Čestitke za rodjendan sestričini

Čestitke za rodjendan sestričini

Porodica predstavlja temelj i osnovu svakog ljudskog života, čovek koji nema svoju porodicu je čovek koji je ranjiv i koji je u svemu neuspešan. Zbog toga je veoma važno da svaki čovek voli i poštuje članove svoje porodice i da prema njima bude uvek maksimalno korektan i tolerantan. Rodjendan je dan prepun radosti i rodjendanska atmosfera je nešto što se može doživeti samo tog dana. Kada dodje rodjendan vaše drage sestričine, budite veoma nežni prema njoj i pokušajte da joj na što bolji i emotivniji način čestitate. Idealno rešenje za to jeste da joj napišete jednu lepu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da vašoj dragoj sestričini napišete čestitku za rodjendan možete iskoristiti neku od navedenih:

Najlepše rodjendanske čestitke za sestričinu

1) Draga moja sestričino, zaista je malo reći da te volim kao svoju ćerku, ti si dete koje mi je oduvek bilo drago, ti si deo mog srca i mog života. Želim da tvoje lice uvek bude prelepo i da tvoje okice uvek imaju sjaj bisera. Sve najlepše poklone ovog sveta želim da ti poklonim, ti si devojka koja u životu zaslužuje sve što je posebno i sve što je najbolje. Takodje, želim ti puno ljubavi, zdravlja i radosti, neka ti je srećan rodjendan!

2) Kada si bila mala, volela si da se igraš sa mnom, te naše igre bile su tako lepe i očaravajuće. Uvek sam se divio tvojoj lepoti, uvek sam se divio tvojoj dobroti, ti si za mene najbolja i najlepša devojčica, ti si moja mila sestričina i želim da znaš da te obožavam. Danas je tvoj rodjendan i svim srcem ti želim predivno slavlje prepuno zabave i radosti. Neka ti je srećan rodjendan!

3) Mila moja sestričino, drago mi je što lepo saradjujemo i što je naše druženje preraslo u savršenstvo. Ti si devojka koja je posebna i jedinstvena, ti si jedna dobra duša koja ne zna i ne ume da mrzi. Neka ti sve u životu ide od ruke i neka od tebe budu daleko svi problemi i sve muke. Uživaj u svom životu, uživaj u lepotama, od srca ti želim srećan rodjendan!

4) Kada ti kažem da si lepotica i princeza, znaj da te ne lažem, znaj da govorim istinu i samo istinu. Ti si moja mezimica, ti si moja slatka dušica, budi uvek pametna i bistra devojka, budi uvek na vrhu. Neka ti osmeh uvek pravi društvo i neka tvoj život bude divan, radostan i spokojan. Sestričino moja, srce moje, sve najlepše neka bude tvoje, želim ti srećan rodjendan!

5) Sestričino moja jedina, kada sam usamljen i kada sam tužan, tvoje društvo mi veoma prija i pomaže mi da isplivam na površinu. U tvojim očima vidi se dobrota, tvoje srce je iskreno i iz njega zrači toplota, ti si moje srculence, prosto rečeno, ti si moje sve. Neka ti ovaj rodjendan bude neverovatno zanimljiv i zabavan, želim ti pregršt najlepših rodjendanskih želja. Neka ti je srećan rodjendan!

6) Veoma sam zadovoljan, radostan i srećan što je došao dan kada ćemo proslaviti tvoj rodjendan. Toplo mi je oko srca kada pomislim da ćeš ovog dana igrati, pevati i plesati, volim kada si srećna i zadovoljna, volim kada si puna života i vedrine. Neka tvoj budući život nosi stihove najlepših pesama i neka sve uvek bude po tvojoj volji. Tvoj ujka te mnogo voli i želi ti srećan rodjendan!

7) Lutko ujkina, naoružaj se osmehom i pokušaj da ostaviš iza sebe sve što je nepoželjno i beznačajno. Budi prava dama, budi graciozna i otmena, neka se svi dive tvojoj besprekornoj lepoti. Želim da znaš da te veoma cenim i da sam uvek na strani tvoje srećne sudbine. U to ime, šaljem ti puno poljubaca, neka te ljubav čini srećnom ovog divnog dana. Želim ti sve najbolje, neka ti je srećan rodjendan!

8) Nemoj da misliš o ružnim i skaradnim stvarima, neka tvoje misli budu usmerene ka lepim i umirujućim stvarima. Dajem ti reč da ću uvek biti tvoj zaštitnik, tvoj verni i odani čuvar, ti si moja sestričina i ikona mog života. Neka ti život pokaže svoju najlepšu stranu i neka te vodi svojim najuzbudljivijim putevima i stazama. Neka sreća svakoga dana bude sa tobom, iskreno ti čestitam rodjendan!

9) Sestričino moja mila, pokušaj da iskoristiš svaku priliku za radost i sreću koju ti život pruža, budi zadovoljna svojim životom i nikada nemoj biti nezadovoljna. Svaki novi dan donosi puno prelepih trenutaka, svakog novog dana čovek može biti beskrajno srećan i radostan. Obećavam da ću ti uvek pružiti ruku kada ti je teško i kada ti je preko potrebna pomoć, ti si moj mali andjeo i volim te više od svog života. Danas je tvoj rodjendan i neka sve u tvom životu bude lepo i sjajno poput ovog dana. Neka ti je srećan rodjendan!

10) Život nam ponekad donese puno tuge i negativnih emocija, ukoliko je naše srce stabilno i jako, ono će prebroditi sve to i oterati svu tugu. Najiskrenije želim da tvoje srce uvek bude hrabro i nesalomivo moćno i takodje želim da tvoje emocije budu savršeno izbalansirane. Došao je tvoj rodjendan i neka ti ovaj dan pruži puno ljubavi, zabave i radosti. Ljubi te ujka i želi srećan rodjendan!

11) Sestričino moja draga, tvoj osmeh je nešto najvrednije za sve nas i za našu porodicu. Kada si ti srećna, svuda oko nas cvetaju ruže i najlepši mirišljavi cvetovi. Neka tvoja duša nikada ne sazna šta su to brige, muke i problemi, želim da uvek i svuda budeš mirna, bezbrižna i spokojna. Ti si moje malo zlato, ti si moja pčelica, ovaj dan pripada samo tebi i neka sva sreća bude samo tvoja. Čestitam ti rodjendan!

12) Budi vesela, druži se sa svojim prijateljima, prepusti se mašti i sanjaj o sreći. Sve što je potrebno za dobar i uzbudljiv život nalazi se u tebi i tvom srcu, budi uvek dobro raspoložena i kao malo dete raduj se svakom novom danu. Stigao je tvoj rodjendan i siguran sam da drhtiš od uzbudjenja zbog toga. Želim ti da živiš život iz snova, želim ti sve najbolje. Neka ti je srećan rodjendan!

Čestitke za 18. rodjendan sestričini

1) Draga moja sestričino, sada si prava devojka i sazrela si u svakom smislu i pogledu. Pred tobom je jedan novi život, pun raznoraznih obaveza i problema, ali, sve je za ljude i sve će biti u redu. Tvoj ujkica te voli najviše na svetu i od srca ti želi sve najsavršenije u daljem životu. Neka ti je srećan 18. rodjendan!

2) Svaki čovek se ponekad oseća loše i čini mu se da su mu sve ladje u životu potonule. Ali, sve to se može lako prevazići ukoliko čovek veruje u sebe i ukoliko ima dovoljno snage i energije da se bori. Budi uvek puna samopouzdanja i neka oko tvog srca uvek bude bedem koji će te štiti od tuge. Neka ti se svaka rodjendanska želja ostvari i pozlati, želim ti srećan 18. rodjendan!

3) Mila moja sestričino, lepo je kada čovek odrasta i kada se postepeno osamostaljuje. Ti si moja vrednica, moja lutkica, moja slatki devojčurak i siguran sam da će tvoj život biti dobar i ispunjen. Budi stalno opuštena i nikada nemoj da se nerviraš zbog sitnica, budi uvek radosna i ne skidaj osmeh sa svog lica. Želim da uvek imaš kraj sebe sve što voliš i sve što ti je drago, volim te puno, ti si moje životno blago. Neka ti je srećan 18. rodjendan!

4) Mladost je period u kome čovek treba da uživa i da bude maksimalno aktivan u svemu. Ti si veoma pametna i nežna devojka i tvoja budućnost treba biti usmrena ka obrazovanju. Obrazovanje će ti pomoći da pronadješ dobar posao, obrazovanje će ti pomoći da pronadješ pravi životni put. Želim ti puno uspeha u svakoj životnoj sferi, ujka ti želi srećan 18. rodjendan!

5) Jedina i voljena moja sestričino, moram ti reći da te volim kao da si moja ćerkica, ti si veoma umiljata i prosto ne umem i ne mogu da te ne volim. Danas je tvoj 18. rodjendan i svim svojim srcem ti želim da se lepo provedeš i da uživaš zajedno sa svojim drugarima i drugaricama. Ovim putem te puno pozdravljam i želim ti bezbroj savršenstva u životu. Neka ti je srećan 18. rodjendan!

6) Mnogo sam srećan što je napokon došao dan kada ćeš postati punoletna, zaista mi je veoma milo što ćeš napuniti osamnaest godina i što ćeš zakoračati u svet odraslih i ozbiljnih ljudi. Ti si moja sestričina i za tebe će moje srce uvek biti otvoreno, reci mi sve što želiš i sve što ti treba, daću sve od sebe da ti ispunim svaku želju. Neka ti ovaj dan obezbedi bezbrižno srećan život, želim ti srećan 18. rodjendan!

7) Najdraža moja sestričino, želim da nacrtam smajlija na tvom nežnom i belom licu, ti si moja srećica, ti si moj divni andjeo. Došao je dan o kome si puno maštala, tvoje punoletstvo je pred tobom i budi ponosna zbog toga. Neka ti punoletstvo donese puno užitaka i neka ti svaki novi dan bude izvanerdno divan. Šaljem ti puno poljupčića, želim ti srećan 18. rodjendan!

8) Sve se može promeniti i sve se može izbrisati, samo moja ljubav prema tebi će uvek biti ista. Ti si moja mila i draga sestričina i normalno je da te volim i da prema tebi gajim nežna i iskrena osećanja. Ti si deo moje porodice, ti si dete moje sestre, tvoje ime uvek će biti u mom srcu i u mojoj duši. Prezadovoljan sam i presrećan što je došao tvoj osamnaesti rodjendan, želim da tvoje rodjendansko slavlje bude izrazito veselo, želim da u duši budeš srećna i zadovoljna. Iskreno i od srca ti čestitam 18. rodjendan!

9) Sestričino moja, lepotice moja, od danas ti si devojka koja ima osamnaest godina i koja je u potpunosti spremna da se samostalno brine o sebi i o svom životu. U svakom slučaju, želim ti svu sreću ovog sveta, najvažnije je da tvoj život bude skrojen po tvojoj meri i  volji, najvažnije je da si apsolutno zadovoljna svime. Budi uvek kraj svojih voljenih osoba i uživaj u dobroj društvu, budi uvek spremna za zabavu, budi uvek spremna za šalu i razonodu. Neka od ovog dana svaka stranica tvog životnog romana bude puna radosti i ljubavi, želim ti srećan 18. rodjendan!

10) Kada si bila mala često si govorila da sam ja tvoj najbolji prijatelj i svaki put kada sam to čuo istopio sam se od miline. Zadovoljstvo mi je da budem tvoj ujak i tvoj najbolji prijatelj, ti si zaista devojka koja se retko može pronaći i sresti, ti si pravi dar sa neba. Svaki put kada ti je potrebna bilo kakva pomoć ili savet, obrati se meni, obećavam ti da ću brzinom svetlosti dodji do tebe i da ću uraditi sve što je potrebno da se svi tvoji problemi reše. Tvoja mladost je tvoja sreća, tvoj život je tvoja radost, nasmeši se, voli, uživaj, živi život punim plućima. Tvoj ujka ti želi srećan 18. rodjendan!

11) Sunce moje, sestričino moja, ti si moja najsjajnija zvezda, ti si moja šarena leptirica, ti si moja nada, ti si moja vera. Dobro znam da je punoletstvo nešto što veoma dugo iščekuješ, tvoj osamnaesti rodjendan obeležio je puno tvojih snova. Udahni duboko i pogledaj u oči svoju sreću, danas je tvoj osamnaesti rodjendan i čitavim svojim bićem ti želim da uživaš u svakoj sekundi slavlja. Budi uvek oličenje nasmejane i vedre devojke, neka ti je srećan 18. rodjendan!

12) Samoća je nešto što će ti u životu donositi samo loša i neželjena iskustva, zbog toga uvek budi kraj dragih i voljenih osoba, zbog toga uvek budi u blizini svog društva. Kao tvoj ujka obećavam ti i garantujem da ću uvek biti u tvojoj blizini i da nikada neću dozvoliti da patiš i tuguješ. Sada je pravi trenutak da se opustiš i da svoju dušu prepustiš lepim i veselim osećajima. Današnji dan je veoma značajan, danas je tvoj 18. rodjendan i želim ti sve najbolje i najlepše. Neka ti je srećan 18. rodjendan!

Takodje pročitajte:

Leave a Reply