Čestitke za 30 rodjendan

Rodjendanske čestitke za 30. rodjendan

Kada čovek proslavlja svoj rodjendan,tada se on oseća lepo i zanosno i sve oko njega ima neku posebno finu i elegantnu notu. Rodjendan može pomoći čoveku da se opusti i da se okrene ka pravim i važnim stvarima u životu. Lepo je kada čovek svoj rodjendan slavi sa svojim najdražim prijateljima, tada su svi srećni i radost se može pronaći na svakom koraku. Rodjendan se slavi samo jedanput i zbog toga je jako važno da rodjendansko slavlje bude veoma veselo i živopisno. Sve što je potrebno za izvanredno slavlje nalazi se u iskrenim emocijama i u čovekovoj duši. Kada dodje 30. rodjendan nekoj vašoj dragoj osobi, budite origanilni i jedinstveni i potrudite se da joj što lepše i bolje čestitate. Idealno rešenje za to jeste da joj napišete lepu i optimističnu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da vašoj dragoj osobi čestitate 30. rodjendan možete iskoristiti neku od navedenih:

1) Dragi moj prijatelju, uvek sam imao utisak da vreme veoma brzo prolazi, ti i ja nismo više deca i sada smo na pragu nekih malo ozbiljnijih godina. Sve to ti govorim jer je danas tvoj 30. rodjendan, želim ti da od ovoga dana budeš još više srećniji i uspešniji, neka tvoj život bude skup idealno lepih trenutaka. Od srca ti želim sve najlepše, neka ti je srećan 30. rodjendan!

2) Nije važno koliko godina imamo, važno je da smo veseli i da svakodnevno uživamo u životu. Ti sada čovek koji je u punoj snazi i koji se nalazi u najlepšim srednjim godinama, pre svega, želim ti da u skorije vreme pronadješ ženu svog života i da sa njom kreiraš svoju porodicu. U životu je ljubav veoma važna i želim ti da upravo ona uvek bude uz tebe. Veseli se i pevaj, zabavljaj se i uživaj, neka ti je srećan 30. rodjendan prijatelju!

3) Mili moj prijatelju, koliko god se mučili i trudili, u životu se uvek nadje bar jedan razlog za tugu i nezadovoljstvo i zbog toga čovek uvek treba da bude vedar i nasmejan, na taj način će se osmehom boriti protiv svog zla ovoga sveta. Čovekov život je jedna mala uloga koja mu je odredjena i u toj ulozi čovek mora da pruži svoj maksimum. Neka tvoja sreća uvek bude na veoma visokom nivou, želim ti uvek budeš čovek od čijeg se uspeha diže prašina. Iskreno ti želim srećan 30. rodjendan!

Čestitke za 30 rodjendan

4) Svanuo je dan kada će kraj tebe biti tvoje voljene osobe, ovoga dana se prepusti njima i uživaj u njihovom društvu. Budi čovek koji voli porodičan život i koji iskreno uživa u njemu, budi srećan i svoje srećno srce podeli sa tvojim voljenim osobama. Kao tvoj prijatelj želim da u tvojim rukama budu milion lepih i vrednih poklona, neka ti ovaj rodjendan ostvari snove koje sanjaš još od detinjstva. Želim ti srećan 30. rodjendan!

5) Jedini moj prijatelju i druže, život ponekad nije bajka u kojoj cvetaju ruže i veoma je teško biti bez iskrenog i pravog prijatelja. Kada mi je bilo veoma teško, utehu sam pronalazio u tvom društvu i tvoje ponašanje me je uvek motivisalo i hrabrilo. Danas je došao red na mene da budem uz tebe i da ti najiskrenije poželim izuzetno lepu, zanimljivu i mirnu budućnost. Kunem ti se da ću uvek biti tvoj drug i nikada te neću obmaniti. Ovaj dan je tvoj omiljeni praznik i zbog toga se ne moj stideti, uživaj, slavi i pevaj, voli ljude i oni će voleti tebe. Neka ti je srećan 30. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 30. rodjendan ćerki

1) Ćerkice moja najdraža, golubice moja bela, kada si bila beba, bila si tako mala i bilo je veoma slatko gledati te i držati u naručju. Oduvek sam znao da ćeš ti biti lepa poput najlepšeg prolećnog cveta, pored fizičke lepote, tebe krasi i unutrašnja lepota i to je nešto što je zaista veoma lepo i simpatično. Došao je tvoj 30. rodjendan i kao tvoj otac želim da ti predam svoje srce u vidu rodjendanskog poklona. Volim te puno ćero i želim ti srećan 30. rodjendan!

2) Kada si bila mala uvek si želela da svoj rodjendan proslaviš sa svim osobama koje poznaješ i koje voliš i ovoga dana ću pokušati da pružim svoj maksimum i da ti konačno ostvarim tu želju. Pored toga, želim da ti poklonim nešto najlepše, nešto što nikada nisi dobila kao poklon, ali, to neka bude tajna koju ću ti malo kasnije otkriti. Svim srcem ti želim ćero da te kroz život uvek vodi avanturistički duh, neka ti svaki novi dan bude što zabavniji i opušteniji. Srećan ti 30. rodjendan!

3) Ti si moja devojčica, moja draga ćerkica, na tebe sam ponosan i presrećan sam što te imam. U našoj porodici ti si barski cvet koji je potpuno čist i koji poseduje izvanredno lep i opojan miris. Svi te puno volimo, ti si osoba koja je veoma umiljata i koja za tili čas oka udje u srce svakog čoveka. Vreme je odigralo svoju ulogu i pred tobom je 30. rodjendan, želim ti da ga lepo proslaviš i svečano obeležiš. Neka tvoj život bude uvek pun ljubavi, pažnje i dobrog raspoloženja, želim ti srećan 30. rodjendan!

4) Nikada neću dozvoliti da budeš ljuta, nezadovoljna i razočarana, moja dobra devojčica ne zaslužuje da pati i da bude nesrećna. Ti si moja jedina ćerka i moj jedini cilj u životu je da ti pružim sreću, mir i blagostanje. Za tebe ću se uvek boriti i nikada se neću predati, ti si moja krv, moja duša i za tebe vredi žrtvovati sve. Znaj da tvoj otac uvek misli na tebe i da ti ovoga dana od sveg srca želi sve najbolje. Neka ti je ćerko srećan 30. rodjendan!

5) Mila moja ćerko, period tvog odrastanja za mene je predstavljao najlepši period u životu, mogu priznati da smo puno toga zajedno učili i presrećan sam što si ti sada odrasla osoba koja ima svoj život i svoj pravac. Želim ti da uvek budeš samostalna i jaka, neka odlučnost bude tvoja glavna vrlina i neka oko tebe uvek budu dobre i plemenite osobe. Tvoj osmeh vredi više od zlata i zbog toga se stalno smej, poželi najlepšu rodjendansku želju i oseti magiju. Neka ti je srećan 30. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 30. rodjendan bratu

1) Bato moj mili, naša majka nam je uvek govorila da moramo zajedno da se branimo i čuvamo i te njene reči su bile prepune ljubavi i nežnosti. Ne postoji ništa lepše i jače od bratske ljubavi i zaista je prelepo što se dobro slažemo i što fantastično saradjujemo. Iskreno sam sretan što je danas tvoj 30. rodjendan i znaj da ti moje srce želi puno divnih želja. Neka ti je srećan 30. rodjendan!

2) Sećam se kao da je juče bilo, ti i ja trčkaramo po livadi i igramo se, oko nas cvetovi, trava, ptice pevaju, mi se smejemo i volimo čitavu planetu. Moje detinjstvo ne bi bilo tako lepo i i interesantno bez tvog društva, volim što si moj brat i srećan sam što te imam. Samo reci šta želiš i svaka tvoja želja koja dodje do mog uha biće ostvarena u roku od jedne sekunde. Dragi moj bato, želim da tvoj 30. rodjendan krasi dobra zabava i neka to bude slavlje za pamćenje. Svim srcem ti želim srećan 30. rodjendan!

3) Brate moj dragi, sve što ti osećaš, osećam i ja, znaj da sam danas veoma srećan zbog tvog rodjendan i moram da te zagrlim i da ti srdačno čestitam. Tvoj rodjendan je uvek bio i uvek će biti praznik koji je veći i raskošniji od svih mogućiš praznika i upravo zbog toga želim da se ovoga dana maksimalno prepustiš sreći. Neka te radost uzme u svoje naručje i neka ti pruži život iz snova. Srećan ti 30. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 30. rodjendan sestri

1) Sejo moja, kruno mog života, želim da ovoga dana doživiš puno pozitivnih iznedjanja, želim da ovoga dana budeš devojka koja svoju sreću drži u svojim rukama. Kao tvoj brat učiniću sve da izbrišem sve tragove tuge iz tvog života, ti si deo moje uže porodice i veoma mi znači kada si srećna, bezbrižna i puna samopouzdanja. Pre svega, želim ti da uživaš u vibracijama koje će stvoriti talasi radosti i veselja, neka ovaj dan bude u vlasništvu tvoje sreće. Čestitam ti 30. rodjendan!

2) Svakoga dana se trudim da budem što bolji prema tebi, ti si osoba koja zaslužuje sve najbolje i kad bi te povredio na neki način, to bi bilo isto kao da sam sebe povredio. Kunem ti se da ću uvek biti tvoj zaštitnik i čuvar, volim te do neba seko i iskreno ti želim sve najlepše. Neka ti je srećan 30. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 30. rodjendan sestri

3) Draga moja sestro, neka tvoji srećni dani nemaju kraja, neka na svakom delu tvoga lica bude nešto sjajno i veselo, neka tvoj život bude raj za tvoje srce i za tvoju dušu. Danas slavimo tvoj 30. rodjendan i imam ogromnu želju da ti zagrljajima poželim hiljadu savršenih želja. Neka ti je srećan 30. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 30. rodjendan drugarici

1) Drugarice moja mila, naše druženje će ovoga dana dostići svoj vrhunac, stigao je tvoj 30. rodjendan i dajem ti reč da će današnja rodjendanska zabava biti veoma posebna u svakom pogledu i smislu. Pruži ruku svim dragim ljudima i oseti ljubav u grudima, budi srećna, ovo je tvoj savršeni dan, neka ti je srećan 30. rodjendan!

2) Drugarstvo je kada se deli tuga i kada se dele problemi, ali, drugarstvo je i kada se deli sreća i radost. Današnji dan nosi ime tvoje uspešne i srećne budućnosti, na tebi je da veruješ u sebe i da uvek daješ sve od sebe. Mojoj najboljoj drugarici želim sve najbolje, neka ti je srećan 30. rodjendan!

3) Najmilija i najdraža moja drugarice, kada si u krizi slobodno se obrati meni, uvek ću biti spreman da te saslušam i da ti maksimalno pomognem. Drugarstvo sa tobom me obavezuje da uvek i svuda budem na tvojoj strani i želim ti reći da sam ovog dana apsolutno na strani tvoje sreće. Želim ti puno ljubavi, uzbudjenja i radosti, neka ti je srećan 30. rodjendan!

Rodjendanske čestitke za 30. rodjendan sinu

1) Sine moj, moja desna ruko, ti si moj naslednik i sve što imam u ovom životu uvek će pripadati tebi. Znaj da sam spreman da odem i na kraj planete samo da pronadjem poklon koji želiš i voliš, tvoj 30. rodjendan za mene je dogadjaj koji ima ogroman značaj i prioritet. Volim te kao što sunce voli nebo i želim ti srećan 30. rodjendan!

2) Kada si se ti rodio saznao sam šta je to sreća, tvoje rodjenje donelo mi je puno lepih osećaja i puno lepih trenutaka. Pred tobom su godine u kojima ćeš doći u susret sa velikim životnim pitanjima, želim ti da uvek budeš trezven, miran i mudar, želim ti da svaku životnu situaciju preokreneš u svoju korist. Neka ti je srećan 30. rodjendan sine!

Rodjendanske čestitke za 30. rodjendan mužu

1) Mužiću moj, srculence moje milo, ovog dana biću kraj tebe, da ti bude lepo daću sve od sebe, beskrajno ću te voleti i ljubiti i svoju sreću neću kriti. Ti si moja slatka polovina jabuke, na tvojim usnama je čarobni napitak koji me opija, volim te i sve tvoje mi zaista veoma prija. Kada sam kraj tebe osećam se srećno kao malo dete, ali, avaj, godine prolaze i lete, došao je tvoj 30. rodjendan i želim da se ostvari tvoj najdivniji san. Srećan ti 30. rodjendan!

2) Živeti sa tobom znači uživati u ukusima rajskog voća, živeti sa tobom znači uživati u vatrenoj i vreloj ljubavi, ti dobro znaš sve tajne o životu i sreći, ti si moj voljeni andjeo, jednom rečju, ti si moj život. Dani prolaze i putuju, život polako i mirno teče, tiho i neprimetno stigao je tvoj 30. rodjendan i sigurna sam da ćeš ovaj dan pamtiti dugi niz godina. Želim da ti poklonim svoje srce, slobodno ga uzmi, ono u svakom slučaju pripada tebi i samo tebi. Mom dragom suprugu želim srećan 30. rodjendan!

Takodje pročitajte:

Leave a Reply