Najlepše čestitke za 50 rodjendan

Najlepše čestitke za 50. rodjendan

Rodjendan predstavlja na neki način jubiljej našeg rodjenja, rodjendan je dan u godini koji je veoma poseban i koji svojim značajem zauzima visoku poziciju u našim životima. Rodjendan znači slavlje, rodjendan je pesma i igra, rodjendan je lepa atmosfera koja se širi vazduhom. Svi mi željno iščekujemo ovaj dan jer je on upravo namenjen uživanju, naravno svako voli da se tog dana opusti i da bar na trenutak bude radostan. Ulepšajte 50. rodjendan vašoj dragoj osobi, napišitie joj rodjendansku čestitku u kojoj ćete smestiti samo najlepše rodjendanske želje. Ukoliko želite da vašoj dragoj osobi čestitate 50. rodjendan možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

Čestitke za 50. rodjendan mami

 • Mila moja majko, ti si osoba koja je meni podarila život, ti si me rodila i donela na ovaj svet, ti si ta koja je od mene napravila čoveka i naučila me svemu. Nikada neću zaboraviti kako si uvek bila nežna i brižna prema meni, uvek si bila majka koja ume da razume svoje dete i njegove želje. Nikada nisi bila nepravedna prema mena, naš odnos je uvek bio idealan i odmeren, ponosan sam što si ti moja majka, jer ti si najbolja osoba koja postoji na ovoj planeti. Neka ti život podari lepe i srećne dane, želim ti sve najbolje. Neka ti je srećan 50. rodjendan!
 • Mila moja mati, ti si za mene ikona, sve tvoje meni je sveto, ti si osoba koju veoma cenim i poštujem i za koju kompromis ne postoji. Kao tvoj sin mogu ti reći da mi je veoma lepo u tvom društvu i da želim da zauvek ostaneš uz mene. Ti i ja se veoma dobro razumemo, jer naše duše su kao jedno i naša srca lupaju identičnim ritmom. Hvala ti na svemu što si učinila za mene, tvoja pomoć mi je uvek dobrodošla, jer ti zaista znaš kako da utešiš čoveka i pokažeš mu pravi put. Danas je tvoj pedeseti rodjendan i želim da se potpuno prepustiš prazničnoj amtmosferi, pusti da te emocije nose i oseti sreću na svom telu. Srećan ti majko 50. rodjendan!
 • Majko moja, ti si žena koja je u mom srcu oduvek, ti si bila uvek sa mnom i kada sam bio srećan i kada sam tugovao, ti uvek čuvaš za mene nežne i tople reči i u svakom trenutku znaš šta da kažeš. Nikada nisi povredila moje srce, oduvek si prema meni bila pažljiva i nikada nisi dozvolila da dugo patim zbog nečega. Kada god mi je teško setim se samo tvojih reči koje si mi govorila i to mi uvek pomogne da prebrodim svaku krizu. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da sam najsrećniji sin na svetu, volim te majko i želim da ovaj tvoj jubilarni pedeseti rodjendan proslavimo u miru i veselju. Neka ti se sve želje ostvare, srećan ti 50. rodjendan!
 • Godine veoma brzo prolaze, ljudi stare i sazrevaju i vremenom sve više shvataju šta je važno u životu i šta je ono što je neophodno za sreću. Mila moja majko, sada si u najboljim godinama, imaš dovoljno iskustva da svojom glavom odlučiš šta je ono što je dobro za tebe i pred tobom su brojni dani u kojima ćeš uživati i pustiti maštu da učini svoje. Danas je tvoj rodjendan i presrećan sam što ćemo ovaj dan zajedno proslavite, ne postoji ništa lepše od naših zajedničkih trenutaka provedenih u zabavi i veselju. Neka ti život uvek bude lep i uzbudljiv, želim ti sve najlepše. Neka ti je srećan 50. rodjendan!
 • U ovoj borbi koja se zove život nikada nemoj da zaboraviš da nisi sama i da sam ja tu da ti pomognem u svemu. Ti si me čuvala i pazila dok sam bio mali i pružala si mi sve što si mogla, sada je došlo vreme da ti sve to uzvratim, sada je na mene red da ti posvetim svu pažnju. Neopisivo si mi draga i uvek imam potrebu da budem u društvu sa tobom, ti si osoba koja je deo mene, ti si moja majka i za mene ćeš uvek biti važna. Kada me zagrliš i nežno poljubiš imam osećaj da sam se ponovo vratio u detinjstvo i osećam se kao dete koje je odavno odraslo. Draga moja majko, neka ti život postane neprestana zabava puna radosti i veselja, od srca ti želim sve najbolje u životu. Neka ti je srećan 50. rodjendan!
 • Kraj tebe nikada nisam tužna, koliko god da mi je teško ti uvek uspeš da me nateraš da se smejem, ti zračiš vedrinom i toplinom, ti si izvorište optimizma i entuzijazma i bez tebe ne bi imao energije i snage da idem dalje kroz život. Ti si moja podrška i veoma mi znači što u svakoj situaciji slobodno mogu da se oslonim na tebe. Tvoji majčinski zagrljaji su oduvek bili moja uteha, želim ti reći da ovaj život živim za tebe i da si ti moje sve. Mila moja majko, uvek ću te puno voleti i nikada neću dozvoliti da te iko povredi. Budi mi srećna i razdragana, želim ti da uživaš u svom rodjendanu i današnjem danu. Najboljoj majci na svetu želim srećan 50. rodjendan!
 • Kada pogledam koliko je vremena prošlo, a mi nismo ni svesni toga, slobodno mogu da kažem da sam odrastao čovek i da više nisam dete, ali ćeš ti uvek biti moja majka i ja ću za tebe biti mali nestašni dečak kome je preko potrebna majčinska ljubav. Tvoja ljubav mi je potrebna svakoga dana, ti si moj andjeo čuvar i ti si moj prijatelj u svemu. Sve može da se promeni i da izgubi značaj, ali tvoja uloga u mom životu uvek ostaje ista i nikada se neće promeniti. Želim da tvoj život pretvorim u mirnu i bezbrižnu priču, želim da ti uradim sve što je u mojoj moći kako bi ti bila što više srećnija. Tvoj osmeh meni vredi zlata, ti si moja majka i ništa mi nije vrednije od tebe. Neka ti ovaj rodjendan donese najlepša životna iskustva, želim ti lep i ugodan život bez ikakvih briga. Draga moja majko, neka ti je srećan 50. rodjendan!
 • Sve lepe stvari na ovome svetu poklonio beh tebi, majko moja jedina. Ti zaslužuješ sve što god poželiš i moja je dužnost da uvek budem kraj tebe kada god ti je nešto potrebno. Sa tobom sam proveo čitav svoj život i od tebe sam naučio kako se živi, kako se voli i kako se oseća srcem, od tebe sam naučio sve ono što je potrebno da se udahne život punim plućima. Ti si uvek govorila kako treba da se borim za sebe i kako uvek treba da imam neki svoj cilj. Te tvoje reči su za mene osnova života i uvek se rado setim njih. One su me naučile da čovek sve može da dostigne samo ako čvrsto i iskreno želi. Danas je tvoj rodjendan, želim da ovaj dan provedeš u društvu sa dragim osobama, neka ti život uvek donosi razloge za radost i sreću. Srećan ti majko 50. rodjendan!
 • Majko moja, moja sjajna zvezdo, ti si nešto najčistije i najsvetlije u mom životu. Svaki tvoj pogled me razneži i vrati me u dane kada sam u tvom naručju bio potpuno bezbrižan i zaštićen od svega. Presrećan sam što sam tvoje dete, jer ti si oduvek bila majka za primer, svaki tvoj postupak govorio je o tvom savršenom karakteru i tvojoj plemenitoj duši. Hvala ti što si sve tvoje najbolje osobine uspela da ostaviše meni u amanet, hvala ti što si kraj mene i što sa mnom provodiš dane. Tvoje društvo mi uvek prija, ti si deo mog srca i bića i mi smo poput jedne celine. Draga moja majko, poželi najlepše rodjendanske želje i jedan mali čarobnjak će sleteti na tvoje rame i sve će ih ispuniti. Neka ti je srećan 50. rodjendan!
 • Najmila moja, svakog dana iznova saznajem da bez tebe ne mogu da živim ovaj život, ti si osova za svaki moj dan, ti si moja majka i bez tebe sve je prazno i besmisleno. Ti svakom danu dodaš malo dugine boje i sunčeve svetlosti, ti si dobra vila koja svojim magičnim štapićem stvara osmeh na mom licu. Uvek ću biti na tvojoj strani i nikada te neću izneveriti, jer ako izneverim tebe isto je kao da sam izneverio sebe. Neka ti život u budućnosti donese puno lepih trenutaka u kojima ćeš uživati i biti zadovoljna. Draga moja majko, neka ti je srećan 50. rodjendan!

Čestitke za 50. rodjendan bratu

 • Brate moj jedini, još od malih nogu smo ti i ja zajedno, oduvek smo kao najbolji prijatelji i veoma mi je drago što se uvek volimo i poštujemo. Nas je ista majka rodila, niz naše vene protiče ista krv, mi smo poput jedne duše koja je smeštena u dva tela. Tebe iskreno volim i poštujem i od sveg srca ti u životu želim samo najbolje. Neka sve bude uvek onako kako ti želiš, srećan ti 50. rodjendan!
 •  Čovek nije stvoren da bude sam, kada je čovek sam on pati i ništa ga ne može usrećiti. Moja je sreća što imam tebe, ti si moj brat i moja stalna podrška. Za tebe bih učinio sve što ti kažeš, jer znam da bi ti to isto uradio za mene. Mi smo braća i želim ti reći da si veoma blizak mom biću i bez obzira na sve uvek ću te voleti. Dragi moj brate, srećan ti 50. rodjendan!
 • Mili moj bato, rado se sećam dana kada smo se zajedno igrali i kada smo po čitav dan maštali i sanjarili o raznim dečijim igrarijama. Oduvek mi je lepo sa tovom i prema tebi gajim samo najčistija i najiskrenija osećanja bratkse ljubavi. Ti i ja smo povezani čvrstom vezom, ti si moj brat i mogu ti reći da si najbolji brat koji postoji. Uživaj u svom rodjendanu, pred tobom je još puno lepih dana, želim ti sve najbolje. Srećan ti 50. rodjendan!
 • Bato moj, ti si oduvek bio moj idol i moj uzor, od tebe sam puno toga naučio i ti si zaslužan za mnogo toga u mom životu. Želim da naš savršeni bratski odnos traje večno i da uvek bude na najvećem mogućem nivou. Dragi moj brate, neka ti se ostvare svi tvoji snovi, želim ti srećan 50. rodjendan!
 • Najmiliji moj brate, nikada nemoj da brineš o godinama, one su samo tu da nam pokažu koliko smo nečega prošli i kao takve su zaista nevažne. Ne brini ni o čemu, budi uvek svoj i nikada se nemoj predati bez borbe. Ti si moj jedini brat i moje srce je prepuno jer danas slavimo tvoj 50. rodjendan! Neka ti budućnost bude savršena, želim ti sve najlepše. Srećan ti 50. rodjendan!

Poruke za supruga za 50. rodjendan

 • Mili moj, ti si oličenje idealnog supruga i sa ponosom mogu reći da sam kraj tebe uvek bila najsrećnija žena na svetu. Volim te svim svojim srcem i želim da ovaj dan provedemo zajedno, želim da ovaj tvoj 50. rodjendan bude najlepši rodjendan koji si ikada doživeo. Neka ti je srećan 50. rodjendan!
 • Dragi moj, želim da ti poklonim sebe, za tebe čuvam najsladje poljupce i vatrene zagrljaje. Želim da ovaj dan bude u znaku ljubavi, neka tvoj 50. rodjendan protekne u lepoj atmosferi. Srećan ti 50. rodjendan!
 • Srećo moja, ti si moj muž i svaki tren koji sam provela sa tobom ostao je duboko u mom srcu. Ti si veoma romantična i nežna osoba, godine provedene sa tobom su nešto najlepše u mom životu. Želim ti sve najbolje i najlepše u životu, neka ti je srećan 50. rodjendan!

Poruke za suprugu za 50. rodjendan

 • Mila moja, ti si nežni cvetak u mom životu, ti si osoba koja mi je podarila sreću i lepu budućnost. Kao tvoj suprug želim da sa tobom podelim svu radost ovoga sveta, neka ti ovaj dan bude najlepši dan u životu. Srećan ti dušo 50. rodjendan!
 • Mila moja, ne zaboravi da sam uvek kraj tebe i da te neprestano čuvam od svega. Ti si moja supruga i moje srce i neka ti život bude beskrajno savršenstvo. Neka ti je srećan 50. rodjendan!
 • Lepotice moja draga, danas je tvoj 50. rodjendan i presrećan sam što ćemo ovaj dan zajedno proslaviti i što će danas ljubav biti u prvom planu. Volim te najviše na svetu i želim puno zdravlja, sreće i veselja. Srećan ti 50. rodjendan!

No Responses

Leave a Reply