Čestitke za 40 rodjendan

Čestitke za 40. rodjendan

Skoro svaki čovek voli zabave i veselja, čovek je društveno biće koje ima potrebu da bude opušteno i veselo. Rodjendan je idealna prilika da čovek okupi svoje najbolje prijatelje i najdraže osobe i da sa njima podeli svoju sreću. Kada čovek slavi svoj rodjendan tada on slavi svoju sreću, rodjendan u svakom pogledu donosi nešto lepo i divno u životu. Tog dana čovek treba da zaboravi na sve stvari i sitnice koje u tom trenutku kvare sliku sreće i radosti, tog dana čovek treba da uživa u svemu što dolazi u susret njegovom srcu i njegovoj duši. Najbolji način za to jeste da joj napišete rodjendansku čestitku u kojoj ćete joj poželeti sve najlepše putem nežnih reči. Ukoliko želite da vašoj dragoj osobi napišete čestitku za 40. rodjendan možete iskoristiti neku od navedenih:

Čestitke za 40. rodjendan prijatelju

1) Mili moj prijatelju, danas je nebo na strani tvoje sreće, danas će sve ptice pevati tvoju omiljenu pesmu, budi opušten i veseo, budi čovek koji se raduje sreći. Znaj da su prijatelji uvek uz tebe i da te uvek štite od svega, pred tobom je tvoj 40. rodjendan i i mogu ti reći da imaš milion razloga za sreću. Tvoje godine predstavljaju zlatno doba čovekog života i nadam se da će ti od ovoga dana svaki trenutak biti poseban. Želim ti puno ljubavi i sreće, želim da tvoj život bude što kvalitetniji i bolji, neka ti je srećan 40. rodjendan!

2) Sudbina je htela da ti i ja delimo sve u životu, sudbina je stvorila naše prijateljstvo i podarila nam puno toga lepog. Prijateljstvo sa tobom otkrilo mi je sve tajne ljudskog života i ljudske sreće i svakoga trena sam ponosan što kraj sebe imam prijatelja kao što si ti. Želim ti da ovoga dana uživaš u prazničnoj toplini, neka svaka tvoja želja bude uslišena i realizovana. Čestitam ti druže 40. rodjendan!

3) Dragi moj prijatelju, često razmišljam o životu i svaki put u tom razmišljanju shvatim da čovek bez prijatelja ne može da živi. Moram ti priznati da ne mogu da budem srećan ako ti nisi zadovoljan i srećan, ti si osoba koja u mom životu predstavlja nešto što ima ogromnu vrednost. Moje srce danas drhti od sreće i u mojoj duši je milina, razlog za sve to je tvoj rodjendan i želim od srca da ti čestitam. Neka ti je srećan 40. rodjendan!

4) Život svakodnevno teče i polako prolazi, važno je da čovek uživa u svakom trenutku, važno je da čovek bude veseo i da svoj život zamišlja kao jednu veliku i beskrajnu avanturu. Ti si moj najbolji prijatelj i dobro znam da je tvoj život svakoga trenutka bio ispunjen pravim vrednostima i zbog toga ti želim da se naoružaš osmehom i da ovaj dan dočekaš pesmom. Neka ti u životu sve bude lepo i u skladu sa tvojim željama, želim ti srećan 40. rodjendan!

5) Najdraži moj prijatelju, život ne treba da bude skup briga i problema, život treba da bude skup radosnih i veselih trenutaka, život treba da bude nepresušivi izvor sreće. Ti si odrasla i zrela osoba i neka tvoje srce upravlja tvojim životom, prepusti se emocijama i oseti kako je lepo živeti život prepun ljubavi. Od srca ti želim da u budućnosti sve bude po tvojoj volji, neka ti je srećan 40. rodjendan!

Čestitke za 40. rodjendan prijateljici

1) Prijateljice moja mila, u životu nikada nisam sreo tako odmerenu i skromnu osobu kao što si ti. Tebe krase najbolje ljudske osobine i vrline, ti si plemenita i čestita devojka visokog morala i čistog obraza. Tvoj život je savršeno uskladjen i zbog te činjenice sam veoma srećan. Želim da tvoja budućnost bude još uspešnija i perspektivnija, želim da svaki novi dan pamtiš po lepoti. Neka ti je srećan 40. rodjendan!

2) Lutajući nepoznatim ulicama sreo sam tebe i od tog trenutka moj život počeo je da se menja. Te promene donele su mi puno lepih stvari koje me svakodnevno usrećuju. Ti si moja najbolja prijateljica i moram ti priznati da sam uzbudjen zbog tvog rodjendana. Budi vesela i neka tvoje usne pevuše najlepše pesme, prepusti se talasima slavlja i oseti sreću na svojoj koži. Tvoj mili drug ti želi srećan 40. rodjendan!

3) Draga moja prijateljice, kada smo zajedno i kada se družimo sve je bajno, lepo i zanimljivo. To nam govori da je prijateljstvo nešto najlepše što je nasledio i dobio na poklon. Danas je tvoj 40. rodjendan i svi ključevi od vrata koja vode ka sreći su u tvojim rukama, kao tvoj prijatelj od srca ti želim sve najlepše i najpozitivnije u životu. Neka ti je srećan 40. rodjendan!

4) U tvojim očima vidim prijateljsku toplinu koja mi govori da si ti veoma dobra osoba koju moram čuvati i uvek imati kraj sebe. Pravo mi je zadovoljstvo što ćemo zajedno danas proslaviti tvoj 40. rodjendan i želim da uživaš u svojim godinama i da ti svaki novi dan bude bolji i srećniji od prethodnog. Mojoj dragoj prijateljici želim srećan 40. rodjendan!

5) Jedina moja prijateljice, poznajem te veoma dobro i znam šta tvoje srce želi. Sve što tvoje srce želi neka se ovoga dana ostvari i neka u tvojim rukama bude sve ono o čemu si maštala i sanjala. Najmanje što mogu da uradim, kao tvoj prijatelj, jeste da ti poželim lep provod i dobru zabavu. Budi žena koju krasi osmeh i koja se raduje bez ikakvih ograničenja, želim ti srećan 40. rodjendan!

Čestitke za 40. rodjendan kumi

1) Divna moja kumo, naša zajednička priča počela je onoga dana kada smo postali prijatelji i kada smo se kao osobe veoma zbližili. Oduvek sam znao da ću se u životu sa tobom savšreno slagati, oduvek sam znao da si ti osoba koja će biti savršena kuma meni i mojoj porodici. Želim da znaš da te svi puno volimo i da ti ovoga dana želimo samo sreću. Neka ti se ostvari svaka želja, neka ti se ostvari svaki san, od srca ti želim kumo srećan 40. rodjendan!

2) Kumstvo je čoveku potrebno i u dobru i u zlu, kumstvo je nešto što je jače i veće od prijateljstva. U to ime, kumo moja mila, želim da naše kumstvo traje beskrajno dugo i želim da naši zajednički trenuci budu ispunjeni srećom. Želim ti puno ljubavi, topline i radosti, znaj da su tvoje godine lepe kao najlepše godine mladosti. Tvoj kum te svim srcem voli i želi ti sve najlepše. Neka ti je srećan 40. rodjendan!

3) Kumo moja draga, zbog tebe sam spreman da odem na kraj sveta, tebi ću uvek pomoći, jer ti si osoba koja to i te kako zaslužuje. Potrudi se da tvoje misli bude savšreno pozitivne, potrudi se da tvoj duh bude veseo, danas je tvoj dan, danas otvori svoje srce i pošalji čitavoj planeti poruku sreće, mira i ljubavi. Želim da tvoja budućnost bude srećna kao ovaj prelepi dan, iskreno ti želim srećan 40. rodjendan!

4) Nikada neću zaboraviti dane kada sam bio bespomoćan i kada mi je pomoć bila preko potrebna. Tih dana si ti stalno bila kraj mene i pomagala mi u svemu i time si me na neki način zadužila za čitav život. Ti si moja kuma i moja dužnost je da ti ovog predivnog i lepog dana poželim puno toga lepog i sjajnog. Neka tvoj život bude savšreno lagan i miran, želim ti kumo srećan 40. rodjendan!

5) Mila i draga moja kumo, volim kada si srećna i kada na tvom licu blista osmeh koji vredi više od milion dolara. Volim kada moja kuma uživa u svom životu i kada je sve oko nje savršeno i idealno. Ti zaslužuješ da imaš sve što želiš, ti zaslužuješ život iz snova, neka ti ovaj rodjendan donese puno poklona koji će u tvojoj duši izazvati lavinu sreće i radosti. Od srca ti čestitam 40. rodjendan!

Čestitke za 40. rodjendan bratu

1) Brate moj jedini, zajedno smo prošli kroz mnogobrojne životne situacije i imam veliku želju da ti kažem da je život sa tobom jedno zaista lepo i zanimljivo iskustvo koje ću uvek pamtiti i čuvati u svojoj memoriji. Ti si čovek koji je na pragu nekih ozbiljnijih godina i želim ti da u budućnost budeš najsrećniji porodični čovek koji postoji na ovome svetu. Kao tvoj brat, želim ti sve najbolje, neka ti je srećan 40. rodjendan!

2) Danas želim da ti pružim ruku i da zajedno zapevamo neku staru pesmu uz koju smo nekada uživali. Tvoj rodjendan je idealna prilika da se opustimo i da se okrenemo ka vedrijoj strani života, danas svuda oko nas treba da bude veselje i slavlje, danas puniš 40. godina i svi treba da znaju da si ti srećan, uspešan i ponosan čovek. Znaj da ti tvoj bata šalje puno poljubaca, jedina moja želja je da tvoja sreća raste iz dana u dan. Neka ti je srećan bato 40. rodjendan!

3) Bato moj mili, život ponekad može da bude neprijatan i naporan i veoma je teško kada je čovek sam i kada na svetu nema nikog svog. U životu imam sreće, jer imam tebe i zbog toga želim da izmedju nas sve bude savršeno. Želim da naši medjusobni odnosi uvek budu besprekorno dobri, ti si moj jedini brat i tvoja uloga u mom životu je od krucijalnog značaja. Neka ti ovaj 40. rodjendan omogući da rukama dodirneš svoju sreću, želim ti da ne brineš ni o čemu i da u tvom srcu uvek budu samo pozitivne i radosne vibracije. Neka ti je srećan 40. rodjendan!

Čestitke za 40. rodjendan sestri

1) Seko moja mila, kada smo bili mali, delili smo sve što smo imali, delili smo čokoladu, delili smo igračke, delili smo osmehe, ali i suze. Sve to nam je pomoglo da odrastemo u dobre i poštene ljude koji poštuju osećanja i koji imaju svest o medjuljudskim odnosima. Lepo je što i sada delimo sve u životu, lepo je što se uvek poštujemo i što gajimo dobre porodične odnose. Došao je trenutak kada ću ti poželeti bezbroj lepih stvari u životu, došao je tvoj 40. rodjendan i svim srcem ti želim da danas blistaš od radosti. Neka ti je srećan 40. rodjendan!

2) Za mene ti ćeš uvek biti devojčica koja nosi vetar u kosi i koja u rukama drži razne mirisne cvetove. Volim te puno i kao sestra si mi veoma draga, u mom srcu postoji jedna tajna pregrada koja će uvek pripadati tebi. Budi srećna što je danas tvoj 40. rodjendan, znaj da će tvoj bata dati sve od sebe da ti ovaj dan bude što lepši, radosniji i veseliji. Svim svojim srcem ti želim sve najbolje i najlepše, neka ti je srećan 40. rodjendan!

3) Draga moja sestro, ne znam kako da ti kažem, ne znam kako da ti opišem koliko sam danas srećan i veseo. Za mene ne postoji ništa lepše i senzacionalnije od tvog rodjendan i upravo zbog toga sam pozitivnu uzbudjen. Prvo što želim da uradim jeste da te poljubim i da ti poželim srećan i bezbrižan život. Neka tvoja duša svakoga dana uživa u savršenstvu, želim ti srećan 40. rodjendan!

4) Život nam svakoga dana donosi nešto novo, život je enigma koju čovek svakodnevno dešifruje. Upravo to daje nam mogućnost da uživamo i da prolazimo kroz lepa i zanimljiva životna iskustva. Želim da u tvom budućem životu bude puno lepih i zanimljivih trenutaka, želim da se uvek divno osećaš. Mojoj lepoj sekici želim srećan 40. rodjendan!

5) Jedina moja seko, život mi je pokazao da si ti osoba koju moram paziti i o kojoj moram brinuti svim svojim srcem. Ti si deo mog bića, moje duše i mog sveta, ti si moja savršena i idealna polovina, ti i ja smo poput jedne jabuke koja je podeljena na dva potpuno jednaka dela. Neka tvoje srce danas bude preplavljeno talasima i bujicama radosti, želim ti da kraj sebe uvek imaš ono što voliš. Ljubi te tvoj brat i želi ti srećan 40. rodjendan!

Leave a Reply