Čestitke za rođendan dečku

Čestitke za rođendan dečku

Lepo je voleti i živeti za ljubav, lepo je gledati na svet srcem, svet je lep kada se voli. Ljubav je neopisivo osećanje, ljubav nečujno uđe u naš svet i unese magiju u naš život. Ljubav spaja dvoje ljudi i zauvek ih vezuje nekom nedokučivom tajnom, ljubav je poput sile koja pokreće ljude i čitav svet.  Ukoliko želite da vašem dečku napišete rođendansku čestitku možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

 •  Ljubavi moja, kada me zagrliš i kada se nežno sklupčam u tvom naručju tada znam da nisam sama i da ćeš ti uvek biti kraj mene. Kada sam kraj tebe osećam se sigurno i bezbrižno, tvoja ljubav mi stavlja do znanja da kraj tebe mogu samo da uživam u sreći. Volim te do neba i uvek ću te voleti, ti si moj život, moja radost i moja budućnost. Želim ti sve najlepše, neka ti je srećan rođendan!
 •  Ljubav je reč koja opisuje moj život, kada pomislim na tebe ljubav je svuda oko mene i čini mi se da je osećam u vazduhu. Jedino što želim je da uvek budem kraj tebe, zaista ništa drugo na ovome svetu mi nije potrebno. Bez tebe ništa ne postoji i ništa nije kao što izgleda. Moje srce zna samo za tebe i želi da uvek bude blizu tvog srca. Volim te puno dušo moja, neka ti je srećan rođendan!
 •  Srećo moja, poklanjam ti svoje srce, ti si moj lepi princ i ja sam tvoja princeza. Budi uvek kraj mene, želim da ti poklonim milion vatrenih poljubaca, želim da ti pokažem koliko je moje srce puno ljubavi koju čuvam samo za tebe. Došao je najlepši dan u godini, danas je tvoj rođendan i želim ti da ga proslaviš u sreći, ljubavi i veselju. Neka ti se sve želje ostvare, od srca ti čestitam rođendan!
 •  Lepota je svuda oko nas, dovoljno je samo da sa vedrinom pogledamo na život i svuda možemo pronaći osmeh i sreću. Želim ti da uvek budeš srećan i da te sreća prati u svemu, neka ti u životu sve ide od ruke. Tvoja sreća i moja sreća su se našom ljubavi spojile i sada su kao jedno, jer ti i ja smo dve idealne polovine. Kada si ti srećan onda sam srećna i ja i zbog toga ti želim sve najbolje u daljem životu. Volim te najviše na svetu, neka ti je srećan rođendan!
 •  Mili moj, kada me čvrsto uhvatiš za ruke i kažeš mi da me voliš, moje srce obuzme neka milina i u tom trenutku imam osećaj da se sva topim od zadovoljstva. Ti si taj koji miluje moje srce, ti si kralj nežnosti i romantičnosti, ti si moja ljubav i volim te najviše na svetu. Neka ti svaki novi dan bude prepun radosti i uživanja, želim da ti se sve željice ostvare. Neka ti je srećan rođendan!

Čestitke za rođendan dečku

 •  Kada padne noć i kada nisam kraj tebe tada imam želju da pobegnem od svega i da te svuda tražim. Bez tebe postajem slaba i nemoćna, ti si moje sve i zbog toga želim da te zauvek vežem za svoje srce. Budi uvek kraj mene i voli me, svaki tvoj poljubac ću ti stostruko uzvratiti. Želim da tvoje nežne usne klize po mom licu i vratu, sebično te želim samo za sebe. Neka ti ovaj dan prođe u znaku ljubavi i veselja, iskreno ti želim da uvek imaš sve što tvoje srce poželi. Srećan ti rođendan!
 •  Ljubavi moja, ti si moje sunce i moje nebo, ti si sve što imam ja. Kada sam sa tobom da ne mislim ni o čemu što nema veze sa srećom, svaki dan sa tobom je poseban i sve se jednostavno pretvara u radost i uživanje. Svakoga dana te sve više volim i želim, svakoga dana mi je sve jasnije da si ti ljubav mog života. Želim ti da ovaj rođendan proslaviš na najlepši mogući način, neka svi uživaju u zabavi i veselju. Srećan ti rođendan!
 •  Sa tobom želim da provedem čitav svoj život i da upoznam sve i otkrijem sve tajne srca. Ti si poput čarobnjaka koji sa nekoliko nežnih reči pretvara sve u radost i sreću, ti si čarobnjak mog srca i volim te više od svega. Kao poklon za tvoj rođendan želim da ti dam hiljadu poljubaca i toplih zagrljaja, želim da u ljubavi proslavimo ovaj dan. Neka ti se ostvare sve želje i snovi, želim ti srećan rođendan!
 •  Voljeni moj, kada mislim o tebi moje srce je puno i tada znam zbog čega živim i šta je to što me čini srećnom. Ti si taj koji ulepša svaku moju misao i svaku moju reč, ti budiš sve najlepše u meni, ti si osoba koja je najdraža mom srcu. U njemu će uvek biti mesta za tebe, jer bez tebe ne mogu da živim, ti si moja životna snaga. Želim ti sve najlepše rođendanske želje, neka ti je srećan rođendan!
 •  Uhvati me za ruke i nežno me povedi putevima ljubavi, želim da sa tobom dotaknem nebo i osetim sjaj zvezda. Zagrli me snažno i pokaži svoju ljubav, neka poljupci zamene sve reči, neka tišina bude znak da je naša ljubav moćna i jaka. Želim ti puno uspeha u svemu, neka ti život bude prepun lepih i radosnih trenutaka. Srećan ti rođendan!
 •  Ljubavi moja jedina, tvoja sam od glave do pete i veoma sam srećna što je tako. Ti si osoba koju bi svaka žena poželela, ti si čovek koji je savršen u svakom pogledu, ti si oličenje dobrote i nežnosti. Želim da te poljubim i da ti šapnem najslađe reči, želim da znaš da te beskrajno volim. Neka ova naša ljubav večno traje i neka nam podari lepu i srećnu budućnost. Želim ti puno sreće, zdravlja i veselja, neka ti je srećan rođendan!
 •  Često maštam kako sa tobom ležim na obali mora i kako zagrljeni ispraćujemo zore i čekamo jutra. U tom sanjarenju osećam se bezbrižno i srećno i u svakom trenutku mi je jasno da te beskrajno volim i da sa tobom želim da provedem svo vreme ovoga sveta. Veoma sam srećna što je danas tvoj rođendan i što ćemo zajedno proslaviti ovaj divan dan. Želim ti puno sreće i ljubavi, neka ti je srećan rođendan!
 •  Dragi moj, dovoljno je samo da se osmehneš i kažeš mi da me voliš i čitav svet je naš i sve staze ljubavi su okrenute ka nama. Tvoja ljubav je nešto najlepše i najčistije i veoma sam srećna što sam tvoja i što ovaj život delim sa tobom. Na ovaj dan mogu da ti poželim samo sreću, radost i veselje, želim da ovaj tvoj rođendan bude zaista poseban. Neka ti je srećan rođendan!

duge cestitke za rodjendan decku

 •  Kada te pogledam i kada moje oči bude pune tvoje lepote tada sa sigurnošću mogu da kažem da si ti najlepša osoba na svetu. Pored lepote, tebe krasi beskrajna plemenitost i dobrota i ne postoji osoba koja ne bi zavolela tvoje čisto i dobro srce. Volim te najviše na svetu i želim ti da uživaš u svakom trenutku svog rođendana. Neka ti se ostvari sve o čemu maštaš, želim ti srećan rođendan!
 •  Najdraži moj, kada sam upoznala tebe upoznala sam svoju sreću, bez tebe sam bila osoba koja ne zna svoj životni put i koja bez ikakvog smisla luta životom. Sa tobom sam zaista srećna i ti si sve što mi je potrebno da svaki dan učinim posebnim. Želim da uvek budemo zajedno i da naša ljubav bude naša srećna zvezda. Neka ti ovaj dan prođe u prelepom raspoloženju, želim ti puno divnih i posebnih trenutaka. Neka ti je srećan rođendan!
 •  Poljubi me i pokaži mi koliko su vrele tvoje usne, uhvati me jako i pokaži mi da ću uvek biti tvoja. U tvom zagrljaju osećam se spokojno i imam neopisivu želju da te poljubim i da ti na dlanu predam svoje srce. Malo je reći da te volim više od svega, obožavam te i želim da sa tobom podelim sve što postoji na ovome svetu. Želim ti puno radosti i neka ti svaki novi dan bude još jedan razlog za sreću i veselje. Neka ti je srećan rođendan!
 •  Najmiliji moj, ti si za mene nešto najvažnije na ovome svetu, ti si moja ljubav i za tebe sam spremna da se odreknem svega. Moja ljubav prema tebi nika neće znati za granice, volim te svim srcem i dušom, volim te odavde pa sve do meseca. Želim ti život prepun trenutaka u kojima ćeš uživati u svemu, neka ti život bude idealan u svakom pogledu. Srećan ti rođendan!
 •  Sa tobom sam otkrila kako je lepo voleti i sanjati snove pune ljubavi i nežnosti, svaka tvoja reč je romantična, svaki tvoj pogled miluje moje lice. Ti si poput skrivenog blaga i moja je sreća što sam te pronašla i uzela za sebe. Veoma sam srećna što kraj sebe imam tebe i tvoju ljubav, volim te puno i znaj da ću te uvek voleti. Neka tvoje srce bude veselo, želim ti da uživaš u svemu što te okružuje. Neka ti je srećan rođendan!
 •  Ljubavi moja jedina, volim da budem kraj tebe i da zajedno uživamo u svemu što vidimo i osećamo. Kada nisam kraj tebe tada je moje srce tužno i osmeh nestane sa mog lica, tada jedino želim da ponovo budem kraj tebe, jer ti sreća mog života. Želim ti da dugo pamtiš ovaj dan, želim ti da u punom sjaju proslaviš tvoj rođendan. Zamisli najlepše rođendanske želje, veruj u njih i one će se ostvariti. Neka ti je srećan rođendan!
 •  Sreća se piše tvojim imenom, ti si čovek koji ume da nacrta osmeh na mom licu, u tvom srcu se nalaze ključevi koji otvaraju sva vrata moje sreće. Jedino što želim jeste da uvek budeš kraj mene i da zauvek useliš sreću u naše živote. U mom životu ne postoji ništa osim tebe, za tebe živim i tebi posvećujem sve svoje. Želim ti sve najbolje u daljoj budućnosti, želim ti da uvek budeš srećan i zadovoljan. Neka ti je srećan rođendan!
 •  Mili moj, na mojim usnama urezani su najslađi poljupci kojima si mi govorio kako me voliš. Na mom licu su tragovi nežnih dodira kojima si mi šaputao koliko ti značim. Sve na meni je u znaku tebe i tvoje ljubavi, moje srce pripada samo tebi i uvek će tako biti. Danas je dan namenjen našoj sreći, danas je dan koji je kao stvoren za ljubav i veselje. Želim da te nežno poljubim i šapnem ti najlepše rođendanske želje. Volim te najviše na svetu, neka ti je srećan rođendan!
 •  Život bez ljubavi nije život i predstavlja samo besmisleno putovanje u kome čovek ne zna šta je to njegov konačni cilj. Ljubav je ta koja nam daruje nadu, ljubav budi ljude u nama, ljubav nas usrećuje svakoga časa. Drago mi je što znam šta je to ljubav, drago mi je što te imam i što te beskrajno volim. Bez tebe ništa ne bi bilo kao što je sada, ti si jedini krivac za svu moju radost i sreću. Želim ti svu radost i sreću ovoga sveta, neka ti je srećan rođendan!
 •  Dragi moj, sa tobom je svaki dan pun uzbuđenja, sa tobom je sve bajno i ne postoji ništa što može da pokvari naše uživanje. Ti si kralj nežnih i romantičnih reči i u svakom trenutku umeš da pronađeš pravu reč koja svojom slatkoćom jednostavno me natera da se naježim. To tvoje tajno oružje te čini nepobedivim ljubavnim vojnikom, ali moja je sreća što znam lozinku tvog srca. Moje srce za tebe nema lozinku i uvek će biti otvoreno za tebe, ti si moja ljubav i ne postoji ništa što nas može rastaviti. Želim da ti ovaj rođendan bude najlepši rođendan koji si ikada doživeo, želim da sve blista i da se svi raduju. Neka ti je srećan rođendan!

 

ljubavne cestitke za rodjendan decku

 

 

 

No Responses

Leave a Reply