Rodjendanske čestitke za 70. rodjendan

Rodjendanske čestitke za 70. rodjendan

Čovek je živo biće koje ne može da utiče na vreme, starost je sasvim normalna pojava, starost predstavlja sastavni deo svakog ljudskog života. Godine prolaze, vreme neprestano teče, život čoveka je veoma kratak i zbog toga ga treba maksimalno iskoristiti. Kada čovek dodje u odredjene godine, ne treba da se oseća slabo i bespomoćno i ne treba da očajava, sve to je deo života i kroz sve to se, jednostavno, mora proći. Veoma je važno da stariji čovek bude u društvu dobrih i pažljivih ljudi, čovek je društveno biće, čovek koji živi sam osudjen je na stradanje. Kada dodje 70. rodjendan neke vaše drage osobe, budite izuzetno pažljivi  i ljubazni i pokušajte da smislite što lepši i prikladniji način da mu čestitate. Idealno rešenje za to jeste da mu napišete jednu pozitivnu, vedru i veselu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da nekoj vašoj dragoj osobi napišete čestitku za 70. rodjendan, možete iskoristiti neku od navedenih:

Rodjendanske čestitke za 70. rodjendan mami

 • Mila moja majko, sve što imam na ovom svetu pripada tebi i samo tebi. Ti si moje sve, moja nada, moja inspiracija i motivacija. Volim te najviše na svetu i iskreno ću te voleti sve dok moje srce u grudima kuca. Godine su meni zaista nevažne i nikada nisam obraćao pažnju na njih, važno je kako se čovek oseća, važno je da čovek uživa u svom životu. Želim ti puno radosti, zabave i uživanja, neka ti je srećan 70. rodjendan!
 • Sve što znam u životu, naučio sam od tebe, ti si uvek bila uz mene i uvek si mi pomagala u svemu. Zaista, ti si primer jedne vrlo pažljive i odgovorne majke i zbog svega toga imam ogromnu želju da ti se zahvalim. Želim da te zagrlim i poljubim, želim da uvek budem u blizini tvog toplog srca. Danas je tvoj 70. rodjendan i od sveg srca ti želim mirnu, lepu i spokojnu starost. Čestitam ti, neka ti je srećan 70. rodjendan majko!
 • Draga moja majko, moram ti reći da mi je malo žao što godine ovako brzo prolaze, ali, čovek tu ne može ništa. Važno je da si ti meni srećna, zadovoljna i vesela, važno je da si kraj mene i da uživaš u svemu. Dajem ti časnu reč da ću o tebi uvek brinuti i da ću te čuvati kao kap vode usred pustinje. Neka ti ovaj rodjendan bude lep i bajan i neka tvoj budući život bude savršeno sjajan. Volim te puno i od srca ti želim srećan 70. rodjendan!
Rodjendanske čestitke za 70. rodjendan mami
 • Kada sam kraj tebe osećam se kao malo dete koje misli samo o ljubavi i koje je apsolutno srećno i razdragano. Ti si moja majčica, moja carica, ti si moja sreća, moja gospodarica. U svakom pogledu zaslužila si mirnu i sigurnu starost, u svakom pogledu zaslužila si sve najbolje u životu. Svakog časa moje ruke su spremne da te zagrle, mnogo te volim i želim ti bezbroj sjajnih rodjendanskih želja. Neka ti je majko srećan 70. rodjendan!
 • Jedina moja majčice, kraj tebe sam odrastao i kraj tebe sam proveo najlepše dane u svom životu. Moj život bez tebe je knjiga puna praznih stranica, moj život bez tebe ne postoji. Ovoga dana imaš jedinstvenu priliku da budeš srećna i opuštena, danas je tvoj 70. rodjendan i čitavim svojim bićem ti želim puno ugodnih i veselih trenutaka. Budi uvek pozitivna i neka tvoji budući dani budu prepuni sreće. Tvoj sin ti čestita 70. rodjendan!
 • Bez obzira na sve, za mene ćeš uvek biti najbolja i najnežnija majka koja postoji na ovome svetu. Srećan sam što sam tvoje dete i što mogu toplo da te zagrlim i poljubim. Kada sam blizu tebe uvek se osećam lepo, ti ispunjuješ moje srce, ti mi daješ snagu za život. Znaj da ću uvek biti tvoja podrška i da ću se uvek truditi da ti pružim sve što želiš. Danas slavimo tvoj 70. rodjendan i jedina moja želja je da tvoje srce bude prepuno lepih emocija. Takodje, želim ti sve najlepše, neka ti je srećan 70. rodjendan majko!
 • Majko moja, dušo moja, nikada nemoj da razmišljaš o godinama koje su prošle i koje su daleko iza tebe. Prošlost ponekad može da pokvari čovekovo raspoloženje i upravo zbog toga čovek mora da se okrene isključivo ka svojoj budućnosti. Tvoje godine ti pružaju mogućnost da se posvetiš stvarima koje te usrećuju i koje ti pružaju mir i spokoj. Radi ono što voliš i budi ono što jesi, tvoj sin te puno voli i želi ti sve najbolje. Neka ti je srećan 70. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 70. rodjendan baki

 • Draga moja bako, budi zadovoljna što si došla do godina u kojima možeš da se odmaraš i da budeš beskonačno srećna. Starost je veoma lep i miran period i od srca ti želim da uživaš u svakoj sekundi i u svakom danu. Tvoj mili i jedini unuk te voli beskrajno i svim srcem ti želi puno toga lepog. Neka ti ovaj rodjendan ostvari sve želje i neka te odvede do tvoje sreće. Čestitam ti 70. rodjendan!
 • Ti si osoba koja me nikad nije ponizila i koja me je uvek iskreno cenila i poštovala. Ti si osoba koja je veoma dobra i pitoma, ti si osoba koja je zaista jedinstvena. Presrećan sam što sam tvoj unuk i što sam sa tobom podelio puno srećnih i lepih trenutaka. Danas je tvoj jubilarni 70. rodjendan, neka osmeh na tvom licu sija kao što će sijati svećice na tvojoj rodjendanskoj torti. Od srca ti bako želim srećan 70. rodjendan!
 • Mila moja bakice, čitavo svoje detinjstvo proveo sam kraj tebe i moram priznati da se tih lepih dana vrlo rado i često sećam. Puno lepih stvari u životu me vežu za tebe, moje srce je radosno kada te vidim, moja duša je puna kada čujem tvoj mili glas. Dobro znam da ti je društvo neophodno i daću sve od sebe da uvek budem kraj tebe. Želim da ti ulepšam starost, želim da ti poklonim radost. Neka ti je srećan 70. rodjendan!
 • Nikada neću zaboraviti trenutke kada si me branila od svih i kada si o meni govorila sve najlepše. Zbog toga ću te uvek puno voleti, zbog toga ću te uvek i sa zadovoljstvom čuvati u svom srcu. Raduj se što je došao tvoj rodjendan, raduj se i veseli. Budi dobro raspoložena i otvori svoje srce za sve dobre i pozitivne vibracije. Kao tvoj unuk želim ti milijardu divnih želja, neka ti je srećan 70. rodjendan. Čestitam ti!
 • Jedina i draga moja bako, tvoj unuk će o tebi uvek misliti sve najbolje, ti si za mene nešto veoma dragoceno i vredno, ti si za mene svetinja. Moja najveća želja je da tvoja starost u potpunosti bude ispunjena divnim, veselim i mirnim momentima, moja najveća želja je da uvek i svuda budeš srećna. Kao što bašta ima svoj najlepši cvet, tako i ja u životu imam najbolju i najdivniju baku. Volim te najviše na svetu i želim ti srećan 70. rodjendan!
 • Kada sam bio dete, ti si bila moj jedini i najvažniji životni oslonac. Uvek si beskrajno brinula o meni i u nekim trenucima si zbog mene žrtvovala svoj život. Sada je došlo vreme da ti se zahvalim za sve to, sada je došlo vreme kada ću brinuti o tebi i kada ću te nežno paziti i čuvati. Ti si moja bakica, moje drago srce, želim ti puno sreće i osmeha, želim ti sve najlepše i najbolje. Neka ti je srećan 70. rodjendan.
 • Bako moja mila, u tvojim očima se vide samo najlepše i najvrednije ljudske vrline. Ti si jedna izuzetno dobra osoba koja zaslužuje svu pažnju i svo poštovanje ovoga sveta. Kada si tužna i kada se osećaš nemoćno, obećavam ti da ću biti čarobnjak koji će nacrtati osmeh na tvom licu i koji će te jednim zagrljajem oraspoložiti. Neka ti ovaj dan bude lep, radostan i divan, želim ti srećan 70. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 70. rodjendan deki

 • Deko moj dragi, ti si oduvek bio moj najbolji prijatelj i drug, ti si moj saradnik u svemu, ti si u mom životu osoba od poverenja. Tajna je reč koja izmedju nas ne postoji, ti i ja se savršeno razumemo i naš odnos je blistavo čist i dobar. Nemoj dozvoliti godinama da kvare tvoje raspoloženje i tvoju sreću, budi jak poput najhrabrijeg borca, budi uvek veseo i nasmejan. Tvoj unuk te voli i želi ti srećan 70. rodjendan!
 • Ti si čovek koji je uvek bio nežan i blag prema meni, nikada me nisi razočarao i izneverio, nikada me nisi ponizio i uvredio. Uvek si bio dobar i osećajan deka, uvek si bio oličenje plemenitosti i velikodušnosti. Zbog svega toga imam ogromnu potrebu da ti ovog dana pružim ruku i da ti se duboko i iskreno zahvalim što postojiš i što si sve ove godine bio kraj mene. Danas je tvoj 70. rodjendan, danas želim da uživaš i da zaboraviš na sve brige. Neka ti je srećan 70. rodjendan deko!
Rodjendanske čestitke za 70. rodjendan deki
 • Deko moj mili, skromno je reći da si ti čovek koji ima dušu meku kao pamuk, ti si najbolji deka na svetu, ti si zaista jedno besprekorno dobro stvorenje. Obožavam da pričam sa tobom, ti si veoma pametan i mudar i svaki razgovor sa tobom vredan je zlata. U životu si puno toga uradio za mene i moju budućnost i najmanje što sada mogu da uradim jeste da ti poželim spokojne, srećne i mirne dane starosti. Pored toga, želim ti sve najbolje i najlepše, neka ti je srećan 70. rodjendan!
 • Ti si osoba koja za svoje godine izgleda veoma dobro i lepo, ti si moj voljeni deka i želim da u srcu uvek osećaš mladost. Život je samo jedan i lepo je živeti, godine su nebitne, zbog toga i prolaze. Nikada nećeš biti sam sve dok je tvoj unuk kraj tebe, nikada nećeš biti tužan sve dok se nalaziš u društvu osoba koje te vole. Neka tvoji budući dani budu prepuni ljubavi i radosti i neka te svuda prati sreća i dobro raspoloženje. Čestitam ti deko 70. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 70. rodjendan tati

 • Dragi moj tata, osećam se mirno kada pomislim da u životu imam tebe i da svakoga trena mogu da te zagrlim. Ti si od mene napravio pravog čoveka, ti si me vaspitao, ti si mi na neki način otvorio oči. Malo je reći da te volim i poštujem, malo je reći da si mi drag i veoma mio. U mojim očima ćeš uvek biti mlad, u mom srcu će uvek biti tvoje, u mojoj duši će uvek biti tvoj trag. Volim te i svim srcem ti želim srećan 70. rodjendan!
 • Kada sam bio mali, bio sam veoma stidljivo i plašljivo dete i svaki put kada sam bio uplašen čvrsto sam se držao za tvoje ruke. Ti si za mene bio heroj i uvek ćeš to biti, ti si moj otac, ti si tvorac mog života i moje sudbine. Godine su prošle i sada sam odrastao čovek koji pred sobom ima svoj život i svoju budućnost, hvala ti za svu pomoć, hvala ti za sve. Želim da brinem o tebi, želim da te pazim i čuvam, želim da uvek budeš presrećan, mili moj tatice. Neka ti je srećan 70. rodjendan tata!
 • Mili moj oče, moje misli prepune su lepih sećanja na dane kada smo se igrali i zabavljali, na dane kada smo bili stalno zajedno i kada se nismo odvajali. Nažalost, ti dani su prošli, ali pred nama je puno prilika da sve to ponovimo. Želim da znaš koliko mi puno značiš, želim da znaš koliko te puno volim. U to ime, ovog dana ću ti pokloniti nešto što će te uvek obradovati, ali, pre svega toga, želim da te poljubim i da ti se bacim u zagrljaj. Naš odnos je uvek bio veoma emotivan i to je dokaz da smo ti i ja u svemu veoma povezani. Danas je tvoj 70. rodjendan, želim ti sve najbolje i najlepše, svim srcem ti čestitam tatice moj dragi!

Leave a Reply