Cestitke za rodjenje unuka i unuke

Rođenje deteta je svakako jedan od najlepših trenutaka u životu svakog čoveka. Sam čin rođenja je poput nekog čuda pomoću koga se stvara novi život, neki novi svet koji čini budućnost. Deca su najlepša i najnežnija stvorenja ovoga sveta, deca su tu da nas vesele i raduju, deca su tu da uče od nas i zato im treba pružiti sve što je potrebno. Ukoliko želite da vašim dragim osobama napišete čestitku za rođenje unuka možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

Čestitke za rodjenje unuka

 •  Dragi moji, ovaj dan zaista veoma dugo čekate i danas ste došli do saznanja da se strpljenje isplati i da je važno verovati u svoju sreću. Danas je u vašim životima na krilima anđela sleteo jedan mali princ koji će vas svojim okicama nežno gledati i voleti. Rodio se vaš unuku, budite srećni i ponosni, budite zadovoljni što ste postali deka i baka. Vaš život će se od danas promeniti iz korena, posvetitie svo vaše vreme vašem unuku i znajte da će vam on sve to vremenom pozlatiti. Volite ga svim srcem i neka on voli vas, želim vam da zajedno uživate i da vaši zajednički dani budu savršeni. Od srca vam čestitam rođenje unuka.
 •  U životu je veoma važno imati nekoga ko će brinuti za vas i ko će vas iskreno voleti i poštovati. Kada ostarite i kada vam se čitav svet čini strašnim, treba vam neko ko će vas utešiti i ko će vam u svakom trenutku pružiti pomoć. Ta osoba će u budućnosti biti vaš unuk, on će vas iskreno voleti i uvek će za vas pronaći par toplih i nežnih reči. Vaš unuk će vas uvek voleti i braniti od svega. Ovog prelepog dana rodio se on, rodio se vaš anđeo čuvar, vaša ljubav najveća. Želim vam da u veselju proslavite ovaj dan, neka čitav svet sazna da se rodio vaš voljeni unuk, vaš naslednik. Budite mi uvek bez brige i radujte se, čestitam vam rođenje unuka.
 •  Najmiliji moji, drago mi je što je danas sreća sletela u vaš dom, puno mi je srce kada pomislim da se rodio vaš unuk i da ste postali deka i baka. Zaista, velika je čast imati unuka i sa sigurnošću mogu da kažem da ćete biti najsrećniji deka i baka na svetu. Pružite vašem unuku sve što je u vašoj moći, podarite mu toplinu i pokažite mu koliko je veliko vaše srce i koliko topline ima u njemu. Neka svakoga trenutka bude srećan što je kraj vas i što sa vama deli svoj život. Učinite da on bude najsrećniji dečak na svetu i neka osmeh ne silazi sa njegovog lica. Tada će on biti vaš zaštitni znak, vaš ponos i vaša sreća. Volite se i neka vam život podari mir, sreću i radost. Iskreno vam čestitam na rođenju unuka.
 • Kada na svet dođe malo dete tada sve blista i zvone sva zvona, ceo svet se raduje i svi pevaju pesmu ljubavi. Veličanstven je događaj rođenje unuka i dolazak jednog novog života koji treba da se izgradi na temeljima ljubavi. Danas vam je Bog podario najveći i najlepši poklon koji možete da dobijete, podario vam je unuka i neka vam je srećno i berićetno. Kada budete videli svog unuka i kada vas on pogleda svojim prelepim okicama, znajte da je on nešto najvrednije što imate, nešto što je deo vas i vašeg života. Želim da u sreći i veselju provodite vreme sa vašim unukom, neka vaše druženje bude čarobno. Dragi moji, čestitam vam na rođenju unuka.

Čestitke za rodjenje unuka

 •  Mili moji, želim vam reći da je ovaj dan najsrećniji dan koji ste ikada doživeli, ovaj dan vam govori da je vaš život bogatiji za jednog malog dečaka koji će radovati vaša srca. Dobili ste unuka, dobili ste zdravog i lepog dečaka, junačinu koja će biti vaš dika i vaš ponos. Proslavite ovaj dan onako kako treba, neka svi čuju vaše veselje, neka svi znaju koliko je vama važan vaš unuk. Znam da ste kao osobe veoma dobri i da ćete biti savršeni kao deka i baka, želim da se uvek volite i da među vama vlada ljubav. Čestitam vam na rođenju unuka.
 •  Znam da ste oduvek maštali da držite vašeg unuka u rukama i da ga nežno milujete i tepate mu. To je bio vaš najveći san, to je bila vaša najveća želja. Došao je dan u kome su se sve vaši snovi ostvarili i sve vaše želje ispunile, rodio se vaš dragi unuk, dekina i bakina ljubav. Sada je vaše dete postalo roditelj i budite ponosni što ste uspeli da produžite svoju lozu i što ste uspeli da razgranate vašu porodicu. Želim vam da zajedno sa unukom osetiti šta to znači biti srećan i zadovoljan u svakom pogledu, neka vam u životu sve ide od ruke. Dragi moji, čestitam vam na rođenju unuka.
 • Najdraži moji, koliko god da vam je teško i koliko god vam život nanosi bol, morate biti srećni i nasmejani, život vam je podario razlog za sreću, podario vam je unuka, vašu radost jedinu. On će uvek biti tu kraj vas da vas razveseli i da vam snage za život, njegovo sićušno i čisto srce će vas voleti više od svih. On će vas gledati očima deteta, on će vas voleti srcem dečaka, sve njegove emocije će biti iskrene i bezuslovne. Volite i vi njega i učinite da njegov život bude lep i bezbrižan. Čestitam vam na rođenju unuka.
 •  Dragi moji, ovaj dan je veoma važan za vas, danas ste postali baka i deka, danas se rodio jedan mali prelepi dečak, princ vašeg života. Neka vaša srca budu uvek otvorena za njega, on je vaša krv i vi ste osobe koje su mu najbliže. Trudite se da mu uvek pružite ljubav i pažnju, dovoljno je samo da se međusobno volite i sve će biti kako treba. Neka vaš unuk od prvog trenutka zna da je on najvažnija ličnost u vašem životu, želim vam srećnu i lepu zajedničku budućnost. Neka ljubav beskrajno greje vas i vašeg unuka, želim vam sve najbolje. Čestitam vam na rođenju unuka.

Čestitke za rođenje unuka

 •  Deca su čovekovo najveće bogatstvo, deca su sreća i radost, deca pokreću svet i daju mu svetlu i magičnu notu. Ta činjenica treba da bude osnova svih života, svi treba da se raduju deci i da im poklanjaju svu moguću pažnju i ljubav. Želim da beskrajno volite vašeg unuka i da on kraj vas oseti sreću. Podarite mu detinjstvo o kome svaki dečak sanja, podarite mu sve što njegovo srce želi. Ne dozvolite da senka padne na vašeg unuka, brižno ga čuvajte od svega. Znajte da ste vi njegovi deka i baka i da ste vi ti koji bi trebali sve da uradite za vašeg unuka. Vaš unuk je vaš ponos, vaša čast i vaša privilegija, želim vam sve najlepše. Najdraži moji, čestitam vam na rođenju unuka.
 •  Mili moji, danas je vaša porodica veća za jednog novog člana, danas je na svet došao jedan mali dečak, bakina i dekina lepota. Vaš dom je sada bogatiji za jedan dečiji plač i jedan veliki dečiji osmeh, znajte da od toga ne postoji veće bogatstvo. Novi život predstavlja sreću, veselje i blagostanje, svaki dan sa vašim unukom će biti poseban i neponovljiv. On je tu da vam ulepša život i da ispuni vaše dane, on je tu da vam zagolica maštu i nači vas kako je lepo voleti. Neka vam vaš unuk kaže sve tajne detinjstva i neka vam pokaže kako je lepo biti dete. Znajte da će vas on uvek voleti bez obzira na sve i zbog toga želim da uvek prema njemu gajite nežna osećanja. Čestitam vam na rođenju unuka.

Čestitke za rodjenje unuke

 •  Dragi moji, na prvi pogled današnji dan je isti kao i svaki drugi, ali ta činjenica je definitvno pogrešna, današnji dan je poseban za sve nas, danas je rođena jedna mala devojčica, vaša unuka, dekina i bakina lepotica. Uzmite je u svoje naručje i pevajte joj najlepše i najnežnije pesme, neka vaša mala unukica zna da je veoma draga vašem srcu. Obeležite dolazak vaše unuke na pravi način, neka svuda oko vas bude pesma i veselja i neka svi zaigraju u čast vaše unuke. Želim vam da uživate u danima koje ćete provesti sa vašom unukom, neka vam svaki tren bude pun ljubavi i topline. Čestitam vam na rođenju unuke.
 •  Plač vaše mile unuke neka miluje vaša čula i neka to bude znak da vaš život nije više prazan, jedno malo stvorenje ga je učinilo ispunjenim. Ne postoji ništa lepše od toga, kada je kraj vas malo dete tada ste spokojni i mirni i znate da je vaša budućnost u sigurnim rukama. Vaša mala unuka zna sve taje koje život ima i u njenim ručicama se nalaze ključevi koji otvaraju sva vrata sreće i uspeha. Volite je i čuvajte je u svakom trenutku, ona je vaš život, vaše sve na svetu. Mili moji, od srca vam čestitam rođenje unuke.
 •  Prelep je osećaj imati kraj sebe jedno malo stvorenje koje se smeje i čiji osmeh govori više od hiljadu reči i svaki trenutak proveden sa njim je od neprocenjive vrednosti. Uživajte u svakom trenu provedenom sa vašom unukom, budite stalno kraj nje, neka ona zna da je volite i ona će svoj osmeh pokloniti vama. Nežno je poljubite i recite joj najslađe reči, zagrlite je i uzmite je u naručje, neka dobro zna da je tu sigurna i mirna. Želim da vaša unuka odraste u prelepu i pametnu devojku, želim vam sve najbolje i najlepše. Najdraži moji, čestitam vam na rođenju unuke.
 •  Dragi moji, sudbina vam je podarila jedan veliki razlog za radost, danas vas je na veoma vešt način pretvorila u ljude čija je sreća beskrajna. Sudbina vam je danas poklonila unuku, milo stvorenje koje nežno i nečujno došlo na ovaj svet i pretvorilo vaš život u bajku punu čarolije. Nemojte da krijete vašu sreću, neka osmeh blista svuda oko vas i neka vaše srce bude prepuno. Ovaj dan namenjen je sreći i uživanju i neka vaša draga unuka bude stalno u vašoj glavi i u vašim mislima. Želim da je iskreno volite i da ona iskreno voli vas, to je jedini način da budete srećni i da se vaš život pretvori u savršenstvo. Čestitam vam na rođenju unuke.

Čestitke za rodjenje unuke

 •  Kada pomislite da niste sami i da kraj sebe imate vašu unuku, neka vaše srce bude mirno i spokojno i neka uvek bude otvoreno za nju. Ona je tu da vam pruži utehu i da vam u svakom trenutku da snage i volje, ona je čarobnjak koji pretvara tugu u radost i plač u osemh. Ona je vaša unuka, vaša jedina ljubav, mala devojčica koja je duboko u vašem srcu. Dragi moji, čestitam vam na rođenju unuke!
 • Nikada nemojte da dozvolite sebi da vas život navede na patnju i očaj, neka u vašoj glavi uvek bude slika vaše unuke koja se smeje i koja vam svojim osmehom šalje poruku ljubavi i govori vam da u životu za sve postoji rešenje i da ništa nije vredno naših suza. Poslušajte sve što vam poručuje krhko i čisto srce vaše unuke, na trenutak budite u njenoj koži i osetite sve lepote življenja. Želim da zajedno sa vašom unukom doživite puno lepih i srećnih dana, neka vaš odnos bude savršen. Mili moji, čestitam vam na rođenju unuke.
 •  Najmiliji moji, želim da znate da je život poput jednog beskrajno dugog dana u kome je jedino važno biti srećan i zadovoljan. Danas je rođena vaša unuka, uzmite je u naručje i znajte da je sve što je potrebno za sreću i zadovoljstvo u vašim rukama. Pobrinite se da ona bude bezbrižna i da nikada ne sazna šta znači tuga, strah i bol. Neka zna da ste vi tu da brineto o njoj i da je ona vaš život. Dragi moji, čestitam vam na rođenju unuke.

Takođe možete pročitati:

Leave a Reply