Najljepše rođendanske čestitke za prijatelja

Rođendanske čestitke za prijatelja

Rođendan je divan dan koji se dugo pamti i koji je sam po sebi veoma poseban. Tog dana su svi srećni i osmeh se može videti svuda, taj dan namenjen je veselju. Rođendan na neki način zbližava ljude i njihove emocije i omogućava nam da svoju radost podelimo sa drugima. Kada čovek oseti na svojoj koži rođendansku atmosferu u njemu se probude najdublje i najčistije emocije i u tim trenucima njegovo srce je prepuno.  Ukoliko želite da vašem prijatelju čestitate rođendan možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

Čestitka za rođendan prijatelju

1) Prijatelju moj jedini, veoma mi je milo što sam sa tobom u društvu, mnogo godina smo proveli zajedno i sa sigurnošću mogu da kažem da si ti najbolja osoba koju sam sreo u životu. Ti si odan i veran drug, ti si častan i pošten čovek, ti si moj prijatelj i želim ti reći da mi veoma značiš. Nikada nisam imao prijatelja kao što si ti, ti si osoba na koju zaista mogu uvek da računam. Želim da u životu imaš sve što ti srce poželi, neka te sreća prati svuda. Želim da u životu imaš sve što ti srce poželi, neka te sreća prati svuda. Neka ti je srećan rođendan!

2) Pogledaj život očima večitog sanjara, pokušaj da sanjaš najlepše snove, neka u tvom srcu bude samo vera i nada, veruj mi na reč, sve će u životu biti kako treba. Opusti se i misli pozitivno, neka u tvom umu budu samo najčistije i najvedrije životne slike. Ne dozvoli da ti iko smeta na putu ka tvojoj sreći, želim ti da svaku moguću prepreku izbegneš na pravi način. Prijatelju moj, hvala ti što si uvek tu za mene, tvoja podrška mi veoma znači i da nije tebe bilo bi mi veoma teško. Dragi moj prijatelju, neka ti je srećan rođendan!

3) Druže moj, od malena smo zajedno i uvek smo bili vezani jedan za drugog, nikada nismo dozvolili da se posvađamo, naš odnos je oduvek bio savršen. Naše prijateljstvo će uvek biti savršeno, naš razum nam ne dozovljava da pregazimo preko svega i ne dozvoljava nam da srušimo strpljivo izgrađeni most prijateljstva. Znaj da sam u svakoj prilici uvek na tvojoj strani, apsolutno možeš da računaš na mene i moju podršku. Ostaje samo da ti poželim najlepše želje, neka ti život bude radostan, miran i ispunjen. Mili moj prijatelju, neka ti je srećan rođendan!

Čestitka za rođendan prijatelju

4) Najbolji moj prijatelju, život je jedan i treba ga iskoristiti samo za prave stvari. Uživaj, smej se i raduj se u životu, neka sve brige nestanu i neka iščeznu u gustoj magli. Ti si moj saveznik u svakom trenutku, tvoja pomoć je neophodna meni i od sveg srca ti se zahvaljujem na svemu. Kao tvoj prijatelj želim ti da uvek sanjaš uzbudljive snove i neka ti svaki od njih postane realnost. Ne brini, nikada nećeš biti sam, uvek ću biti tu uz tebe, nikada neću dozvoliti da nam iko uruši prijateljstvo. Naše prijateljstvo je nedodirljivo za sve i obećavam ti da će zauvek ostati tako. Dragi moj prijatelju, neka ti je srećan rođendan!

5) Kada pomislim da si ti moj prijatelj i da si osoba koja u mom životu ima važnu ulogu, tad znam da po tom pitanju nisam ništa pogrešio, ti si idealan prijatelj i prava mi je čast da sa tobom delim sve. Tebi mogu da kažem sve što leži na mojoj duši, ti si za mene osoba od poverenja i čuvar naših tajni. Neka naše prijateljstvo uvek sija, iskreno želim da večno budemo prijatelji. Sve što imam podeliću sa tobom, ti si moj prijatelj i uvek ću te ceniti i poštovati. Neka ti je srećan rođendan prijatelju!

6) Dragi moj druže, danas je dan kada ćemo ti svi poželeti najlepše želje i kada ćemo svi uživati i provoditi vreme u slavlju i veselju. Danas je tvoj rođendan, opusti se i oseti kako te talas lepog raspoloženja nosi na svojim krilima, želim ti da uvek budeš srećan i nasmejan. Ne dozvoli da te život povrediti i da ti donese tugu, budi iznad svega i dokaži svima da je tvoje srce nepobedivo. Jedini moj prijatelju, želim da zajedno provedemo još puno godina i da u druženju dodirnemo sreću. Neka ti je srećan rođendan!

7) Prijatelju moj, velika je čast imati prijatelja kao što si ti, u svakom trenutku mogu da računam na tebe i znaj da uvek možeš da računaš na mene i moju pomoć. Za tebe bih učinio sve, jer ti si meni učinio dosta toga i na svaki način ću pokušati bar malo da ti se odužim. Uvek ću biti tvoj iskren prijatelj, nikada neću dozvoliti da licemerje i pohlepa stane na put našem prijateljstvu. Neka ti ovaj dan donese puno lepih dana u budućnosti, od sveg srca želim ti sve najbolje. Srećan ti rođendan!

8) Život je nezamisliv bez prijatelja i kada je čovek sam on je veoma ranjiv i sve mu je teško i naporno. Kada čovek kraj sebe ima prijatelja tada sve ide mnogo lakše, u životu je neophodno da imamo podršku i pomoć u svakom trenutku. Kada mi je bilo teško ti si uvek bio uz mene i kada je tebi bilo teško uvek sam bio uz tebe. Naše prijateljstvo je uvek znalo za međusobno poštovanje, naše prijateljstvo je oličenje iskrenog i bezuslovnog prijateljstva. Želim ti da uživaš u ovom danu i neka ti se sve rođendanske želje ostvare. Jedini moj prijatelju, neka ti je srećan rođendan!

čestitka za rođendan prijatelju tekst

9) Mili moj prijatelju, želim da znaš da je život pun izazova i iznenađenja i da svaki novi dan treba da dočekaš sa osmehom na licu. Neka tvoje srce nikada ne sazna za bol, svima koji žele da te povrede odgovori osmehom, pokaži im da si jači od njih i da je radost u tvom srcu. Ali, u toj borbi nisi sam, u toj borbi smo zajedno i zajedničkim snagama ćemo pobediti sve. Uživaj u današnjem danu, danas je tvoj rođendan i kao tvoj prijatelj želim da ti se svi snovi ostvare. Neka ti je srećan rođendan!

10) Najbolji moj prijatelju, brige i problemi često dolaze ka nama, ali u svakom trenutku moramo da budemo ispred njih. Prijateljstvo je tu da otera sve probleme, prijateljstvo je tu da zaleči sve rane, prijateljstvo je najlepše iskustvo koje čovek može da doživi. Svaki dan proveden sa tobom za mene je poseban, ti si moj prijatelj i naše prijateljstvo će uvek biti u mom srcu. Neka ti ovaj rođendan ostane uvek u sećanju, želim ti sve najlepše u životu. Dragi moj prijatelju, neka ti je srećan rođendan!

Srećan rođendan prijatelju

1) Mili moj prijatelju, dani našeg druženja uvek će biti u mom sećanju, ti trenuci su nešto najlepše što sam ikada doživeo. Ti zračiš toplinom i svaka tvoja reč je prijateljska i nikada me ni na koji način nisi povredio. Ti si osoba koja ume da ceni i poštuje prijateljstvo i nikada nisi dozvolio da neko naudi našem prijateljstvu. Uvek si govorio da je prijateljstvo za tebe svetinja i u svakom trenutku je bilo tako. Ti si moj najbolji prijatelj i nikada neću dozvoliti da te izgubim,  neprestano ću negovati i čuvati naše prijateljstvo. Neka ti ovaj rođendan donese sa sobom puno zdravlja, sreće i veselja, srećan ti rođendan prijatelju!

2) Kada si tužan i kada misliš da je sve izgubljeno, seti se samo da kraj tebe uvek ima nekoga ko će ti pružiti ruku i ko će ti pomoći. Nikada te prijatelju neću ostaviti na cedilu, svom snagom ću se boriti da ti pomognem u svemu, želim da ti pružim sve što je u mojoj moći. Znaj da sam tvoj prijatelj i u dobru i zlu, sve što je moje podjednako je i tvoje i tako će uvek biti. Želim ti da današnji rođendan proslaviš na najbolji mogući način, neka tvoje srce zaigra od veselja. Srećan ti rođendan prijatelju!

3) Druže moj jedini, često kada sam usamljen osetim kako melanholija prolazi kroz moj život i u tim trenucima jedini spas za mene jeste da se družim sa tobom i da sa tobom provodim vreme. Kada sam kraj tebe sve mi je nekako lakše i bar na trenutak zaboravim na ono što muči moju dušu. Ti si oslonac mog života, ti si moj jedini prijatelj i želim ti reći da si mi veoma drag i da te poštujem i cenim kao brata. Neka ti se život pretvori u slatko savršenstvo, želim ti puno ljubavi, uspeha i radosti. Srećan ti rođendan prijatelju!

Srećan rođendan prijatelju

4) Naše prijateljstvo je ostavilo dubok trag u mojoj duši, naše prijateljstvo je deo mog života, naše prijateljstvo je ključna komponenta moje svakodnevnice. Prijateljstvo sa tobom poklonilo mi je puno lepih i nezaboravnih trenutaka, svaki sekund našeg druženja je veoma uzbudljiv i neponovljiv. Sećam se dana kada smo svakoga trena bili zajedno i kada smo budni čekali zoru i ispraćali dane, uvek se rado prisetim svih lepih uspomena našeg prijateljstva. Želim ti život pun uspeha i zadovoljstva, uživaj u svom rođendanu i neka sve bude po tvojoj volji. Srećan ti rođendan prijatelju!

5) Bez tebe moj život bi izgledao potpuno drugačije, ti si mi podario drugačiji pogled na svet, ti si promenio moju sudbinu iz korena. U trenucima kada sam bio na samom dnu ti si bio moja slamka spasa, ti si me naučio kako da se borim i kako da isplivam iz svega toga. Ti si sa moga praga zauvek oterao patnju i bol i umesto njih uneo radost i sreću. Sa ponosom mogu reći da si ti najbolji prijatelj na svetu i uvek ću prema tebi gajiti ogromnu dozu poštovanja. Neka ti ovaj rođendan ulepša i ukrasi život, želim da ti ispunim svaku želju. Srećan ti rođendan prijatelju!

6) Dragi moj prijatelju, želim da ti pružim ruku i da ti kažem kako si ti najplemenitija i najiskrenija osoba koja je kročila u moj život. Tvoj odnos prema meni vredan je svakog poštovanja, nikada niko nije bio dobar prema meni kao što si ti, najbolji moj druže. U mom životu ćeš uvek imati specijalnu poziciju i nikada te neću zaboraviti. Kada god ti je potrebna pomoć ili savet, slobodno se obrati meni i budi bez brige, sve na ovome svetu se može rešiti, potrebno je samo malo dobre volje. Neka se tvoj život pretvori u uzbudljivu avanturu punu sreće i radosti, srećan ti rođendan prijatelju!

srecan rodjendan prijatelju slike

7) Svaka ptica ima svog najboljeg druga i nikada ne leti sama, uvek je kraj nje neko ko joj je veoma blizak. Tako i čovek uvek traži prijatelja i nikada nije srećan kada je sam. U mom životnom letu ti me verno pratiš i daješ mi snage i taj let ne bi bio moguć bez tebe. Želim da zajedno delimo sudbinu i da se uvek međusobno pomažemo, znaj da je čovek društveno biće i da ne može da živi sam. Ovaj dan je za mene poseban i moje srce je prepuno, iskreno se radujem tvom rođendanu. Tebi mogu da poželim sve najbolje, neka ti ovaj dan bude pun radosti i veselja. Srećan ti rođendan prijatelju!

Stihovi prijatelju za rođendan

1)

Prijatelju moj, moj verni druže,

Ti si ukras mog života, kao što su bašti ruže,

Ti ulepšaš svaki novi dan,

Neka ti je srećan prijatelju rođendan!

2)

Ti si čovek koji zna tajne moje,

Sa tobom bih da podelim sve svoje,

Sa tobom je lepši svaki moj san,

Prijatelju dragi želim ti srećan rođendan!

3)

Naše prijateljstvo je srž mog života,

Družiti se sa tobom prava je lepota,

Ti uvek uspeš da me nekako utešiš,

Ti nikada ništa ne možeš da pogrešiš.

 

Svaka tvoja reč je melem za moje rane,

Sa tobom sam proveo svoje najlepše dane,

Volim kada sam sa tobom, ne volim da budem sam,

Od sveg srca ti rođendan čestitam.

Stihovi prijatelju za rođendan

4)

Imati prijatelja zaista je sjajno,

Sa tobom sve je predivno i bajno,

Sa tobom sve je igra i zabava,

Kraj tebe sreća nikada ne spava.

 

Naše prijateljstvo je jako poput stene,

Dobro znam da bi sve uradio za mene,

Želim da budeš sa mnom svaki dan,

Neka ti je prijatelju srećan rođendan!

5)

Prijatelju moj, ti si moja desna ruka,

Sa tobom brzo prođe svaka moja muka,

Želim da provedeš rođendan u zdravlju i veselju,

Srećan ti rođendan i želim da ostvariš svaku svoju želju.

 

No Responses

Leave a Reply