Najlepše ljubavne poruke za pomirenje

Najlepše ljubavne poruke za pomirenje

U ljubavi sve treba da bude savršeno i idealno, ljubav ne dozvoljava prljave i nepouzdane stvari, ljubav je osećanje u kojem emocije moraju biti kristalno čiste i jasne. Odnos izmedju dvoje ljudi koji se vole treba da bude primeran i izmedju njih sve treba da bude transparentno. Čovek nije mašina, čovek je živo biće i često u životu on pravi različite greške. Svaka greška se može zanemariti i zaboraviti ako i samo ako čovek uoči i prizna svoju grešku i iskreno se pokaje zbog nje. Ukoliko ste posvadjali sa vašom voljenom osobom i uradili nešto što niste hteli, nemojte da budete gordi i oholi, priznajte svoju grešku i zamolite za oproštaj i pomirenje. Ukoliko želite da vašoj voljenoj osobi napišete ljubavnu poruku za pomirenje možete iskoristiti neku od navedenih poruka:

Najbolje ljubavne poruke za pomirenje

1) Ljubavi moja jedina, nemoj da se ljutiš, priznajem da sam pogrešio. U tom trenutku sam izgubio kontrolu nad sobom i sve u meni je bilo vrelo poput užarene zvezde. Nisam mogao da se obuzdam i napravio sam veliku grešku. Shvatio sam da je ta moja nepromišljenost nanela tebi puno bili i veoma mi je krivo zbog toga. Kada nisam kraj tebe moje srce pati i izgleda poput uvelog cveta i zbog toga te molim za oproštaj. Volim te najviše na svetu i molim te da mi oprostiš.

2) Veoma sam tužan zbog ove naše svadje i to što se dogodilo izmedju nas danima mi ne da mira. Ne mogu da izbacim iz glave te ružne scene i svake noći one me u snu proganjaju. Ne mogu da živim a da ne gledam tvoje lepe plave oči, ne mogu da živim a da ne ljubim tvoje vrele i slatke usne. Ko sam ja bez tebe? Bez tebe sam ogromna praznina koja ne služi ničemu i koja je svima apsolutno beznačajna. Mila moja, u ime naše ljubavi te molim da pokušaš da zaboraviš na sve i pružiš mi još jednu šansu, obećavam ti da ću se iskupiti za sve. Jedino što želim jeste da se pomirimo, molim te oprosti mi.

3) Draga moja, moje srce se cepa kada te gledam kako plačeš i kako liješ gorke suze niz tvoje lice andjela. Svaka tvoja suza me boli i obećavam ti da ću svaku tvoju suzu pretvoriti u zlato. Molim te oprosti mi, bio sam previše grub i nisam ni o čemu razmišljao. Ne smemo da dozvolimo da ta bezazlena svadja razruši moćne temelje naše ljubavi, moramo da branimo našu ljubav, moramo da branimo nas. Najviše na svetu bih voleo da se pomirim sa tobom i želim da ti se duboko izvinim. Molim te oprosti mi.

4) Ljubavi moja, ne želim da naša ljubav preraste u mržnju, to je nešto najgore što se može desiti. Želim da naša ljubav prevazidje sve ovo i verujem da je ona dovoljno jaka da se izbori sa svim problemima. Ono što je trenutno stalo na put našoj ljubavi predstavlja veoma malu prepreku za nas i našu ljubav i ukoliko budemo složni, razumni i jaki, možemo da srušimo tu prepreku. Pogledajmo na naše probleme iz realnog ugla i pokušajmo da našu ljubav vratimo na pravi put. Želim da znaš da se kajem za sve što sam rekao i uradio i veoma mi je žao zbog svega. Takodje želim da ti se izvinim i da te svim srcem zamolim za oproštaj.

5) Najdraža moja, život nije uvek savršen i ponekada se dogode neke stvari koje su nepoželjne i nepotrebno. Svadja koja je pokvarila naše odnose je zaista nepotrebna i bezazlena i na nju se veoma lako može zaboraviti. Spreman sam da uradim sve što ti kažeš kako bih se iskupio za sve što sam učinio. Molim te, izvini, pogrešio sam i obećavam ti da se to nikada više neće ponoviti.

6) Kada bi se pomirio sa tobom bilo bi mi mnogo lakše i oslobodio bi se jednog velikog tereta. Kada pomislim na nesporazum koji se dogodio nama, moje srce obuzme tuga i moje misli odlutaju negde daleko. Imam ogromnu želju da ti se izvinim i ukoliko to ne uradim eksplodiraće moje biće. Kajem se zbog svega i svestan sam koliko sam pogrešio. Mila moja, imam samo jednu želju, želim da se pomirim sa tobom, molim te oprosti mi!

7) Zaplačem svakog puta kada se setim trenutka kada smo se posvadjali i od tog trenutka izmedju nas je visoki zid koji nas trenutno razdvaja. Želim da svom svojom snagom srušim taj zid i vratim stari sjaj našoj ljubavi, želim da ti se izvinim i da ti nadoknadim za svu patnju i bol. Sve što je bilo deo je naše prošlosti i tako treba da ostane, pred nama je svetla budućnost, provedimo je u miru i ljubavi. Dušo moja jedina i mila, izvini za sve, molim te oprosti mi.

8) Draga moja, bio bih najsrećniji čovek na svetu kada bih mogao da vratim vreme unazad i promenim neke stvari. Ali, pošto je to nemoguće, jedino što mogu da uradim jeste da ti se iskreno i duboko izvinim za sve stvari koje sam pogrešio. Moji postupci su bili veoma loši i ništa od toga se nije trebalo dogoditi. Želim da budemo zajedno, želim da naša ljubav ponovo procveta, ne mogu i neću da živim sa tobom u svadji. Želim da te imam kraj sebe i želim da sve bude kao i pre. Volim te puno, molim te oprosti mi.

9) Naša ljubav je oduvek bila kristalno čista i medju nama nikada nisu postojali mračni nagoni i neke loše vibracije. Ali, život ponekada natera čoveka na grešku i u tim prilikama se najčešće dogadjaju razne svadje i nesuglasice. Nemoja da budeš ljuta i kivna na mene, veruj mi da nisam imao namera da te povredim. Nikada ne bih dozvolio da moja mila duša pati, moje srce može da prepukne kada oseti da ti patiš. Pokaži svoje veliko i nesebično srce, pokušaj da zaboraviš sve što se dogodilo. Duboko ti se izvinjavam i molim te za oproštaj i pomirenje.

10) Jedina moja, ljubav sa tobom donela mi je puno lepih i nezaboravnih trenutaka u životu, ljubav sa tobom naučila me je da uživam u slatkoći nežnih dodira i emocija. Ne mogu da dozvolim sebi da budem tako daleko od tebe, ti i ja smo stvoreni da budemo zajedni, ti i ja smo dva suprotna pola koja se privlače. Zbog toga te moram zamoliti za oproštaj, želim da se naša srca ponovo spoje i da poljupci našu srećnu sudbinu kroje. Voleo bih da u svemu tome izabereš našu ljubav, voleo bih da mi oprostiš. Molim te, izvini.

Ljubavne poruke za pomirenje sa devojkom

1) Lepa moja i mila ljubavi, ne mogu da te pogledam uoči ukoliko ti se ovog časa ne izvinim i zamolim te za oproštaj. Mnogo sam pogrešio i vrlo je teško da se sve to zanemari, ali valjda postoji način da se ova neprijatna situacija prevazidje. Želim da se u potpunosti prepustim tebi i želim da postanem figura koja se nalazi u tvojim rukama, spreman sam da se odreknem svega kako bih dobio tvoj oproštaj. Veoma mi značiš i volim te više od svega, molim te oprosti mi.

2) Ne znam kako i na koji način sam dopustio sebi da se sve ovo desi. Jednostavno, neka sila me je naterala i bila je jača od mene. Odmah sam shvatio da sam pogrešio i da je sve trebalo biti drugačije. Ali, po tom pitanju ne mogu ništa da uradim i ne mogu ništa da izmenim. Jedino što mogu da uradim jeste da te putem ljubavi i nežnih poljupca zamolim za oproštaj. Želim da ti se izvinim i želim da te čvrsto zagrlim, srećo moja jedina. Verujem u našu ljubav i osećam da će ona pobediti sve svoje protivnike. Molim te, oprosti mi.

3) Mila moja, dobro poznajem tvoje srce i isto tako dobro znam da ono nije od kamena. Ti si veoma osećajna i nežna žena i znam da ne umeš da mrziš. Te tvoje osobine vredne su svakog poštovanja i veoma sam srećan što je ljubav mog života tako dobra i plemenita. Želim da te zamolim za oproštaj, u krajičku tvog srca sam pronašao sklonište i želim da tu zauvek ostanem. Ti si neophodna za moj život, ti mi tečeš niz vene, ti si moje drugo ime. Molim te, usliši moje molitve i oprosti mi.

Ljubavne poruke za pomirenje sa devojkom

4) Bez tebe sam tužan i očajan, bez tvog društva sam usamljen i ne znam šta ću sa sobom. Stalno mislim o tebi i ti si sastavni deo mojih misli i mojih snova, svaki uzdah prepun je tebe, svaka reč nosi tvoj znak. Ne mogu da izbijem iz glave ružne sitnice koje su pokvarile naš odnos, ne mogu da zaboravim i gorim od želje da ti se najdublje izvinim. Želim da što pre nastavimo tamo gde smo stali i  želim da se pomirim sa tobom. Neka ljubav izgladi sve naše nesuglasice i neka uzburkani okean naše ljubavne romanse preplavi svet svadje i nemira. Izvini moja mila dušo, molim te oprosti mi.

5) Najdraža moja, veoma se loše osećam od trenutka kada smo se posvadjali i kada smo se medjusobno udaljili. Život bez tebe nije i nikada neće biti isti, ti si ta koja moji svet čini posebnim, ti si sve što mi je potrebno za miran i srećan život. Iskreno se nadam da postoji šansa da mi oprostiš za sve, znam da je veoma teško, ali ću pokušati da nežno zagolicam tvoje srce i poljubim tvoje glatke i bele ručice. Molim te, učini pravu stvar za našu ljubav, imaš moju reč da ću prema tebi uvek biti veoma dobar. Molim te, oprosti mi!

6) Srce moje drago, sećam se svih lepih dana koje smo proveli zajedno i kada razmišljam o tim uspomenama obuzmu me veoma lepi osećaji. Ogromna je šteta što smo našu divnu ljubavnu priču pokvarili ovom suludom svadjom, ali sve to može da se ispravi i koriguje. Želim da ti dokažem koliko te puno volim, želim da te zadržim za sebe i povratim tvoje poverenje. Potrebno je samo malo razumevanja i dobre volje, sve ostalo može prepustiti ljubavi i njenim moćima. Moje srce će uvek lupati u ritmu tvog imena, volim te i uvek ću te voleti. Molim te, oprosti mi, želim da se pomirimo.

7) Andjele moj, ni u ludilu nisam smeo da dozvolim da tvoje krhko srce pati zbog mojih oštrih i skaradnih reči. Moje reči u tim trenucima otišle su u sasvim pogrešnom pravcu i sve što sam rekao bilo je glupo i nije imalo nikakvog smisla. Želim da sve te reči vratim nazad i želim da ih zauvek uništim. Jedini način za to je da te stasno poljubim i pokažem ti kako poljupcima umem da govorim najsladje i najromantičnije reči. Obožavam te i kraj tebe vidim svoju sreću i svoju budućnost i zbog toga te molim da mi oprostiš.

8) Ti si moja mala devojčica, lepa i čedna, koja je lakim koracima ušla u moje srce i osvojila ga samo jednim pogledom. Moja ljubav prema tebi se ne može izmeriti, ona nema svojig granica i može da predje preko svega. Žao mi je što sam bio nepažljiv i nemaran, žao mi je što sam te razočarao i na neki način povredio. Daću sve od sebe da izbrišem svaku pomisao na naše nesuglasice, na dlanu ti donosim svoje srce i jedino što želim jeste da ono zauvek ostane u tvom vlasništvu. Izvini ljubavi moja i molim te oprosti mi.

9) Draga moja, moj slatki šećeru, svaka tvoja reč me oduševljava poput najlepšeg ljubavnog stiha koji miluje moja čula i osećanja. Ti si moja golubica i naše ljubavno gnezdo pravo je utočište za najlepše ljubavne emocije. Sa tobom želim da okusim magiju ljubavi, u tebi je skriveno nešto neodoljivo, nešto neverovatno i posebno. Osećam se slomljeno zbog onoga što se dogodilo izmedju nas, mislim da je sve to samo plod neusaglašenih misli i reči. Ne želim da naš odnos ostane na tome, želim da se pomirimo i da zabeležimo još jednu pobedu ljubavi. U ime našeg pomirenja šaljem ti milion uzavrelih poljubaca, molim te oprosti mi.

One Response

  1. Nevena April 24, 2021 Reply

Leave a Reply