Čestitke za rodjendan tati

Čestitke za rodjendan tati

Porodica je nešto što predstavlja sastavni deo svakog ljudskog života, porodica je nešto bez čega se ne može živeti, porodica je sve. Kada čovek živi sa ljudima koji ga vole i koji ga poštuju, on se oseća srećno i ispunjeno i sve u životu mu je beskrajno lepo. Odnos izmedju dece i roditelja je nešto veoma nežno i suptilno, odnos izmedju dece i roditelja predstavlja pravo savršenstvo. Dete treba da voli svog roditelja, roditelj treba da voli svoje dete, ljubav treba da caruje, ljubav je suština. Najbolji način da to uradite jeste da mu napišete toplu, veselu i razdraganu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da vašem dragom ocu napišete rodjendansku čestitku možete iskoristiti neku od navedenih:

Čestitke za rodjendan tati od sina

1) Mili moj tata, ti si za mene uvek bio osoba koja je savršena u svakom pogledu, ti si moj uzor, ti si moj ponos. Kao roditelj si svakog trenutka bio dobar i korektan prema meni, kraj tebe se uvek osećam srećno, kraj tebe sam uvek spokojan. Skromno je reći da te volim, jednostavno obožavam te, neka ti ovaj rodjendan bude pun prazničnih čarolija i neka sve oko tebe bude prelepo. Želim ti srećan rodjendan!

2) Od tebe sam naučio puno pametnih i korisnih stvari u životu, od tebe sam naučio sve što je lepo i primerno. Ti si odgovoran za moje lepo vaspitanje, ti si stvorio moj karakter i moju ličnost, beskrajno ti hvala na svemu, volim te puno svim srcem svojim. Danas je tvoj rodjendan i želim ti veoma dobar provod u veoma lepom društvu. Neka sve bude veselo i srećno, od srca ti tata čestitam rodjendan!

3) Dragi moj tata, dobro znam koliko puta si se u životu žrtvovao za mene i moju budućnost, dobro znam da me puno voliš i da ti puno značim. Upravo zbog svega toga ti ćeš uvek biti na prvom mestu u mom srcu, ti si moj otac i zaslužuješ svu ljubav ovoga sveta. Iskreno ti želim bezbroj divnih i savršenih rodjendanskih želja, neka ti je srećan rodjendan!

4) Svaki tvoj savet u životu mi je puno pomogao, svaka tvoja reč je mudra, ti si čovek koji dobro poznaje život i koji ima ogromno iskustvo u svemu. Drago mi je što smo zajedno sve ove godine, drago mi je što si ti moj tata i što tebi mogu posvetiti svoj život. Ovog dana se opusti, ovog dana razvedri svoje misli, budi nasmejan, budi veseo i radostan. Neka ti se ostvari sve što zamisliš, neka ti se ostvari svaki san. Tvoj sin ti želi srećan rodjendan.

5) Tatice moj dragi, danas se osećam predivno, danas je tvoj rodjendan i neka čitav svet sazna za tu lepu vest. Želim da lepo proslavimo, želim da zajedno proslavimo, želim da sve bude super i sjajno. Neka tvoj život u budućnosti bude fantastičan i neverovatno dobar, neka ti svaki novi dan bude pun sreće i veselja. Čitavim svojim bićem ti čestitam rodjendan!

6) Veoma je važno da ti i ja lepo saradjujemo, veoma je važno da se volimo i medjusobno tolerišemo. Ti i ja, jednostavno, uvek moramo biti dobri i iskreni prijatelji, prirodno je da otac i sin budu bliski, prirodno je da se otac i sin druže. Došao je tvoj rodjendan, došao je dan za slavlje i veselje. Neka čitav svet zapeva u ime tvoje sreće i neka tvoje telo gromko zadrhti od radosti. Kao tvoj sin želim ti sve najbolje, neka ti je srećan rodjendan tata!

7) Tatice moj mili, uvek si mi govorio da u životu stalno moram napredovati, uvek si mi govorio da se moram stalno boriti za uspeh. Dobro se sećam tih tvojih i jasno mi je da si bio u pravu. Sav moj uspeh u životu pripada tebi, ti si moja podrška, ti si moj jedini otac, moja sigurnost i stabilnost. Neka ovaj rodjendan priušti tvojoj duši puno lepih i lepršavih osećaja, želim ti ugodno slavlje, želim ti dobru zabavu. Neka ti je srećan rodjendan tata!

8) Današnji dan je savršena prilika da mi kažeš sve što želiš, današnji dan je savršena prilika da budeš opušten, vedar i raspoložen. Neka u tvojoj glavi bude misao sreće, neka u tvom srcu bude ljubav. Pokušaj da osmehom rešiš svaki problem, osmeh je najjače i najbolje oružje. Budi uvek snažan i jak, budi uvek moćan i silan. Želim ti puno uspeha i srećnih dana u budućnosti, čestitam ti rodjendan tata!

9) Tatice moj dragi, u svakom segmentu svog života pronalazim tebe i tvoj lik. Ti si za mene ikona, ti si za mene čovek od neverovatnog značaj, ti si za mene Bog. Volim te iskreno, volim te puno, tvoje sam dete i ta činjenica me zaista raduje. Došao je dan kada ćemo proslaviti tvoj rodjendan, želim da te zagrlim i poljubim, želim ti sve najlepše. Neka ti je srećan rodjendan!

10) Bez obzira koliko imam godina, uvek ću za tebe biti malo dete, ti si moj voljeni tatica, ti si moja duša. Na tebe nikada ne mogu da se naljutim, tvoje srce je veoma krotko i dobroćudno, tvoja duša je izuzetno meka i blaga. Presrećan sam što imam oca koji poseduje puno vrlina, presrećan sam što imam najboljeg oca na svetu. Putem ovih reči šaljem ti puno pozdrava i poljubaca, voli te tvoj sinčić i želi ti srećan rodjendan!

11) Jedini moj tatice, zaista volim kada dodje tvoj rodjendan, zaista volim da sa tobom provodim vreme u zabavi i veselju. Ti si osoba koja me usrećuje, ti si čovek koji me inspriše, ti si čarobnjak koji sve može da pretvori u radost. Neka od ovog dana tvoja životna sudbina bude u rukama sreće, najiskrenije ti želim sve najlepše i najbolje. Neka ti je srećan rodjendan!

12) Svaki put kada čujem tvoje ime osetim toplinu u srcu i ponos u grudima. U svakom slučaju, moje mišljenje je da si ti izuzetno dobra i plemenita osoba, moje mišljenje je da si kao otac i kao roditelj fantastičan. Važno je da su naši odnosi odlični, važno je da smo zajedno. Danas je tvoj rodjendan i neka ti svi ljudi ovoga sveta požele beskonačno puno najlepših želja. Neka ti je srećan rodjendan, tvoj sin ti čestita!

Čestitke za rodjendan tati od ćerke

1) Dragi moj tata, veoma se raznežim svaki put kada mi kažeš da sam tvoja princeza i tvoja nežna kraljica. Tvoje reči mi puno znače, isto kao i tvoja ljubav, ti si moje srce, ti si moj kralj. Za mene ti si najbolji i najemotivniji otac koji postoji na kugli zemaljskoj, za mene si ti apsolutno dobar i savršen roditelj. Mnogo toga u mom životu bilo bi drugačije da ti nisi moj otac, ti si u svakom pogledu ulepšao moj život, ti si mi poklonio bezbroj lepih stvari. Ovog dana želim bar malo da ti se odužim, ovog dana želim da te čvrsto zagrlim. Neka ti se ostvare sve rodjendanske želje i neka ti se ostvare svi snovi. Srećan ti tata rodjendan!

2) Duša mi je puna kada pomislim da je pred tobom jedan veseo i srećan dan koji se zove rodjendan. Ti si moj otac, moj andjeo čuvar i moj zaštitnik, kraj tebe se osećam sigurno i mirno, kraj tebe se osećam izuzetno divno. Malo je reći da ti ovoga dana želim puno sreće i radosti, malo je reći da ti ovoga dana želim puno zabavnih i veselih trenutaka. Neka tvoje srce vibrira od sreće i neka tvoje lice krasi osmeh koji vredi milion dolara. Voli te puno tvoja ćerka i želi ti srećan rodjendan!

3) Mili moj tata, sve dok imaš mene nikada nećeš biti tužan i neraspoložen, tvoja jedina ćerkica će uvek biti uz tebe i uz tvoje nežno srculence. Hvala ti što si mi poklonio život, hvala ti što si me odgajio i što si mi pomogao da odrastem i sazrim. Neka sve sile sreće i ljubavi ovoga dana budu usmerene ka tebi, od srca ti želim sve najlepše. Neka ti je srećan rodjendan!

4) Krv nije voda, porodica je za mene uvek bila nešto najvažnije i najvrednije, porodica je uvek bila za mene sveta reč. Ti si deo moje porodice, ti si moj otac, tvorac svega što imam u životu. Iskreno se divim tvom požrtvovanju i jasno mi je da si ti otac koji bi za svoju ćerku uradio sve što je moguće i nemoguće. Zbog toga te jako puno volim, danas je tvoj rodjendan i neka ti se u srce useli radost. Želim ti blistavo lepu rodjendansku zabavu, srećan ti rodjendan tata!

5) Tatice moj jedini i voljeni, ti si u svakom mom snu, ti si u svakoj mojoj želji, nema dana kada ne mislim na tebe, volim da se družim sa tobom, volim da sa tobom uživam. Niko me nikada nije voleo kao što me ti voliš, svakoga dana mi je sve više jasnije da si ti jedina osoba koja me iskreno voli bez obzira na sve. Upravo zbog toga ću te uvek poštovati i ceniti, neka ti ovaj dan bude prelep, neka ti ovaj dan donese pregršt razloga i povoda za radost. Ljubi te i grli tvoja ćerkica, želim ti srećan rodjendan!

6) Kada si ti u pitanju, spremna sam da zapostavim i žrtvujem sve što imam u životu. Ti si moj prioritet i uvek će tako biti, ti si moj otac i želim da ti podarim puno ljubavi i topline. Moje ruke će uvek biti spremne da te zagrle, ti si u mojoj duši, ti si u mojoj svesti. Kao tvoja ćerka ovog dana ti želim puno veselih i opuštenih momenata, neka tvoje rodjendansko slavlje bude fenomenalno. Takodje, želim ti sve najbolje i svim srcem ti čestitam rodjendan!

7) Tatice moj mili i dragi, kada sam bila mala, nikome nisi dozvolio da me povredi, uvek si me štitio i branio, uvek si me voleo i uvek si brinuo o meni. Sada je došao trenutak da ti uzvratim za svu ljubav i pažnju, sada je došao trenutak da ti poželim puno sreće i lepih želja. Pred tobom je tvoj rodjendan i neka vrata tvog srca budu širom otvorena za ljubav i radost. Volim te puno, volim te do neba i zvezda, želim ti srećan rodjendan!

8) Nikada me nije bilo sramota da kažem svima koliko te puno volim, ti si moj tata i tu apsolutno nema ničeg lošeg. Kada sam kraj tebe sve je zabavno i zanimljivo, ti umeš da zagolicaš moju maštu, ti umeš da me nasmeješ i oraspoložiš. Želim da uvek budemo zajedno, želim da uvek fantastično saradjujemo i družimo se. Danas je tvoj rodjendan i neka u svakom tvom pogledu bude sreća. Želim ti sve najbolje i najlepše, tvoja ćerkica ti želi srećan rodjendan!

9) Oče moj, tatice moj, znam da odavno više nisam dete, ali, stalno osećam potrebu da budem sa tobom i da sa tobom provodim vreme. U tvom prisustvu postajem malo dete, u tvom prisustvu mi je sve lepo, simpatično i neodoljivo. Tvoja ličnost ima puno uticaja na mene i moj život, ti si čovek na koga se ugledam, ti si pravi primer jedne kvalitetne persone. Imati takvog oca znači imati pravo blago, imati takvog oca znači imati sve. Kao tvoja dete i kao tvoj ćerka želim ti rodjendan za pamćenje, neka u tvojoj budućnosti sve bude dobro i u najboljem mogućem redu. Želim ti srećan rodjendan, čestitam ti!

10) Prosto ne mogu da verujem koliko je vreme brzo prošlo, prosto ne mogu da verujem da je došao tvoj rodjendan. Sve tvoje rodjendane pamtim samo po dobru, sve tvoje rodjendane pamtim samo po sreći. Neka se ovaj tvoj rodjendan razlikuje od svih ostalih, neka bude poseban i unikatan. Želim da oko tebe plešu najdivniji andjeli, želim da uživaš u najlepšim, najnežnijim i najveselijim pesmama. Najboljem tati mogu da poželim samo najbolje želje, tvoja ćerkica te voli do nebesa i želi ti radosno slavlje. Čestitam ti, neka ti je srećan rodjendan tatice moj dragi i mili!

Takodje pročitajte:

No Responses

Leave a Reply