Rodjendanske čestitke za 20 rodjendan


Rodjendan je dan koji poseduje neku čarobnu moć koja može naterati čoveka da bude veseo i srećan, rodjendan je reč koja u životu svakog čoveka ima ogroman značaj i bez koje bi sve bilo tužno i jednolično. Rodjendansko slavlje treba da odiše pozitivnom energijom i svuda u vazduhu treba da se oseća mir i lepo raspoloženje. Pored slavlja i veselja, veoma je važno i druženje sa dragim osobama, čovek ne može u potpunosti da bude srećan ako tu svoju sreću ne podeli sa osobama koje voli i koje mu puno znače. Ljubav je suština svega i bez nje nijedan rodjendan se ne može radosno i lepo proslaviti. Kada se približi 20. rodjendan neke vaše drage osobe, budite inspirsani i dajte sve od sebe da joj na što lepši i nežniji način čestitate. Najbolje rešenje za to jeste da joj napišete slikovitu i emotivnu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da nekoj vašoj dragoj osobi čestitate 20. rodjendan možete iskoristiti neku od navedenih:

Rodjendanske čestitke za 20. rodjendan

1) Dragi moj prijatelju, oduvek si vatreno želeo da dodje dan kada ćeš proslaviti svoj 20. rodjendan i nikada tu želju nisi prikrivao. Zbog svega toga veoma sam srećan što je taj dan došao i što ćeš danas imati priliku da uživaš i da budeš veseo. Ne dozvoli nikome da kvari tvoju sreću, neka te sve sile ovoga sveta čuvaju i štite, budi uvek snažan i silan, želim da ti ovaj dan bude fantastičan i divan. Neka ti je srećan 20. rodjendan!

2) Čovek ponekada puno potcenjuje sebe i u takvim prilikama mu se dešavaju veoma neprijatne stvari. Čovek uvek treba da bude hrabar, samopouzdanje je najmoćnije ljudsko oružje i zbog toga je ono neophodno svakom čoveku. Nikada nemoj da odustaješ bez muke i borbe, trudi se da uvek i svuda daš sve od sebe. Svaki trud će biti nagradjen, svaka muka će ostati zapamćena, ti si moj najbolji prijatelj i želim da ove moje savete i poruke primiš ka svom srcu. Želim ti svu sreću u daljem životu i čestitam ti 20. rodjendan!

3) Jedini moj druže, ovoga dana imam potrebu da budem sa tobom, želim da podelimo svaki trenutak sreće. Želim ti reći da naše prijateljstvo predstavlja nešto što me svakodnevno motiviše i inspiriše, bez tvog društva bio bih veoma očajan i ne bih znao šta da radim u svom životu. Ovako, kada imam tebe, puno mi je lakše, lepše i bolje, zaista ti hvala za sve. Od srca ti želim najdivnije rodjendansko slavlje, neka ti je srećan 20. rodjendan!

4) U tebe imam neograničeno poverenje i tebi mogu da kažem sve, znam da si ti odan i lojalan prijatelj koji me nikada neće ostaviti i izneveriti. Želim da ti se zahvalim na ukazanom poverenju i prvo što ću uraditi odnosi se na ovaj lep i divan dan. Ovog dana poželeću ti sve najlepše želje ove planete i pokloniću ti brdo najboljih poklona. I pored svega toga, ostaću ti dužan, tvoje prijateljstvo mnogo vredi mnogo više od želja i poklona. Neka ti je srećan 20. rodjendan prijatelju!

5) Druže moj dragi, skromno je reći da je rodjendan dan koji je lep i radostan, rodjendan je savršen dan koji se treba dugo pamtiti, rodjendan predstavlja skup neodoljivo lepih i neponovljivih dogadjaja. Ti si momak koji je došao do najlepših životnih godina i želim ti da uvek budeš mlad, snažan i vedar. Neka tvoja mladost bude puna sreće i neka tvoje srce bude od planina veće. Iskreno ti čestitam 20. rodjendan!

6) Zažmuri i oseti kako te prijateljska ruka tapše po ramenu, znaj da sam uvek kraj tebe i da sam spreman da zapostavim sve svoje u životu radi našeg prijateljstva. Drago mi je što ćemo se danas lepo družiti i što ćemo se podsetiti nekih lepih dana iz naše prijateljske istorije. Neka te sreća uvek bude sa tobom i neka te obasjava svojom svetlošću, kao što sunce obasjava našu planetu. Želim ti puno zabave i lepo slavlje, neka ljubav uvek bude u tvom srcu i neka te uvek služi zdravlje. Srećan ti druže 20. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 20. rodjendan drugarici

1) Draga moja drugarice, ti i ja smo bliske kao sestre i izmedju nas nikada neće postojati nešto što nas može razdvojiti i otudjiti. Uvek sam u tebi videla osobu od poverenja, uvek sam u tebi videla devojku koja je poštena i iskrena i koja pleni beskrajnom dobrotom. Danas je tvoj jubilarni 20. rodjendan i od sveg srca želim da tvoje oči budu prepune lepih i srećnih slika i prizora. Neka ti je srećan 20. rodjendan!

2) Želim da te zagrlim i da pričamo o nekim lepim i srećnim stvarima. Ti si moja jedina i najbolja drugarica i sa tobom imam puno zajedničkih tema za razgovor. Ovaj dan je izvrsna prilika da sumiramo rezultate našeg druženja i da se prisetimo svih divnih trenutaka. Pre svega, želim ti da se opustiš i da razmišljaš samo o svojoj sreći, pred tobom su godine ljubavi, uživanja i radosti, budi bezbrižna u rukama mladosti. Tvoja drugarica te puno voli i želi ti srećan 20. rodjendan!

3) Mila moja drugarice, život možemo shvatiti kao jednu sadržajnu i interesantnu priču koja nas svakog trenutka može iznenaditi i zaprepastiti. Život nije prava linija, život se konstantno menja i čovek treba svakog časa da bude spreman da se prilagodi novoj situaciji. Verujem da sve ovo znaš, ti si veoma pametna devojka i siguran sam da će tvoja budućnost postati simbol uspeha. Neka ti je srećan 20. rodjendan!

4) Nije važno šta i koliko čovek ima u životu, važno je ono što on nosi u svom srcu i u svojoj dušu. Ukoliko čovek nema čisto srce i plemenitu dušu, on ne može biti srećan i sve oko njega će buditi sujetu u njemu. Divno je što si ti osoba koja poseduje sve moguće vrline i zaista je čast družiti se sa tobom. Došao je dan kada ću ti sa osmehom na licu poželeti da ti se ostvare sve želje i snovi, neka tvoji budući dani budu sjajni poput zvezda. Želim ti srećan 20. rodjendan drugarice!

5) Lepa moja drugarice, kada sam imala problema i briga, tvoje predobro srce je uvek pronalazilo jedinstveno rešenje za sve. Kod tebe cenim to što si veoma iskrena i otvorena i te osobine poseduju samo osobe koje vole svoje prijatelje. Želim da te nagradim za sav trud i sve što si učinila za mene, želim da ti poklonim najlepši i najveredniji poklon koji si ikada dobila u životu. Pre svega, želim ti puno ljubavi, mira i sreće, čestitam ti 20. rodjendan!

6) Kada se družim sa tobom osećam se spokojno, opušteno i mirno, druženje sa tobom pozitivno deluje na mene i moj duh. Postoje milion razloga zbog kojih si ti moja najbolja drugarica, ali, za mene najvažnije je to što su naša interesovanja veoma slična i što se naši stavovi poklapaju. Druga decenija tvog života približava se samom kraju i pred tobom je tvoj 20. rodjendan. Neka tvoje lice svakog trenutka bude spremno za osmeh, želim ti sve najlepše. Srećan ti 20. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 20. rodjendan sestri

1) Sestro moja, moja pametna pčelice, kada u našem domu nema tebe, sve je pusto i prazno. Tvoj osmeh volim, tvoj pogled mi je veoma drag, ti si moja mala srnica, ti si moja duša, moja jedina sreća. Kao tvoj brat ti dajem reč da ću uvek biti na tvojoj strani i da te nikada neću zapostaviti. Veoma mi milo i drago što si tako brzo odrasla i što danas slaviš svoj 20. rodjendan. Budi uvek uspešna, vesela i pozitivna devojka i neka tvoj život bude pun ideala. Želim ti srećan 20. rodjendan!

2) Ako nešto u životu želiš i voliš, budi uporna i stremi ka tome, ne dozvoli predrasudama da kvare tvoje potencijale za uspeh, neka tvoja budućnost bude izvan dometa svih loših i banalnih stvari. Ti si moja sestra i sve svoje nade polažem u tebe, želim ti da imaš sve u životu, a pre svega ljubav i sreću. Volim te najviše na svetu i neka ovaj dan putem sreće razneži tvoje srce. Čestitam ti 20. rodjendan!

3) Draga moja seko, u životu čovek ne može da postigne sve i da ima sve, uvek postoji nešto što je nedostižno i što je daleko od nas. Nemoj da brineš o tome, fokusiraj se na svoju budućnost i prepusti se mladalačkim nagonima. Druži se, zabavljaj, veseli i voli, budi devojka koja svakodnevno živi život punim plućima. Ti si moja sestra, kraljica naše porodice i ovog dana će zlatna kruna biti na tvojoj glavi. Želim ti srećan 20. rodjendan!

4) U životu mogu voleti puno ljuditi i družiti se sa svima, ali ti ćeš uvek meni biti posebno draga, ti si moja voljena sestra i niko nikada neće moći da zauzme tvoje mesto u mom srcu. Neka od ovoga dana sve tvoje životne priče postanu srećne i uspešne, želim ti da uvek imaš sigurnost i da kraj tebe budu ljudi koji te vole. Neka ti je seko srećan 20. rodjendan!

5) Najdraža moja sestrice, ponekad u životu osećamo umor i u tim trenucima nam je svega dosta i želimo da zaboravimo na sve. Ti trenuci su trenuci naše slabosti, čovek treba da se trudi da te trenutke maksimalno smanji i izbriše. Želim ti da uvek budeš otporna na slabosti, želim ti da budeš veoma jaka osoba čelične volje i čeličnih živaca. Neka svaki tvoj novi dan bude dan za pobedu i uspeh, od srca ti želim sve najlepše. Srećan ti 20. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 20. rodjendan sinu

1) Sine moj dragi, godine su projurile prugom života kao brzi voz, pomalo žalim za danima kada si bio malo dete, ali, sve dodje i prodje, čovek svoju sreću treba da traži u sadašnjosti i budućnosti, a ne u prošlosti. Ti si sada pravi muškarac, odrastao i zreo čovek, želim da te život uvek vodi najlepšim mogućim putevima, želim da tvoji budući dani budu prepuni lepih i očaravajućih prizora. Volim te puno i od sveg srca ti želim srećan 20. rodjendan!

2) Zbog tebe se iskreno trudim da budem što bolja osoba, ti si moj sin i svestan sam činjenice da moram biti tvoj uzor u životu. Ti si stvarno veoma dobar, drag i umiljata i prosto ne mogu da te ne obožavam. Ovog dana ću te poljubiti i poželeti ti sve najdivnije i najsavršenije na svetu, ti si moj sinčić i volim kada uživaš u sreći. Čestitam ti 20. rodjendan!

3) Mili moj sinčiću, ti si uvek bio veoma mirno dete koje nikada nije pravilo probleme svojim roditeljima. Uvek smo se trudili da te vaspitamo u skladu sa najlepšim i najboljim ljudskim vrlinama i kao otac sam zbog tebe veoma ponosan. U životu uvek budi vizionar i neka te nose talasi novih ideja i lepih misli, želim da u svakoj sekundi svog života imaš kraj sebe svoju voljenu osobu. Neka ti je srećan 20. rodjendan!

4) Svaki čovek ima neki svoj neostvareni san i tokom čitavog svog života se uporno trudi da taj svoj san ostvari i konačno realizuje. Ti si moj voljeni i sin i želim da svi tvoji snovi budu ostvareni, želim da budeš neograničeno srećan i zadovoljan kompletnom slikom tvog života. Za tebe i tvoju sreću ću se uvek boriti kao vuk, porodica je meni najvažnija i kada je ona u pitanju spreman sam da se pretvorim u zver. Ruku na srce, ovaj dan mi veoma prija i u duši osećam neku lakoću kao da sam oblak koji lebdi na nebu. Tvoj tatica te neizmerno voli i želi ti srećan 20. rodjendan!

5) Jedini moj sine, kada budeš imao svoje dete tada ćeš znati šta je to roditeljska ljubav i koliko je ona zaista velika. Kada imaš dete to znači da nisi sam i da ne možeš da živiš samo za sebe, imati dete prava je sreća i uživanje za sve one osobe koje imaju tu privilegiju. Ti si još uvek veoma mlad i sve ovo ti govorim kako bi ti objasnio koliko te puno volim i koliko si mi značajan i drag. Stigao je divan dan, stigao je tvoj rodjendan, želim ti sve najlepše i najbolje. Neka ti je srećan 20. rodjendan!

Takodje možete pročitati:

No Responses

Leave a Reply