Rođendanske čestitke za drugaricu

Rođendanske čestitke za drugaricu

Rođendan je dan koji je pre svega namenjen za slavlje i veselje, taj dan je poseban i lep. Rođendan omogućava ljudima da se opuste i da bar na trenutak zaborave na tekuće brige i probleme. Rođendan treba da bude savršen u svakom pogledu i ne sme ništa da kvari predivnu sliku tog veselja. Kada dođe dan kada je rođena vaša drugarica, budite ljubazni i pažljivi prema njoj i poželite joj najlepše rođendanske želje. Najbolji način za to jeste da joj napišete lepu i toplu rođendansku čestitku. Ukoliko želite da vašoj drugarici napišete rođendansku čestitku možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

Rođendanske čestitke za drugaricu sa slikom

1) Mila moja drugarice, uvek sam srećan kada ugledam tvoje lepo lice, ti si najbistrija reka mog života, ti si moje sunce, moja toplota. Danas je tvoj dan i treba da uživaš u svemu, danas je tvoj rođendan i u potpunosti se prepusti njemu. Neka ti ovaj rođendan donese puno lepih događaja i iskustva i neka ti sve u životu bude u znaku sreće. Neka ti je srećan rođendan!

2) U životu je veoma važno imati prijatelja, imati nekoga ko je spreman uvek i u svim okolnostima da ti pomogne. Moja je sreća što u životu imam tebe, ti si moja druagarica i veoma sam ponosan zbog te činjenice. U tebe imam potpuno poverenje i znam da ćeš mi ti uvek pružiti podršku bez obzira na sve. Isto tako, u meni ćeš uvek pronaći prijatelja i za tebe sam spreman da žrtvujem sve što imam u ovome životu. Želim da ti se ovog divnog dana ostvare sve željice, neka ti ovaj rođendan bude savršen. Drugarice moja, želim ti srećan rođendan!

3) Draga moja drugarice, dok nisam upoznao tebe nisam znao šta znači imati pravog i iskrenog prijatelja. Ti si osoba od koje sam naučio sve o prijateljstvu i lepim osećanjima koja postoje u njemu, ti si osoba koja je veoma plemenita i dobra. Slobodno mogu da kažem da ti u životu zaslužuješ sve najbolje i kao tvoj prijatelj ti od srca želim srećnu i uspešnu budućnost. Neka samo srećne zvezde budu na tvom životnom putu, želim ti sve najlepše u životu. Neka ti je srećan rođendan!

4) Kada se kazaljke na satu sklope i kada na tvoja vrata pokuca tvoj rođendan, znaj da nisi sama i da će uz tebe uvek biti neko ko ti želi samo dobre stvari. Tvoj rođendan je za mene najlepši i najsrećniji dan i svakoga puta kada dođe ovaj dan osećam se prelepo i predivno. Neka ovog dana u tvome srcu budu samo najlepša osećanja i neka u tvojoj duši vlada mir i osećaji sreće i zadovoljstva. Želim ti da uživaš u svemu i neka ti se sve želje i snovi ostvare. Draga moja drugarice, od srca ti želim srećan rođendan!

5) Jedina moja drugarice, bez tebe i našeg prijateljstva moj život bio bi prepun sivih i mračnih tonova, ti unosiš vedrinu u moj život, ti bojiš moju sreću najlepšim i najsvetlijim bojama. Ti si najbolja drugarica koja postoji na ovome svetu i tebe nikada i ni za šta ne bih menjao. Volim te puno kao osobu i kao drugaricu i veoma mi značiš, u mom srcu uvek ćeš biti na posebnom mestu. Neka ti ovaj rođendan protekne u znaku sreće i veselja, želim ti sve najbolje i najlepše. Neka ti je srećan rođendan!

6) Naše prijateljstvo traje od našeg detinjstva i ono predstavlja nešto što je obeležilo sve godine naših života. Imati drugaricu kao što si ti prava je čast i privilegija, ti si veoma mila i draga osoba i tvoja dobrota i plemenitost je osvojila moje srce. Obećavam ti da ćemo uvek biti prijatelji i da će naše prijateljstvo uvek biti nedodirljivo za sve ljude koji žele da nam napakoste. Danas je tvoj rođendan i želim ti da se prepustiš sreći i uživanju, opusti se i misli samo o nečemu što voliš i što ti je drago. Želim ti sve najlepše rođendanske želje, neka ti je srećan rođendan!

7) Najmilija moja drugarice, kada pomislim da kraj sebe imam drugaricu poput tebe, mom srcu je odmah lakše i u mojoj duši probudi se nada i vera u sreću. Veoma mi je drago što si kraj mene sve ove godine i tvoja podrška u svemu mi veoma znači. Kada god ti nešto bude zatrebalo u životu, slobodno se obrati meni i u svakom trenutku ću se potruditi da ti maksimalno pomognem. Tvoj rođendan je dan koji je stvoren za radost, veselje i uživanje, tvoj rođendan mi je zaista drag i puno se radujem zbog njega. Neka ti život svakoga dana donosi samo lepe stvari i neka tvoje srce bude ispunjeno srećom. Želim ti srećan rođendan!

rodjendanske cestitke za drugaricu slike

8) Život bez prijatelja je nezamisliv, čovek koji nema prijatelja je osuđen na patnju i bol i njegova budućnost nema nikakvu perspektivu. Drugarice moja mila, tvoja pojava mi uvek donosi sreću i lepo raspoloženje, ti si za mene dobra vila koja samo jednim potezom ruke može da ulepša moj život. Želim da ti ulepšam ovaj dan i želim da ti ovaj rođendan bude najsrećniji rođendan u životu. Učiniću sve da ti budeš srećna i zadovoljna, ako treba skinuću mesec sa neba i pokloniću ga tebi za rođendan. Najdraža moja drugarice, neka ti je srećan rođendan!

9) Draga i mila moja drugarice, znaj da je sreća uvek blizu nas, znaj da nam je sreća uvek nadohvat ruke. Veruj u naše prijateljstvo i sve u životu će ti biti perfektno i lepo. Uvek budi nasmejana i pozitivna, jer osmeh je najbolje i najjače oružje u životu, osmeh može i gvozdena vrata da otvori. Kao tvoj prijatelj iskreno ti želim da ovog divnog dana doživiš puno lepih i srećnih trenutaka, neka te lepota rođendanske atmosfere učini najveselijom devojkom na ovome svetu. Želim ti samo najlepše rođendanske želje, želim ti da uvek i u svemu budeš uspešna. Neka ti je srećan rođendan!

10) U životu tuga donosi puno negativnih stvari, tuga je nešto razara čoveka i njegovo srce. Drugarice moja draga, želim da te u životu tuga izbegava u širokom luku i neka tvoje ime uvek bude vezano za sreću i lepa osećanja. Neka tvoje lepo lice uvek krasi blistavi osmeh i neka čitavo tvoje biće igra u ritmu radosti. Došlo je vreme da proslavimo tvoj rođendan, došlo je vreme da svi budemo srećni i veseli. Želim da te rođendanska atmosfera ponese i pokaže ti svoje lepote, želim da apsolutno uživaš u svemu što ima veze sa tvojim rođendanom. Mila moja drugarice, neka ti je srećan rođendan!

11) Drugarice moja najdraža, prelep je osećaj kada zajedno proslavljamo tvoj rođendan, tvoj rođendan je za mene oduvek bio poseban događaj koji ima sve odlike praznika. Tvoj rođendan je savršena prilika da zaboraviš na sve što je loše u tvom životu i da se u potpunosti okreneš ka vedrim i lepim stvarima koje te ispunjuju i čine te srećnom. Budi mi uvek vesela i puna entuzijazma, želim ti da svoj rođendan proslaviš u veselju. Neka ti je srećan rođendan!

cestitke za rodjendan prijateljici

12) Čovek je društveno biće i čovek se mnogo lepše i bolje oseća kada kraj sebe ima dobrog i pravog prijatelja. Mogu da kažem da si ti prema meni oduvek bila prijateljski naklonjena, ali i pored toga ti si veoma dobra osoba koja ima puno vrlina. Obožavam da se družim sa tobom i svaki dan našeg druženja za mene predstavlja zadovoljstvo koje se retko kada može sresti u životu. Neka ovaj divan dan bude na strani tebe i tvoje sreće i neka svi ljudi oko tebe budu veseli. Želim ti sve najlepše i najbolje u životu, neka ti je srećan rođendan!

13) Mila moja drugarice, nikada neću dozvoliti da suze kvase tvoje nežno i lepo lice, uvek ću se truditi da uradim nešto što ćete razveseliti i oterati mračne i tamne oblake iz tvog srca. Veruj mi na reč, nikada te neću izneveriti i uvek ćeš za mene biti najbolja drugarica i prijateljica. Drago mi je što ćemo ovaj prelepi dan provesti zajedno u lepoj prazničnoj atmosferi i želim da tvoj rođendan proslavimo na najbolji mogući način. Neka te na svakom životnom putu sreća prati i neka sve uvek bude po tvojoj želji i volji. Želim ti srećan rođendan!

14) Nikada neću zaboraviti dane kada mi je bila preko potrebna pomoć i kada si ti davala sve od sebe kako bi mi pomogla da sve to prevaziđem. Tvoja duša je dobra, nežna i meka poput pamuka, tvoje srce je veliko i otvoreno je za sve dobre ljude. Ponosan sam što je moja drugarica veoma dobra osoba koja ima puno plemenitih karakteristika. Tvoj rođendan me puno veseli i tog dana moje srce od veselja hoće da iskoči iz grudi. Neka ti ovaj rođendan donese puno prilika za uspeh u tvojoj daljoj budućnosti, želim ti miran i bezbrižan život. Najboljoj mojoj drugarici svim srcem želim da čestitam rođendan!

15) Jedina moja drugarice, kada si kraj mene u mom srcu vlada toplina, čak i kada sam tužan ti me uvek oraspoložiš i pokloniš mi sreću. U tvom društvu ja sam osoba koja nema nikakvih problema, kraj tebe ja sam osoba koja lako i bezbrižno korača kroz život. Pronaći takvu drugaricu isto je kao kada pronađeš najdragocenije zlato, tvoja vrednost se ne može izmeriti, za mene ti vrediš više od svega. Pred tobom je dan koji ćeti doneti puno lepih trenutaka, pred tobom je tvom rođendan i želim ti da ga proslaviš sa svojim najdražim osobama u divnoj atmosferi i u divnom raspoloženju. Neka ti je srećan rođendan!

16) U tebi sam pronašao nešto bez čega sam bio nesrećan i nezadovoljan svojim životom. U tebi sam pronašao poverenje i prijateljsku reč, u tebi sam pronašao sve najlepše ljudske osobine. U tebi sam pronašao pravu drugaricu i to je nešto što mi veoma znači. Neka naše drugarstvo obeleži tvoj rođendan i neka ga ono učini jedinstvenim. Želim da za tvoj rođendan sve blista i da sve bude savršeno, neka tvoj rođendan svojom lepotom zaseni sve ljude do kojih ti je stalo. Drugarice moja jedina, želim ti da ovog dana dobiješ sve poklone koje želiš, neka ti je srećan rođendan!

17) Draga moja drugarice, sve dok smo zajedno i dok se međusobno volimo i podržavamo nikada nećemo saznati šta su to brige i problemi. Naše prijateljstvo može da nam pruži pregršt lepih stvari u životu, naše prijateljstvo moramo čuvati i  prema njemu moramo biti brižljivi. Želim da ovog presrećnog dana ispunim svaku tvoju želju, želim da danas budeš bezbrižna i da uživaš u svemu. Biću tvoj čarobnjak koji će samo jednim potezom ruke zbog tebe pomerati brda i doline, biću tvoj pravi prijatelj i sa tobom ću podeliti svu radost. Neka ti se sve želje i snovi ostvare u tvojoj bliskoj budućnosti, neka ti je srećan rođendan!

18) Kada sam se sprijateljio s tobom shvatio sam koliko sam bio usamljen i nesrećan, prijateljstvo sa tobom donelo mi je mnogo lepih doživljaja i uspomena. Svaki dan koji sam proveo sa tobom ostaće u mom najlepšem sećanju, tvoje društvo miluje moje srce i pruža mu neopisivo zadovoljstvo. Iskreno uživam u svakom tvom rođendanu i činjenica da je taj došao pruža ogromno zadovoljstvo čitavom mom biću. Neka ti ovaj rođendan ostvari sve snove i neka ti pruži sve što želi i hoće tvoje srce. Najmilija moja drugarice, želim ti srećan rođendan!

19) Mila moja drugarice, želim da znaš da život uvek može da bude lep samo ako je naša volja čvrsta i ako iskreno želimo. Želim da znaš da čovek uvek može da pronađe razlog za sreću i uživanje, sve može da bude savršeno samo ukoliko čovek živi život po svojoj volji i želji. Neka te ove misli vode kroz život i neka te uvek podsećaju na mene. Kao tvoj verni prijatelj želim ti samo dobro u životu i nikada te ne bih povredio. Danas je tvoj rođendan i neka tvoje životno nebo bude blistavo i sjajno, bez ijednog oblaka. Neka slavlje i veselje što pre počne, želim ti srećan rođendan!

Takodje mozete procitati:

Leave a Reply