog života, moja najveća dragocenost, ti si moja zlatna devojka. Želim da te ljubim sve do svitanja, želim da sa tobom ispraćujem burne noći i dočekujem nemirne zore. Mala moja, ti si najlepša i najbolja devojka koja postoji, neopisivo sam srećan što si moja i sa ponosom mogu da kažem da imam najbolju i najlepšu devojku na svetu. Sa tobom želim da sanjam najlepše sne, sa tobom želim da upoznam radost i sreću. Neka naša budućnost bude ispisana zlatnim slovima, volim te dušo moja!

  • Draga moja,

Uvek se rado setim dana kada sam te prvi put poljubio, taj dan će zauvek ostati u mom sećanju. Tog dana upoznao sam ljubav svog života, upoznao sam nežnu bosonogu devojčicu koju sam ljubio pod jednim malim drvetom. Tog dana si kao i ja pobegla od svojih snova, verovali smo da poljupcima možemo da rešimo sve i da zauvek uništimo patnju i bol. Drago mi je što mogu da ti kažem da smo tog dana bili u pravu, zaista je ljubav lek za sve brige i probleme. Ljubav je ta koja nam pruža šansu za novi početak, pred nama su brojni lepi i srećni dani. Lepotice moja, hvala ti što si nečujno ušla u moj svet i promenila ga nabolje, ti si mi pokazala put ka sreći, ti si dokaz da je ljubav nešto najbolje za svakoga čoveka. Nikada neću dozvoliti da budeš usamljena, uvek ću biti kraj tebe da ti pružim pažnju i ljubav. U svakom trenutku ću biti kraj tebe da ti kažem da te volim najviše na svetu.

  • Lepoto moja,

Priznajem da sam ostao bez daha kada sam te prvi put ugledao, to samo svedoči o tvojoj lepoti koja se ne može opisati rečima. Tvoje lice je poput rumene jabuke, tvoje oči su kao dve zvezdice koje sjaje na nebu, tvoje usne svojom vrelinom bude nemir u mom telu. Želim te svim srcem, želim da sa tobom osetim strast i doživim romantične i nezaboravne trenutke. Ne mogu opisati koliko je moja želja za tobom jaka, ti si vazduh koji dišem, ti si svetlost koju vidim, jednostavno, ti si moj život. Budi tu kraj mene, voli me i svaki tvoj poljubac ću pozlatiti. U mom srcu ima mesta samo za tebe, sve ostalo je suvišno. Moje srce poznaje samo ritam tvog srca i beskrajno želim da se naša srca zauvek spoje i da zajedno kucaju u ljubavnom ritmu strasti. Želim da se budim kraj tebe i da svaki novi dan započenem tvojim imenom. Dođi mi što pre, nežne zagrljaje čuvam samo za tebe

ljubavna pisma za devojku

  •  Ljubavi moja,

Bez tebe ovaj svet nema nikakvog smisla, kada se ti pojaviš sve dobije boju, moj mračni svet odjednom iščezne i umesto njega stvori se novi svet pun optimizma i entuziazma. U tvojim rukama je magija, u tvojim očima čarolija, samo jednim pogledom osvajaš moje srce, dovoljan je samo jedan tvoj dodir i spreman sam da ispunim sve tvoje želje i snove. Tebi ne mogu da odolim, ti si tako slatka i draga, kada te ugledam istopim se od miline. Od tvojih koraka drhti tlo, tvoja reč je za mene od izuzetnog značaja, ti si za mene boginja kojoj se pokorno klanjam. Veoma mi je drago što je tako, jer ti si moja ljubav i osim tebe mi ništa nije važno. Kada imam tebe znam da sam srećan i da sam uspeo u svom životu. Jedina moja, tvoj princ će uvek biti tu da te štiti i da ti na dlanu donosi ljubav. Šaljem ti neodoljive poljupce koji će nežno zagolicati tvoje srce.

  •  Draga moja,

Neka tvoje srce bude bez briga, tu sam da ti pomognem u svemu i da sa tobom podelim i dobro i zlo. Ti si moja devojka i moja je dužnost da budem kraj tebe i da budem tvoj oslonac u svemu. Ljubavi moja, ti si najlepše stvorenje koje sam sreo u životu, ti si kraljica lepote koja me je zauvek odvela u svoje kraljevstvo. Ti si tako dobra i plemenita, ceo svet bi mogao da pozavidi tvojoj velikodušnosti. U tvom srcu sam pronašao svoju sreću, želim da ti poklonim sebe i da budem tvoj verni sluga. Svaka tvoja želja za mene je zapovest, svaka tvoja misao za mene je poziv da istu pretvorim u realnost. Učiniću sve što je u mojoj moći da zauvek osvojim tvoje srce, iskreno te želim svim srcem. Ti si moja devojka i želim da sa tobom doživim lepu i bezbrižnu budućnost punu ljubavi i romantike. Sada su reči zaista suvišne, srce će ti reći sve…

Stihovi za dečka

1)

Moj mili, medeni moj,

Tebi poklanjam život svoj,

Želim da ti na dlanu svoj srce predam,

Našu ljubav nikome ne dam.

2)

Ti si moj najlepši san,

Ti ulepšaš svaki moj dan,

Ti si moja ljubav najveća,

Kraj tebe sam saznala šta je to sreća.

Stihovi za dečka

3)

Lepoto moja, radosti moja,

Znaj da ću uvek biti tvoja,

Uvek ću te voleti i ljubiti,

Uvek ću tvoja princeza biti.

4)

Bez tebe moj život ne postoji,

Još uvek mi fale zagrljaji tvoji,

Veži me za sebe poljupcima,

Pokažimo našu ljubav svima.

5)

Mili moj, srce moje,

Sve moje neka bude tvoje,

Svim srcem samo tebe želim,

Želim da sa tobom sreću podelim.

Stihovi za devojku

1)

Draga moja, moj nežni cvete,

Vreme prolazi, a godine lete,

Ljubav prema tebi ne prestaje,

Moje srce se nikada ne predaje.

2)

Lepotice moja, princezo mila,

Ti si me izvukla iz dubina sivila,

Ti si mi podarila sreću i radost,

Želim da sa tobom provedem svoju mladost.

3)

Voljena moja, moja golubice,

Želim da ljubim tvoje nežno lice,

Želim da ljubim tvoje usne vrele,

Tvoje usne, kao višnje zrele.

4)

Tvoje usne na moje stavi,

Prepusti se ljubavi i sve zaboravi,

Oseti miris vrele letnje noći,

Oseti jačinu ljubavne moći.

 

Na pravom smo putu, ljubav nas vodi,

Pred nama je život, uživajmo u slobodi,

Neka ljubav bude između nas,

Neka ljubav bude naš spas.

5)

Ti si moja slatka devojčica,

Ne postoji ništa lepše od tvog lica,

Želim da milujem tvoje ruke,

Želim da ponovo osetim te slatke muke.

stihovi za devojku

 

Takođe možete pročitati:

No Responses

Leave a Reply