Rodjendanske čestitke za najboljeg druga

 

Rođendan je drugo ime za zabavu i veselje, rođendan je sinonim za sreću i radost. Rođendan je dan kada je svima lepo i kada su svi srećni i puni pozitivne energije. Tog dana je sve osim lepog raspoloženja nevažno, tog dana je u prvom planu radost. Bez obzira na sve, rođendan je dan koji se uvek pamti i koji uvek ostaje u lepom sećanju. Izuzetno je lepo imati druga sa kojim možete da podelite svu sreću koja je u vašem srcu, prijateljstvo je poput najlepše tajne.  Ukoliko želite da vašem drugu napišete rođendansku čestitku možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

Čestitke za rođendan drugu

 •  Jedini moj druže, kada sam kraj tebe osećam se snažno i jako, ti mi daješ krila, ti mi daješ neku čudnu moć sa kojom mogu da osvojim čitav svet. Želim da uvek budeš kraj mene, ti si svetla strana moga života, ti svemu daješ radost. Neka tvoje srce uvek bude veselo, želim ti da u životu samo znaš za radost i sreću. Neka ti je srećan rođendan!
 •  Ponekada dođu dani kada smo tužni i kada nam nije ni do čega. To nam govori da u životu nikada ne možemo biti potpuno srećni, uvek postoji nešto što nas može uzdrmati. Kada je čovek hrabar i uporan i kada veruje u sebe i svoju sreću, tada mu ništa ne može stati na put ka njegovoj sreći. Želim ti da uvek budeš ponosan i pun samopuzdanja, neka ti život bude pun lepih doživljaja. Srećan ti rođendan druže!
 •  Druže moj, kada sam usamljen tada mi je veoma teško i ne mogu pronaći nešto što će me razveseliti i zagolicati moju sreću. Ti si lek za moju usamljenost, ti si osoba koja mi je veoma draga, ti si moj jedini prijatelj. Naše drugarstvo je ukras naših života, naše drugarstvo može da prevaziđe sve. Želim ti najlepše rođendanske želje, neka ti ovaj dan prođe u prelepom raspoloženju. Neka ti je srećan rođendan!
 •  Sreća je duboko skrivena u nama, sreća je uvek tu blizu nas, potrebno je samo biti dobar tragač, potrebno je imati čisto i hrabro srce. Kada pronađemo svoju sreću tada smo otkrili večitu tajnu života, tada smo ostvarili sve svoje snove. Moja sreća je što kraj sebe imam druga kao što si ti, ti si najbolji drug koji postoji na ovome svetu. Želim ti sve najlepše u daljoj budućnosti, neka ti život donese puno razloga za radost i sreću. Srećan ti rođendan druže!
 •  Mili moj druže, kada god mi je teško u mojoj duši je želja da provodim vreme sa tobom i da tako zaboravim na sve što muči moje srce. Ti si osoba koja je puna vedrine, tvoj osmeh može rešiti sve moje probleme. Dovoljno je samo da se družimo i da budemo zajedno i u moj život se useli sreća. Od srca želim da naše drugarstvo večno potraje, neka ti ovaj rođendan bude divan. Želim ti puno sreće, zdravlja i veselja, neka ti je srećan rođendan!
 •  Želim ti reći da si ti nešto najvrednije što imam u životu, naše drugarstvo sija poput zlata. Kada sam te upoznao tada sam znao da si ti osoba koja će mi uvek biti podrška u svemu, od prvog trenutka znao sam da si ti veoma dobar i plemenit čovek. Nisam pogrešio u tome, ti si zaista pravi primer iskrenog i pouzdanog prijatelja, tvoja pojava je veoma važna u mom životu. Danas je tvoj rođendan i želim ti da ga provedeš u sreći i veselju, neka ti se sve želje ispune. Srećan ti rođendan druže!
 •  Drugarstvo je poput sunca koje nas obasjava i koje nam pruža toplinu. U životu je veoma važno imati pravog druga koji će uvek biti tu uz vas bez obzira na sve. Sa ponosom mogu da kažem da si ti oličenje pravog druga, zadovoljstvo je družiti se sa tobom. Neka osmeh uvek blista na tvome licu, želim ti život bez briga i problema. Neka sve uvek bude po tvojoj želji, želim ti druže srećan rođendan!

sms za rodjendan drugu

 • Druže moj, nikada nemoj da zaboraviš da uvek možeš računati na mene, uvek ću biti tu da ti pomognem u svemu. To je moja dužnost, ti si moj najbolji drug i zbog tebe bih bez razmišljanja stavio ruke u vatru. Za naše drugarstvo spreman sam sve da učinim, naše drugarstvo je za mene najvažnije. Neka ti ovaj rođendan bude predivan, želim ti puno radosti i ljubavi. Neka ti je srećan rođendan!
 •  Kada čovek nema druga, tada je njegova duša prazna i njegovo je srce slomljeno. Čovek uvek ima potrebu da sa nekim podeli sve što muči njegovo srce, čovek uvek ima potrebu za iskrenim drugom koji će razumeti sve njegove probleme. Veoma mi je drago što imam tebe, jedini moj druže, veoma sam ti zahvalan što si kraj mene i što me uvek i u svemu razumeš. Iskreno ti želim sve najbolje, neka ti je srećan rođendan!
 •  Jedini moj druže, kada smo bili deca znali smo da satima budemo zajedno i da trčimo nepreglednim poljima. Oduvek smo bili dobri drugari i nikada nismo dozvolili da naše drugarsvo strada zbog nečega što ne može biti vredno njega. Naše drugarstvo podarilo nam je sreću i sve dok smo zajedno ništa nam ne može nauditi. Želim ti da uživaš u ovom danu, neka se svi tvoji snovi ostvare. Srećan ti rođendan!
 •  Život je lep kada nismo sami i kada kraj sebe imamo nekoga sa kim možemo da podelimo svoju radost i sreću. Čovek bez druga zapravo nije čovek, drugarstvo ispunjuje čoveka i daje smisao njegovom životu. Kada pomislim da kraj sebe imam tebe tada u svom srcu osetim toplinu i znam da je moja duša mirna i spokojna. Želim da zajedno u prijateljstvu provedemo još puno lepih trenutaka, želim da uvek budemo najbolji drugovi. Neka ti ovaj dan bude najsrećniji dan u životu, iskreno ti želim sve najlepše. Neka ti je srećan rođendan druže!
 •  Najmiliji moj druže, želim ti da uvek budeš bezbrižan i da nikada ne saznaš šta je bol i tuga. Kao tvoj drug, učiniću sve što je u mojoj moći samo da ti uvek budeš srećan i nasmejan. Kada je čovek srećan da je sve lepo u njegovom životu i ništa ne može izazvati tugu. Neka ti život bude pun radosti i veselja, želim ti uspeh u svakom životnom segmentu. Srećan ti rođendan!
 • Kada ne bi postojalo drugarstvo čitava planeta bi nestala i sve bi se pretvorilo u beznačajnu prašinu. Drugarstvo je centar oko koga se vrti čitav svet, drugarstvo teče našim venama, drugarstvo je u našim srcima. Neka naše drugarstvo bude uvek ovako lepo i savršeno, želim da svo vreme ovog sveta provedem u druženju sa tobom. Neka te lepa rođendanska atmosfera odvede u čarobni svet radosti, želim ti sve najbolje i najlepše. Neka ti je srećan rođendan!
 •  Druže moj, znaj da je čovek društveno biće koje svoju budućnost ne može da zamisli bez drugarstva. Znaj da nikada nećeš biti sam i da ću uvek biti tu kraj tebe da ti pružim sve što ti najbolji drug može pružiti. Želim da sa tobom upoznam sreću, želim da uvek budemo najbolji drugovi. Neka naše drugarstvo bude uvek iznad svega ostalog, neka svi saznaju koliko je velika njegova moć. Želim ti da ovaj rođendan uvek pamtiš, neka ti ovaj dan bude u znaku zabave i veselja. Srećan ti rođendan!
 •  Najbolji moj druže, činjenica je da su svi ljudi jednaki i na neki način isti, ali ti si čovek koji se po meni razlikuje od svih ostalih, ti si za mene jedinstven. Nikada niko nije bio tako dobar prema meni kao što si bio ti, svaki sekund proveden kraj tebe mi veoma znači. Želim da ti se zahvalim na svemu i želim da i ovaj divan dan provedemo zajedno u sreći i veselju. Želim da ti se ostvare svi tvoji snovi, neka ti je srećan rođendan!
 •  Shvatio sam kako dani provedeni bez tebe su uzaludni i kako su na neki način bačeni u vodu. Ti dani su otišli sa lastama, ali za razliku od njih nijedan od tih dana se neće vratiti. Važno je samo da smo sada zajedno i da smo veoma dobri drugovi, naše drugarstvo je važnije od svega. Želim da ti ovaj rođendan bude najlepši i najsrećniji rođendan koji si ikada doživeo, neka svi igraju i pevaju i neka se čitav svet veseli. Srećan ti rođendan druže!
 • Dragi moj druže, razmišljaj samo o lepim stvarima, neka u tvojoj svesti plivaju samo nežne i lepe misli. Opusti se i uvek budi zadovoljan i miran, nikada nemoj da dozvoliš da ti sitnice kvare sreću i spokoj, pokaži svima svoju snagu, pokaži svima koliko je veliko tvoje srce. Želim ti puno sreće u daljem životu, neka ti se sve želje i snovi ostvare ovog dana. Srećan ti rođendan!
 • Sa tobom sam proveo najlepše trenutke svog života, kraj tebe sam odrastao, kraj tebe sam upoznao život. Otkad znam za sebe ti si moj najbolji drug i to će uvek tako ostati, bez obzira na sve. Danas je tvoj rođendan i veoma sam srećan zbog toga i želim da svu sreću i radost podelim sa tobom. Želim ti život pun lepih i nezaboravnih trenutaka, neka ti je srećan rođendan druže!
 • Druže moj, život je najbolji poklon koji čovek ikada može da dobije, život je pun radosti, život je samo jedan i treba ga iskoristiti na pravi način. Želim ti da uživaš u svakom trenutku svog života, neka ti svaki dan bude pun sreće i zadovoljstva. Neka tvoja duša nikada ne sazna za bol, neka tvoje srce bude poput neosvojive tvrđave. Želim ti da se potpuno prepustiš uživanju, jer ovaj dan je kao stvoren za to. Neka ti je srećan rođendan!
 •  Koliko god mislili da smo jaki i nepobedivi, život nas može iznenaditi i učiniti nas slabim i nemoćnim ljudima. Jako je važno da u toj životnoj bici ne budemo sami, jako je važno da kraj sebe imamo pravog druga na koga se uvek možemo osloniti. Pravo je zadovoljstvo imati druga kao što si ti, kraj tebe uvek mogu biti miran, srećan i spokojan. Neka ti ovaj rođendan donese puno divnih i nezaboravnih trenutaka, želim ti da uvek pamtiš ovaj dan. Srećan ti rođendan druže!
 •  Mili moj druže, pokušaj da na trenutak zaboraviš sve što stvara nemir u tvojoj duši, pokušaj da udahneš sreću i osetiš kako je lepo uživati u životu. Neka tvoje srce bude zadovoljno i neka veselo kuca u ritmu sreće. Želim ti puno lepih i srećnih dana, želim ti da svoju budućnost ispišeš zlatnim slovima. Neka ti u životu bude sve predivno i prelepo, želim ti život kao u najlepšim snovima. Neka ti je srećan rođendan druže!
 •  Za sreću uvek postoji nada, čovek ne treba da odustaje od nje, sreća se zaista može pronaći na svakome koraku. Za mene je sreća kada provodim dane sa tobom, naše drugarstvo je naša sreća i naš život ne bi bio isti bez našeg drugarstva. Želim ti da ovaj dan provedeš sa dragim i voljenim osobama, želim ti puno lepih rođendanskih želja. Neka ti je srećan rođendan druže!

cestitke za druga

 •  Jedini moj druže, mnogo je vremena prošlo otkad nisam znao šta je drugarstvo i koliko je ono važno za čoveka. Tada nisam znao prave životne vrednosti, tada sam bio čovek koji je prazan poput neke šupljine u steni. Ti si me naučio šta je to drugarstvo, ti si mi pomogao da pogledam život drugim očima. Želim ti da uživaš u ovome danu, neka ti srce bude prepuno. Srećan ti rođendan!
 •  Kada sam postao tvoj najbolji drug tada sam urezao u svom srcu jednu veliku tajnu, a ta tajna glasi: “Drugarstvo je srž čovekove sreće, drugarstvo pokreće svet“. Ona će uvek ostati tamo i svedočiće o važnosti i značaju drugarstva. Neka ti svaki novi dan bude prilika da uživaš u svemu, želim ti da tvoj život uvek bude na strani tvoje sreće. Druže moj jedini, neka ti je srećan rođendan!

No Responses

Leave a Reply